eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım neden mahsuru olsun ki koyarız
tşk...bu arada çok havalıyız havinim ...
hg canım iyiyiz sen ve meleğin nasılsınız

evt yaaa aynen herkes koysa çok güzel olur bu iyi fikir
ohhhhhh sefamız olsun bu negüzellik yaa...
aygülüm canım ağrım arada oluyo inş kanamamda biter de normal adetimi beklerim
inşallah tatlım inşallah...)
canım hoş geldin nasılsın meleğin iyidir inş[/Q

Kızlar iyiğiz şükür bakalım randevu tarihimizi bekliyoruz inşallah doktorumuzda olumlu bişeyler söyler seviniriz:)
Ben koydum kızlar ama biraz büyük oldu benim foto pc foto yok başka şu an
çok şekersin güzelim iyi oldu böyle yaa:))
bu foto işi ne güzel oldu yaaaa kimle konuştuğumuzu görmek daha bi samimi bence

:))) dimi

canım hoş geldin nasılsın meleğin iyidir inş[/Q

Kızlar iyiğiz şükür bakalım randevu tarihimizi bekliyoruz inşallah doktorumuzda olumlu bişeyler söyler seviniriz:)
Ben koydum kızlar ama biraz büyük oldu benim foto pc foto yok başka şu an

canım inş kontrolündede herşey yolunda gidecek

çok tatlı çıkmışsın canım

hehehheh baktım hoşunuza gitti abarttım olayı:))) ben ayşegül estetisyenim konya da ikamet ediyorum aslen karamanlıyım:))))))))

Son düzenleme:
tşk...bu arada çok havalıyız havinim ...

ohhhhhh sefamız olsun bu negüzellik yaa...

inşallah tatlım inşallah...)
çok şekersin güzelim iyi oldu böyle yaa:))

:))) dimi

kız benmi havalı yıllar önce resim çekilmişim allahtan elimde vardı yoksa nerden resim bulacaktım şimdi yaşlandımya gençlik halimi görün istedim :))

maşallah kızlar hepinizde çok güzel ve tatlı çıkmışsınız diğer kızları da foto ya davet ediyoruz :1:

hehehheh baktım hoşunuza gitti abarttım olayı:))) ben ayşegül estetisyenim konya da oturuyorum aslen karamanlıyım:))))))))

ayşegül canım ben ev hanımıyım eğitim durumum ilk öğretim evde oturup misafir ağırlamakla meşgulum gerçek adım meryem yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

hehehheh baktım hoşunuza gitti abarttım olayı:))) ben ayşegül estetisyenim konya da ikamet ediyorum aslen karamanlıyım:))))))))

bende iki ismim var esma gamze kuran kursu öğreticisiyim van da oturuyorum ayşegül hanım tanıştığıma memnun oldum :1:

Ben Lale :)) İşletme mezunuyum.Çalışıyorum.boş zamanlarımda misafir ğırlamayı ve arkadşlarla biraraya gelmeyi seviyorum.İst.da ikamet ediyorum.saygılar efenim

Hepiniz çok tatlısınız kızar,aynı yazılarınızdaki gibi yüzünüzde samimi.Şeker kızlar öpüyom sizi:16::54:

ne güzel oldu yaaa....valla iyi akıl ettim ben bunu artık her kez birbirini görüyor ve daha samimi oldu bence bende çok memnunum sizi tanımakytan iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri koskaca kk de bakındığım hiç biyer yok bi misafir gelse aklım burda kalıyor akşam olsa eşim yatsada bakınsam diye bekliyorum:))) inşallah bu tanışmanın sonu bebeklerimizle oturmaya kadar gider iyiki açmışsın miragem bu topiği...kk de bu kadar canlı bi topik daha olduğunu sanmıyorum:)) yakında mirage topik sayesinde plaket alırmış :))))))))

Back