benimde hep tatlı şeyler çekio, tuzdan nefret ettim tuzluğa bile bakasım gelmiyor o derece yani..
amin canlarım aminn çok dua ediyorum size, bizim nazlar bitecek sizinkiler başlayacak inşallah, tez zamanda Mevla nasip etsin O Geniş Rahmetinden..
aynen bende herşeyden tiksindim meyveden tiksinmedim özellikle elma favorim bu aralar
birde diş etlerim nasıl yara olmuş o elmayı kemirirken bi tatlı tatlı kaşıyorki
erik mii allahhh olsada tuza banıp banıp yesek
sütü bende içmiyorum içemiyorum daha doğrusu
soğan kırmızı et sulu yemek ve sebzeli yemeklerden tiksindim
bol bol bulgur pilavı yiyorum
hürremi seyredipmi yattın canım :)
çok şükür diyelim canım, bayadır olamadığın için ağrıyordur, Allah yardımcın olsun, adet ağrısıda çekilir gibi değil.
havinim geçen bademciklerim doldu neler çektim varyaa ilaç alamamakta kötü
o yüzden tırsıyorum ama dediğin gibi azıcık ucundan alsak fena olmaz
en azından nefsimiz körlenir
b
Allah allah bende yeni yeni çikolata yemeye başladım ya o derece tiksinmiştim
canım senin karnın nasıl peki yani şekli felann ben ordan anlarım cinsiyetini söyle hele
yayık yayık mı yoksa yuvarlak top şeklindemi:26:
nihayet geldi adetim..ama çok fena ağrım var yaşamadığım farklı bi ağrı... göbeğimin deliğinden vajınama bişey çekiyor sanki nasıl ağrı acı veriyor bu ne yaa....
Herkese iyi geceler kızlar bişi soracam yine yeniden. Ben şimdi adet olamıyorum 2 aydır kürtajdan sonra. Adet olamadığım halde yumurtlama ve hamile kalma ihtimali var mıdır?
Şekercim kızlar baya bi cevap vermişler sağolsunlar. Bende aynı fikirdeyim ne kadar zor bi durum olsada olumlu düşün ve kendine dikkat etmeye bak. Dualar seninle Allah a emanet ol
Canım Dr. Una güvenmek zorundasın. Sıkıntılı bi durum mutlaka erteler sen içini ferah tut
Canımcım İnan bende öyle düşünüyorum. Benimde 2 tane kuzucuğum üşüyor oralarda nasıl kıyamıyorum alıp eve getiresim varbana verselerde başucuma koysam bakıp bakıp sevsem hihihihihi
Herkese iyi geceler kızlar bişi soracam yine yeniden. Ben şimdi adet olamıyorum 2 aydır kürtajdan sonra. Adet olamadığım halde yumurtlama ve hamile kalma ihtimali var mıdır?
canım yayık değil, popomda büyümedi ölçüler aynı, kız olunca popoda genişlermiş karında yayvan olurmuş diyorlar ama benim öne gidior, geçen hatta üzerimde panço vardı komşum o halde bakıp erkek bu dedi, nasıl anladı anlamadım doktorlar ultrasonda anlayamıyor :)
hımm canım o zaman erkek seninki
aaa olurmu bacım maşallah o teyzeler yokmu profesörlere taş çıkarır onlar çok bilir her şeyin en iyisini bilir lütfenn
hee bak benimki yayvan yayvan karnım basenim felan hiç yok
ama popom küçücük geçen yine hamile pantolonu aldım 38 beden popomdan düşecek
eşime gösterdim 38 beden dedim gözüyle öyle bi baktıki çıkar onu çabuk dedi bana 40 bedenini aldırdı
şimdi çuval gibi giyiniyorum
canlarım ben artık göz kapaklarımı tutamıyom hepinize hayırlı geceler en güzel yerinizden kalbinizden öpüldünüz
onu benim eşim normalde de yapıyor canım )
canlarım ben artık göz kapaklarımı tutamıyom hepinize hayırlı geceler en güzel yerinizden kalbinizden öpüldünüz
iyi geceler tatlımcanlarım ben artık göz kapaklarımı tutamıyom hepinize hayırlı geceler en güzel yerinizden kalbinizden öpüldünüz
ayy canım sen git yat dinlen valla çok yorgunsun zaten biz avareyiz valla 7/24 boştayız sen meşgul kadınsın anacım
iyi geceler tatlım
mervecim msj atamıyorum kuzum 10dk sonra atabilirişim, bizimkiler baya ilgili arada kontrole bile çağırıyorlar 20.haftada tetonoz aşısı var dedi,önemliymiş,ihmal etme.
canım gecikme olunca olur inş yarına ağrın falan olmaz benim negatifi gördüğümdeki adetim öyle olmuştu hayatımda ilk defa adet sancısını ozaman çekmiştim inş yarına ağrın falan kalmaz canım
teşekkürederim havinim.. inşallah geçer farklı bi ağrı çünki..
darısı miragemin başına
evet tatlım 2. adet tarihimde oldum nerdeyse....hürremi seyredipmi yattın canım :)
çok şükür diyelim canım, bayadır olamadığın için ağrıyordur, Allah yardımcın olsun, adet ağrısıda çekilir gibi değil.
inşallah tatlım ama bence seninkide gelir bi kaç güne kadar bence ilaç kullanma bekle bi kaç gün daha .. kendiliğinden gelse daha iyi diye biliyorum ama ...ayyy ne güzel darısı bana ayşegülüm. gözün aydın. hamileilk yoksa adetin gelmesi gözün aydın demeyi gerektiriyor. yanlış anlama yani :)
:)))))) amin inşallah hayırlı olur bu geliş artık...Hadi hayırlı uğurlu olsun. Darısı bana yok anam tövbe gelesi yok
hamile kalam ihtimali düşükte ve kürtajda daha yüksek diye biliyorum çünki kanallar açılmış ve rahim işlem görmüş durumda....Herkese iyi geceler kızlar bişi soracam yine yeniden. Ben şimdi adet olamıyorum 2 aydır kürtajdan sonra. Adet olamadığım halde yumurtlama ve hamile kalma ihtimali var mıdır?
ay canım geldimi kırmızılarhayırlısı artık
geçmiş sayfada sordum görmedin galiba
test yaptrıdnmı diye
üşüttün mü acaba ondanmı böyle ağrılı oldu[/QUOTE
görmedim tatlım yaa....evet test yaptım çift çizgi gördüm sevindim ooo neler oldu neler:))) ama yokmuş hcg yok dedi bu günde oldum işte hayırlısı bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?