eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

havın ben lımon da denedım tuz da karbonatta caresı yok bunun:( ama bu defa dırencsız kaldım sanırım cıktıkca cıktı dılımın ucu oyuldu resmen:( evde yazarak anlasıyorum :( tek duam o zaten sabahları bulantı olursa okula nasıl gıderım bılmıyorum su tatıl bır gelseydı hayırlısıyla..
mısafır sevdıgıne gıdermıs demekkı cok guzel agırlıyorsun :) bırgun bıze de kısmet olur ınsallah

canım ne güzel olur inş güzel ağırlıyorumdur

canım o yaradan bendede çok çıkar ne kadar acı verdiğini bilirim haftalarca yemek yiyemediğimi bilirim 15 günde anca geçerdi sonra kaldığı yerden devam ederdi inş seninkiler erken geçer bebişinin sağlıklı gelişmesi için seninde sağlıklı beslenmen gerekiyo canım bu haftadan sonra olmazsa inş daha olmasın bulantın sen çalışıyonya seni daha çok etkilenirsin

Kizlar ben cok ozur dilerim sizden gercekten merve degil genel olarak yazdim ama onun cvp cvp vermis bulundum kusurabakmasin sonrz cok uzuldum kimseyi uzmek kirmak degil amacim gercekten ben bile kendimi taniyamiyorum wallahi sacma sacma sorularla hem sizi hem kendimi uzuyorum:(merve tekrar cok ozur dilerim herkes yasadigini biliyo ben ileri gittim hakkinizi helal edin lutfen ani bir cikislar yapmaya basladim ve tek basima usttesinden gelemiycem sanirim yarin psikologtan randevu aldik ancak bu sekilde asicam sanirimtedavi sureci hamilelik derken birikim patlamasi yasiyorum sanirim:(

Bu arada resimler cok samimi olmus tam bir arkadas profili ciziyosnuz gercekten bu arada hepiniz cok guzelmissiniz kalbiniz gibi

Elfaesss nerelerdesn yaww.Resmini bekliyom,readhared ,hkere siz de koyarmısınız :)) sizi görmden uyumycammm:(

canım ne güzel olur inş güzel ağırlıyorumdur

canım o yaradan bendede çok çıkar ne kadar acı verdiğini bilirim haftalarca yemek yiyemediğimi bilirim 15 günde anca geçerdi sonra kaldığı yerden devam ederdi inş seninkiler erken geçer bebişinin sağlıklı gelişmesi için seninde sağlıklı beslenmen gerekiyo canım bu haftadan sonra olmazsa inş daha olmasın bulantın sen çalışıyonya seni daha çok etkilenirsin
agırlıyorsundur sen:) hele de tatlı dılın yetıyordur mıllete o yuzden gelıyorlardır :)
inşallah canım ınsallah..annemde de bana hamıleyken cok cıkmıs umarım ben gıbı olmaz bebıs cunkuu ben aklım erdıgınden bu yana cekıyorum bunu..bulantıdan korkuyorum cok:)) bakalım hayırlısı canımcım..

Kizlar ben cok ozur dilerim sizden gercekten merve degil genel olarak yazdim ama onun cvp cvp vermis bulundum kusurabakmasin sonrz cok uzuldum kimseyi uzmek kirmak degil amacim gercekten ben bile kendimi taniyamiyorum wallahi sacma sacma sorularla hem sizi hem kendimi uzuyorum:(merve tekrar cok ozur dilerim herkes yasadigini biliyo ben ileri gittim hakkinizi helal edin lutfen ani bir cikislar yapmaya basladim ve tek basima usttesinden gelemiycem sanirim yarin psikologtan randevu aldik ancak bu sekilde asicam sanirimtedavi sureci hamilelik derken birikim patlamasi yasiyorum sanirim:(

Bu arada resimler cok samimi olmus tam bir arkadas profili ciziyosnuz gercekten bu arada hepiniz cok guzelmissiniz kalbiniz gibi

canım benim bu süreçte yaptıklarımız aslında anormal değilki kimi içinde yaşar duygularını kimide dertleşecek insan arar bu topikte bizi bizden daha iyi anlıyan olmadığı içinde bizde burda aklımıza takılan soruya cevap yeri geliyo üzüntümüzde yaslanacak omuz görüyoz burdaki canları içimizden geldiği gibi yazıyoz

canım senin için daha iyi olacağını düşünüyosan bencede git bıraz daha rahatlarsın belki

hoşgeldin nasılsın canım bebiş nasıl

hoşbulduk canım iyilerdir herhalde ama aramız pek iyi değil işte canları sıkıldıkça beni kusturuyorlar :) darısı sizler inşallah sen nasılsın tatlım

tuba iki melek annesi canım nasılsın bulantılar hafifledimi bıraz

bugün nispeten daha iyiydim canım yarın işe başlayacağım umarım kolay geçer sen nasılsın yoğun geçmiş günün tedavi başlangıcın tahmini ne zaman??

ayşegül iyi bişeye vesile oldu bu vesileyle topik olarak dahada yakınlaşmış olduk kimle konuştuğunu bilmek çok güzel oldu ayşegül canım teşekkürler[/QUO

evet yaa istrsek sonra kaldırırız bugünlük dursun :))
bn mirage ve merveyide çook merak ediyom.Tubayı,ilknurleventi,hkere ve elfaesi de.Elfaess girsede bizi evham bassaaa:))) evhamını seviyorum onun:)

kızlr sitede bişey var ben foto koyamadım :( bugün nasıl da sevgi kelebeği olmuşsunuz hepiniz ne güzell :)

agırlıyorsundur sen:) hele de tatlı dılın yetıyordur mıllete o yuzden gelıyorlardır :)
inşallah canım ınsallah..annemde de bana hamıleyken cok cıkmıs umarım ben gıbı olmaz bebıs cunkuu ben aklım erdıgınden bu yana cekıyorum bunu..bulantıdan korkuyorum cok:)) bakalım hayırlısı canımcım..

kuzuuummm ben de ilk öğrendiğimde aftlarla boğuştum bi hafta zaten aft geçtim derken bulantı başladı korkutmak gibi olmasın :)

canım o yara bizim ailede tek bende oluyo ben çok ağladığım oluyodu o yaralar yüzünden inş dua ediyom seninkiler çabuk düzelsin ve bebişin seni üzmeden sağlıklı gelişip büyüsün annesi bulantında hamileyim diyecek kadar olsun

Kızlar bu günlerde bana bişeyler oluyor sürekli bişeyler yemek istiyorum. Gece bile uyanıyorum böyle giderse benim durum vahim heralde genelde iştahım artınca arkasından hasta olurum hastamı olcam yoksa hamişliktenmi bu durum bilemiyorum.

olur böyle şeyler boşver takılma.... biz senin samimiyetini biliyoruz biz burda naz poz çekmeyeceksek neden varız diğer türlü zaten normal yaşantımızda kendimizi ifade edemiyoruz burda rahatlıyoruz sende rahat ol adıma ben senden sıkılmadım hiç istediğin zaman yine bana zırlayabilirsin:)))
Elfaesss nerelerdesn yaww.Resmini bekliyom,readhared ,hkere siz de koyarmısınız :)) sizi görmden uyumycammm:(

evet yaaa hadi koyun artık bende sizi bekliyorum:))) kedi çok şirinsin canım sarılarda yakışmış sana:)))

hoşbulduk canım iyilerdir herhalde ama aramız pek iyi değil işte canları sıkıldıkça beni kusturuyorlar :) darısı sizler inşallah sen nasılsın tatlım

bugün nispeten daha iyiydim canım yarın işe başlayacağım umarım kolay geçer sen nasılsın yoğun geçmiş günün tedavi başlangıcın tahmini ne zaman??

kızlr sitede bişey var ben foto koyamadım :( bugün nasıl da sevgi kelebeği olmuşsunuz hepiniz ne güzell :)

canım inş azar azar bulantıların geçer yarın işemi başlıyon canım çok dikkatli ol bebişlerinede kendinede dikkat et inş rabbim kolaylık verir bunalmazsın çalışırken

canım sende yarın koyarsın resmini sabırsızlıkla bekliyeceğim

canım tedaviye adetimle başlıyacağım adetim gecikmezse ayın 18 de gelirse 19 da başlamış olurum bakalım tedaviye başlamam kırmızılara bağlı anlıcan

Son düzenleme:
kuzuuummm ben de ilk öğrendiğimde aftlarla boğuştum bi hafta zaten aft geçtim derken bulantı başladı korkutmak gibi olmasın :)

tubaaaaa:)) ben ardından gelıyorsam sımdı haftaya da kusmalar mı yanııııııııııııııııııııııııı...korkmaya basladım yarın da kese ıkı tane derlerse bıttım ben:)) ya bu meretın tek ılacı var o da gebelıkte kullanılmıyormus pıpetle corba ıctım bugun:( bırsuru yaa

Kızlar bu günlerde bana bişeyler oluyor sürekli bişeyler yemek istiyorum. Gece bile uyanıyorum böyle giderse benim durum vahim heralde genelde iştahım artınca arkasından hasta olurum hastamı olcam yoksa hamişliktenmi bu durum bilemiyorum.

şeker bn acıkınca haşlanmş patates yada yoğurt yiyom bstırıyor.Ekmek hamurişi yeme,yoksa durum vahim olabilir.Akşamdan patates haşla acıkınca az tuzla ye:))

canım aynen öyle bebiş büyüyo seninde bebişi beslemen için bişeyler yemen lazım

şeker bn acıkınca haşlanmş patates yada yoğurt yiyom bstırıyor.Ekmek hamurişi yeme,yoksa durum vahim olabilir.Akşamdan patates haşla acıkınca az tuzla ye:))

Güzel fikir valla teşekürederim:) Kızlar sorum olucak benim göğüslerim çok fena şişti hamişler kullandığınız krem felan varmı? Ne yapsam bennn

Güzel fikir valla teşekürederim:) Kızlar sorum olucak benim göğüslerim çok fena şişti hamişler kullandığınız krem felan varmı? Ne yapsam bennn

boşver şişsin millet öyle olmak için silikon yaptırıyoo deermişiim:)))
badem yağı sür canikom yumuşar biraz.sakın kaşınırsa kaşıma çünkü kaşırsan vücudunda o izler kalırmış.Hafif okşa ,kaşıma vücudunu

canım aynen öyle bebiş büyüyo seninde bebişi beslemen için bişeyler yemen lazım

Havinim nasıl açıldı zaten iştah benim:) Kociş alışkın değil benim iştahlı durumuma buğün yemekte beni seyrediyordu:))))) Bende utandım ama kendimi kaybetmişim heralde:)))

kızlar hepiniz fıstık gibisiniz. sonucu negatif olanlar yeni deneme için bekleyen kızlar gelin valla topik hamileler topiğine dönmüş bu akşam. bizde bir dahaki sefere inşallah.oh oh çok güzel valla umut olun bize.

Back