valla akşamdan beri bi kaç kez hapşırdım da eşim gözleriyle dövdü resmen beni kendine dikkat etmiyorsun der gibi :)) aksi gbi dikkat etsemde yine beni buluyor hastalık, sakarlık :)
neyse doğumumuz yaza geliyo inşallah rabbim o günleri gösterirse
bizde süt yapsın diye bol bol dondiş yeriz
kız sorma bende geçen kanuni sultan süleymanın sofrasına konuk olmuşum
allahım bir yemekler yiiyorum bir çorbalar içiyorum
saray yemekleri hepsi nasıl sofrayı donatmışlar görmeliydin
sabah kalkınca aklıma getiremedim o tadların hiçbirini
ay canım azıcık ucundan alsak ne olur demi
canım ilk defa tatlı bişey çekti
canım senin söylemeni beklediler aşerdiklerini anlamaları için :)) şaka bir yana rabbim bizede yaşatsın bizde yazalım miragem
hkeree dikkat et limonun suyunu sık sık iç c vitamini depola bacım
valla akşamdan beri bi kaç kez hapşırdım da eşim gözleriyle dövdü resmen beni kendine dikkat etmiyorsun der gibi :)) aksi gbi dikkat etsemde yine beni buluyor hastalık, sakarlık :)
Aynen valla :):) ama böyle bişey varmış yani hamile bi kadın rüyalarında görüyorsa yemiş kadar oluyormuşdahahaha :) Alemsin mervecim, Ama Rabbim düşünüyordur kulunu, acıyıp halimize rüyalarda kurduruyordur sofraları...
hkeree dikkat et limonun suyunu sık sık iç c vitamini depola bacım
eveeet yazıcaz inşallah haviniiim. inşallaaaah.
canım endişe ediyosunuzda ablam yemeye başladığında dondurma hak getire canı ne istediyse hiç gözünün yaşına bakmadı yedi bence canın çok istediyse sadece ucundan ye bişey olmaz
benimde hep tatlı şeyler çekio, tuzdan nefret ettim tuzluğa bile bakasım gelmiyor o derece yani..ay canım azıcık ucundan alsak ne olur demi
canım ilk defa tatlı bişey çekti
canım senin söylemeni beklediler aşerdiklerini anlamaları için :)) şaka bir yana rabbim bizede yaşatsın bizde yazalım miragem
nihayet geldi adetim..ama çok fena ağrım var yaşamadığım farklı bi ağrı... göbeğimin deliğinden vajınama bişey çekiyor sanki nasıl ağrı acı veriyor bu ne yaa....
canım çok şükür meyveden tiksinmedim, bu aralar bol bol kivi yiyorum, mandalina,portakal mideme iyi gelmiyor asitliya dokunuyor, ayrıca erikte de c vit. var diye kuru erik yiyorum, günde iki ceviz yiyebiliyorum, yoğurta yeni başladım süt içemiyorm, bünyem zayıf zaten bi hasta olursam 4gün yatarım, olmayı diye dua ediyorum..
hürremi seyredipmi yattın canım :)Aynen valla :):) ama böyle bişey varmış yani hamile bi kadın rüyalarında görüyorsa yemiş kadar oluyormuşda
benim bu kanuni nerden çıktı anlamadım
yaa içim yanıyoo içim resmen
nihayet geldi adetim..ama çok fena ağrım var yaşamadığım farklı bi ağrı... göbeğimin deliğinden vajınama bişey çekiyor sanki nasıl ağrı acı veriyor bu ne yaa....
Şekercim kızlar baya bi cevap vermişler sağolsunlar. Bende aynı fikirdeyim ne kadar zor bi durum olsada olumlu düşün ve kendine dikkat etmeye bak. Dualar seninle Allah a emanet olKizlar sabah kanamam oldu galiba regl oldm:((. Hemşire yat dinlen daha 6. Günün kanamazsn dedi yatiyorum ama artk umudum yokk (((((
Canım Dr. Una güvenmek zorundasın. Sıkıntılı bi durum mutlaka erteler sen içini ferah tutnerdesiniz ya ohss olan kişinin emriyosu tutmuyormuş benimkide tutmazsa şiştim be baya
ayy hele embriyo felan deniyo ya o tabir bile hoşuma gitmiyor valla
o benim yavrumm yani onu bir can olarak görüyorumm
yok kıız yapmayın öyle şeyler mideniz yanar. c vitaminli meyveler yiyin tamamdır bence.
benimde hep tatlı şeyler çekio, tuzdan nefret ettim tuzluğa bile bakasım gelmiyor o derece yani..
amin canlarım aminn çok dua ediyorum size, bizim nazlar bitecek sizinkiler başlayacak inşallah, tez zamanda Mevla nasip etsin O Geniş Rahmetinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?