eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Allah allah bende yeni yeni çikolata yemeye başladım ya o derece tiksinmiştim
canım senin karnın nasıl peki yani şekli felann ben ordan anlarım cinsiyetini söyle hele
yayık yayık mı yoksa yuvarlak top şeklindemi:26:

kuruyemişlerde var kuru erik canım. benimde diş etlerim fırçalarken çok kanıyor önceden hiç kanamazdı netten baktım hamileliktenmiş. sebze yiyorum da et yiyemiyorum ya aslında yemiştim bi kere ama geçen fena tiksindim, bulguru hiç sevmem, her akşam sofrada pilav vardır ama çok nadir yerim eşime yaparım sadece,

hürremi seyredipmi yattın canım :)

çok şükür diyelim canım, bayadır olamadığın için ağrıyordur, Allah yardımcın olsun, adet ağrısıda çekilir gibi değil.

yok canım ya hiçte sevmem o sapık diziyi valla:120:

Herkese iyi geceler kızlar bişi soracam yine yeniden. Ben şimdi adet olamıyorum 2 aydır kürtajdan sonra. Adet olamadığım halde yumurtlama ve hamile kalma ihtimali var mıdır?

havinim geçen bademciklerim doldu neler çektim varyaa ilaç alamamakta kötü
o yüzden tırsıyorum ama dediğin gibi azıcık ucundan alsak fena olmaz
en azından nefsimiz körlenir
b

canım az bişey zarar etmez aklında kalacağını az tat midende dursun

canım yayık değil, popomda büyümedi ölçüler aynı, kız olunca popoda genişlermiş karında yayvan olurmuş diyorlar ama benim öne gidior, geçen hatta üzerimde panço vardı komşum o halde bakıp erkek bu dedi, nasıl anladı anlamadım doktorlar ultrasonda anlayamıyor :)

nihayet geldi adetim..ama çok fena ağrım var yaşamadığım farklı bi ağrı... göbeğimin deliğinden vajınama bişey çekiyor sanki nasıl ağrı acı veriyor bu ne yaa....

ay canım geldimi kırmızılar hayırlısı artık
geçmiş sayfada sordum görmedin galiba
test yaptrıdnmı diye
üşüttün mü acaba ondanmı böyle ağrılı oldu

Herkese iyi geceler kızlar bişi soracam yine yeniden. Ben şimdi adet olamıyorum 2 aydır kürtajdan sonra. Adet olamadığım halde yumurtlama ve hamile kalma ihtimali var mıdır?

canım sanada iyi geceler hoş geldin nasılsın

Başucuna koyma annem alda göbüşüne koy orda büyüt onlarıı

yumurtlama oluyor diye biliyorum ben. benim bir arkadaşım kürtajın hemen arkasından hamile kalmıştı. ben de kürtajdan sonra regl olamamıştım, spazm olmuş meğer, işlem yapıp açmışlardı. ama şimdi bunu dedim diye endişelenme, öyle birşey olsaydı şimdiye kadar duramazdın, ben popomun üstüne oturamıyordum öyle ağrı yapıyordu. doktora gözüktün mü bu arada?

hımm canım o zaman erkek seninki
aaa olurmu bacım maşallah o teyzeler yokmu profesörlere taş çıkarır onlar çok bilir her şeyin en iyisini bilir lütfenn
hee bak benimki yayvan yayvan karnım basenim felan hiç yok
ama popom küçücük geçen yine hamile pantolonu aldım 38 beden popomdan düşecek
eşime gösterdim 38 beden dedim gözüyle öyle bi baktıki çıkar onu çabuk dedi bana 40 bedenini aldırdı
şimdi çuval gibi giyiniyorum

canlarım ben artık göz kapaklarımı tutamıyom hepinize hayırlı geceler en güzel yerinizden kalbinizden öpüldünüz

onu benim eşim normalde de yapıyor canım )

canlarım ben artık göz kapaklarımı tutamıyom hepinize hayırlı geceler en güzel yerinizden kalbinizden öpüldünüz

ayy canım sen git yat dinlen valla çok yorgunsun zaten biz avareyiz valla 7/24 boştayız sen meşgul kadınsın anacım

iyi geceler tatlım
ayy canım sen git yat dinlen valla çok yorgunsun zaten biz avareyiz valla 7/24 boştayız sen meşgul kadınsın anacım

mervecim msj atamıyorum kuzum 10dk sonra atabilirişim, bizimkiler baya ilgili arada kontrole bile çağırıyorlar 20.haftada tetonoz aşısı var dedi,önemliymiş,ihmal etme.

iyi geceler tatlım

mervecim msj atamıyorum kuzum 10dk sonra atabilirişim, bizimkiler baya ilgili arada kontrole bile çağırıyorlar 20.haftada tetonoz aşısı var dedi,önemliymiş,ihmal etme.

Anladım tamam canımm
kör olmayasıca hemşire bak bakk pazartesi gidince sorarım ben ona
sorumsuz şey beni niye aramıyomuşşş
sağol canım söykediğin için

hürremi seyredipmi yattın canım :)

çok şükür diyelim canım, bayadır olamadığın için ağrıyordur, Allah yardımcın olsun, adet ağrısıda çekilir gibi değil.
evet tatlım 2. adet tarihimde oldum nerdeyse....
ayyy ne güzel darısı bana ayşegülüm. gözün aydın. hamileilk yoksa adetin gelmesi gözün aydın demeyi gerektiriyor. yanlış anlama yani :)
inşallah tatlım ama bence seninkide gelir bi kaç güne kadar bence ilaç kullanma bekle bi kaç gün daha .. kendiliğinden gelse daha iyi diye biliyorum ama ...
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Darısı bana yok anam tövbe gelesi yok
:)))))) amin inşallah hayırlı olur bu geliş artık...
hamile kalam ihtimali düşükte ve kürtajda daha yüksek diye biliyorum çünki kanallar açılmış ve rahim işlem görmüş durumda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…