eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

herkeze selam ay bende koycam fotomu çok samimi olmuş böyle ben girdim ve çıkacam yatıp dinlencem ancak böyle geçecek bugün inşallah yarn bebeğime karşınızdayım yavrummm bırakmasa beni ya
kızlar sizi çok seviyorum yaaaaaaaaaaa beni sizden başka alayan yok herkez normal olmamı bekliyor ama ben anormalim bunu kabul ettim
ya sizden ayrı kalcam pek giremicem bura bana dua edin hep beraber öptüm hepinizi

canım benim transferin şimdiden hayırlı olsun hep pozitif ol hiç olumsuz düşünme rabbimin izniylede bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak ve seni bırakmıyacaklar bak ne güzel bir adım kaldı yavruna kavuşmana olumsuzlukları düşünerek neden şimdiden strese girip sana tutunmaya çalışacak bebişlerini üzesin canım rabbim üzmesin seni hep duamdasınız zaten topik olarak

ayşegülcüm teşekkürler bu fikir senden geldi çok güzel oldu inş. herkes koyar fotosunu =)

Ferihacığım allah yardımcın olsun tatlışım.Hiç endişelenme dualarımız seninle.Herşey güzel olcak inşallh.

şimdiden ransferin hayırlı olsun canım inşallah her şey çok güzel olacak rahat ol kasma sakın kendini:))) hele bi hamile kal sana kahve içmeye geleceğim:))) evin ne tarafta ben kılıçaslandayım sille yolunda...

evet canım ınsallah..ogleden sonra randevum bakalım hayırlısı ınsallah guzel haberlerle gelırım:)

rabbimin izniyle geleceksin canım önce keseyi göreceksin ardından da bebişin kalp atışlarını inş canım sağlıkla bebişin gelişip büyüsün sağlıkla kucağına al inş

kızlar yarın erken kalkacağım bu yüzden çıkmak zorundayım sizden ayrılmak zor ama ne yapalım mecbur benden sonra foto bırakan olursa kaldırmasın yarın bende göreyim inş. hepinizi öpüyorum iyi geceler

sağol cnm burda oldukça yüreğime su serpiliyor sanki daha bi umut doluyorum :)

canım benim sana iyi geceler tatlı rüyalar bende öpüyom seni

canım sanada iyi akşamlar hoş geldin nasılsın sende uyku hali bulantı başladımı canım

canım ne güzel olur benim çay koyu olsun :))

ay geldım sonra kadınlar klubu bakım nedenıyle ulasılamıyor gıbı bıse cıktı geldıgımle gıttıgım bır oldu:):)uyku halı var da bulantının kulagını cınlatmayalım:) paso uyuyorum :)koydum bıle cayını yanında da ıslak kek:) agzımda bır suru aft cıktı onlarla ugrasıyorum canım ya su bıle ıcmek ızdırap en yemem gereken zamanda mahvettı benı agzımın heryerınde dılımde( haftaya da bulantı baslar hepten yandım sen nasılsın bıttı mı mısafırler:)

canım benim çok geçmiş olsun ağızda yara çok kötü bendede sık sık çıkar inş çabuk düzelirler limon suyu sıkıyo eniştem limonla yakarak tedavi ediyodu o tür yaraları tabi ben cesaret edememde canım uyku hali iyi bol bol uyursun bebişde büyür ama inş bulantın olmaz ya sabahları az olsun güne normal devam et fazla olmasın

canım bana misafir olsun çat kapı gelirler bugün rahattım şükür ama yarından sonra ne olur bilmem :))

huhu topiğin güzelleri kadınlar kulübü normalleşti ne yapıyonuz oralarda uzaktan bakmayın çıkın yukarı

havın ben lımon da denedım tuz da karbonatta caresı yok bunun ama bu defa dırencsız kaldım sanırım cıktıkca cıktı dılımın ucu oyuldu resmen evde yazarak anlasıyorum tek duam o zaten sabahları bulantı olursa okula nasıl gıderım bılmıyorum su tatıl bır gelseydı hayırlısıyla..
mısafır sevdıgıne gıdermıs demekkı cok guzel agırlıyorsun :) bırgun bıze de kısmet olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…