Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk...bu arada çok havalıyız havinim ...canım neden mahsuru olsun ki koyarız
ohhhhhh sefamız olsun bu negüzellik yaa...hg canım iyiyiz sen ve meleğin nasılsınız
evt yaaa aynen herkes koysa çok güzel olur bu iyi fikir
inşallah tatlım inşallah...)aygülüm canım ağrım arada oluyo inş kanamamda biter de normal adetimi beklerim
çok şekersin güzelim iyi oldu böyle yaa:))canım hoş geldin nasılsın meleğin iyidir inş[/Q
Kızlar iyiğiz şükür bakalım randevu tarihimizi bekliyoruz inşallah doktorumuzda olumlu bişeyler söyler seviniriz:)
Ben koydum kızlar ama biraz büyük oldu benim foto pc foto yok başka şu an
bu foto işi ne güzel oldu yaaaa kimle konuştuğumuzu görmek daha bi samimi bence
:))) dimi
canım hoş geldin nasılsın meleğin iyidir inş[/Q
Kızlar iyiğiz şükür bakalım randevu tarihimizi bekliyoruz inşallah doktorumuzda olumlu bişeyler söyler seviniriz:)
Ben koydum kızlar ama biraz büyük oldu benim foto pc foto yok başka şu an
canım inş kontrolündede herşey yolunda gidecek
çok tatlı çıkmışsın canım
Kızlar bu foto işi çok güzel oldu gerçekten sevdim bu işi ben:)
tşk...bu arada çok havalıyız havinim ...
ohhhhhh sefamız olsun bu negüzellik yaa...
inşallah tatlım inşallah...)
çok şekersin güzelim iyi oldu böyle yaa:))
:))) dimi
kız benmi havalı yıllar önce resim çekilmişim allahtan elimde vardı yoksa nerden resim bulacaktım şimdi yaşlandımya gençlik halimi görün istedim :))
hehehheh baktım hoşunuza gitti abarttım olayı:))) ben ayşegül estetisyenim konya da oturuyorum aslen karamanlıyım:))))))))
canım inş kontrolündede herşey yolunda gidecek
çok tatlı çıkmışsın canım
Teşekürederim sizin güzelliğiniz sizlerde çok şekersiniz valla
yuks ne kadar manalı bakıyon ölee şekerr:)) çokk şekerr herkess
Bakakalmışım gerçekten teşekürler canım bak iyiki fotonu koymuşsun senin sayende bizde koyduk canımız çekti:))))))))
hehehheh baktım hoşunuza gitti abarttım olayı:))) ben ayşegül estetisyenim konya da ikamet ediyorum aslen karamanlıyım:))))))))
maşallah kızlar hepinizde çok güzel ve tatlı çıkmışsınız diğer kızları da foto ya davet ediyoruz![]()
hehehheh baktım hoşunuza gitti abarttım olayı:))) ben ayşegül estetisyenim konya da ikamet ediyorum aslen karamanlıyım:))))))))
canım sende çok tatlı çıkmışsın
Hepiniz çok tatlısınız kızar,aynı yazılarınızdaki gibi yüzünüzde samimi.Şeker kızlar öpüyom sizi![]()