Hepiniz çok tatlısınız kızar,aynı yazılarınızdaki gibi yüzünüzde samimi.Şeker kızlar öpüyom sizi
sağol havincim sende öyle
ayşegül iyi bişeye vesile oldu bu vesileyle topik olarak dahada yakınlaşmış olduk kimle konuştuğunu bilmek çok güzel oldu ayşegül canım teşekkürler[/QUO
evet yaa istrsek sonra kaldırırız bugünlük dursun :))
bn mirage ve merveyide çook merak ediyom.Tubayı,ilknurleventi,hkere ve elfaesi de.Elfaess girsede bizi evham bassaaa:))) evhamını seviyorum onun:)
herkeze selam ay bende koycam fotomu çok samimi olmuş böyle ben girdim ve çıkacam yatıp dinlencem ancak böyle geçecek bugün inşallah yarn bebeğime karşınızdayım yavrummm bırakmasa beni ya
kızlar sizi çok seviyorum yaaaaaaaaaaa beni sizden başka alayan yok herkez normal olmamı bekliyor ama ben anormalim bunu kabul ettim
ya sizden ayrı kalcam pek giremicem bura bana dua edin hep beraber öptüm hepinizi
ayşegül iyi bişeye vesile oldu bu vesileyle topik olarak dahada yakınlaşmış olduk kimle konuştuğunu bilmek çok güzel oldu ayşegül canım teşekkürler[/QUO
evet yaa istrsek sonra kaldırırız bugünlük dursun :))
bn mirage ve merveyide çook merak ediyom.Tubayı,ilknurleventi,hkere ve elfaesi de.Elfaess girsede bizi evham bassaaa:))) evhamını seviyorum onun:)
dimi banik annem elfaesim benim bugün uğramadı merak ettim onu ben çok sevdim onu
redhairedgirl canım yarın nasipse keseyi görmeye gidecen dimi
evet canım ınsallah..ogleden sonra randevum bakalım hayırlısı ınsallah guzel haberlerle gelırım:)
herkese ıyı aksamlar bakıyorum yıne kalabalık:):) çaylar benden o zaman
meraba kızlar iyi pazarlar dün gece kaynamış burası yine AYSEGUL ve MİRAGE hadi gözünüz aydın.aysugul ağrın çokmuş canım inş.geçmiştir.ELFAES senin cevaplarına bayılıyorum alem kızsın valla.BOYACI bence sen hamilesin dikkat et kendine.GAMZECİM herhalde burdayız hiçbiryere gitmiyoruz.BEBEĞİMOLSUN merak etme tatlım doktorlar gereken önlemi alıcaktır.aklımda bunlar kaımış atladıklarım sizleride seviyorum burda olmak gerçekten çok güzellll.dün misafirlikteydik benim telden nete girilmiyor maalesef aklım hep burdaydı.
kızlar yarın erken kalkacağım bu yüzden çıkmak zorundayım sizden ayrılmak zor ama ne yapalım mecbur benden sonra foto bırakan olursa kaldırmasın yarın bende göreyim inş. hepinizi öpüyorum iyi geceler
canım sanada iyi akşamlar hoş geldin nasılsın sende uyku hali bulantı başladımı canım
canım ne güzel olur benim çay koyu olsun :))
ay geldım sonra kadınlar klubu bakım nedenıyle ulasılamıyor gıbı bıse cıktı geldıgımle gıttıgım bır oldu:):)uyku halı var da bulantının kulagını cınlatmayalım:) paso uyuyorum :)koydum bıle cayını yanında da ıslak kek:) agzımda bır suru aft cıktı onlarla ugrasıyorum canım ya su bıle ıcmek ızdırap en yemem gereken zamanda mahvettı benı agzımın heryerınde dılımde( haftaya da bulantı baslar hepten yandım sen nasılsın bıttı mı mısafırler:)
canım benim çok geçmiş olsun ağızda yara çok kötü bendede sık sık çıkar inş çabuk düzelirler limon suyu sıkıyo eniştem limonla yakarak tedavi ediyodu o tür yaraları tabi ben cesaret edememde canım uyku hali iyi bol bol uyursun bebişde büyür ama inş bulantın olmaz ya sabahları az olsun güne normal devam et fazla olmasın
canım bana misafir olsun çat kapı gelirler bugün rahattım şükür ama yarından sonra ne olur bilmem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?