kızlar, bu dönemde siz de kocalarınızla sürekli kavga ediyor musunuz? biz müthiş gerginiz. sürekli tartışma halinde olduğumuz için de birlikte de olmak istemiyorum tabi. böylece doğal yoldan hamile kalmak için son şansımızı da yitirmiş oluyoruz. bu şekilde moral bozukluğuyla tüp falan da tutmaz. valla daha da ertelemeye başlamalı mıyım diye düşünmeye başladım ben. ondan sonra paramız bitecek, bir daha tedavi için bekle de bekle. adam bu durumun içinde işini problem ediyor. işinden memnun değilmiş. nasıl ya? ha şimdi işten çık bu dönemde bir de parasızlık çekelim. ben bu dönem delirmezsem herhalde bir daha birşey olmam. sigarayı da bıraktım, hiç iyi olmadı valla.
Canım hayırlısı olsun bencede ne zaman hazır olursan ozaman başla
Bir de anlamadığım 6 tane yumurtan var herhalde sayılarımı az geldi daha fazlamı olması gerekiyordu
5 tanesi küçük 1 tanesi cok buyukmus dıgerlerini baskılayıp gelıstırmezmıs o yuzden anladıgım bu, sence 5-6 tane folikül ile başlamak nasıl bir değer ben okuyorum 20 tane yumurtası toplananlar oluyor o yuzden moralım bozuluyor benden sonra gırene sadece bır tarafta 7 tane saydı cok guzel dedı, diğer tarafa gecerken cıktım odadan, senın nasıldı baslarken..
Canım ben gonal f kullanmıştım birde çatlatma iğnesi ikisindede indirim yaptırdık
Banada bir akrabamız demişti bende hadi eczanede pazarlık olurmu dedim ama oluyomuş
Sende uzun protokoldeymişsin anladığım kadarıyla malesef bende öyleyim sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum
Benim birinci kısa olmuştu
2 tane hapım kaldı çarşamba kontrolüm var adet olunca başlıycaz
Senin kaç hapın kaldı
Bu arada ben ilk tedavimde 62 kiloydum iğnelerden sonra 66 67 oldum anlıycan epey şiştim ama 1 ayda gitti
İğneler bende çok şişkinlik yaptı özellikle karnım çok çıktı ama önemli değil tek bebişimiz olsunda kilo nasıl olsa verilir
kızlar, bu dönemde siz de kocalarınızla sürekli kavga ediyor musunuz? biz müthiş gerginiz. sürekli tartışma halinde olduğumuz için de birlikte de olmak istemiyorum tabi. böylece doğal yoldan hamile kalmak için son şansımızı da yitirmiş oluyoruz. bu şekilde moral bozukluğuyla tüp falan da tutmaz. valla daha da ertelemeye başlamalı mıyım diye düşünmeye başladım ben. ondan sonra paramız bitecek, bir daha tedavi için bekle de bekle. adam bu durumun içinde işini problem ediyor. işinden memnun değilmiş. nasıl ya? ha şimdi işten çık bu dönemde bir de parasızlık çekelim. ben bu dönem delirmezsem herhalde bir daha birşey olmam. sigarayı da bıraktım, hiç iyi olmadı valla.
herkeste oluyor canım diğer arkadaşlar da cok dogru yorum yapmıs ben de bazen diyorum erkek milletine değer mi ya çektiğimiz acılara bak onlar cok rahatlar, herkes aynı değildir tabi, ama çoğu aynı, biz daha ince düşünüyoruz benim eşim de son dk cı herşeyi son dk ya bırakır beni illa stres yapar, ondan cok tartısmısızdır bu tüp konusunda maddiyattan yani biraz da, benim de soyledıgım olmustur vazgecıyorum bu bebek ısınden deyıp ama ınsan ıcınden atamıyor işte ynz yı dınlemek lazım takmamak hıc dınlememek lazım bebeıs olduktan sonra onlar kossun pesımızdennnn...
sanırım herkeste var bu durum..belki parasal sıkıntılar belki gelebilecek olan bebeğin sorumluluğu ve kaygısı bunları yaşatıyor insana..önemli olan huzur mutluluk olsun..evin içinde huzursuzsak ben bebekten de vazgeçiyorum..
yinede sabırlı metanetli olmak gerek.. dikkati toplayıp bi noktaya odaklanmak gerek elimizden geldiğince ve şartlar el verdiğince..
ama huzur ve mutluluk yoksa gerisi de boşş...bomboşşş
canım ben dün arabada ankaradan dönerken vazgeçtim ben bebekten tedaviden diye ne çok bağırdım bir bilsen ama o heves hiç kaybolmuyor.. maddi konular işin içine girince ayrı bir geriyor..bir bakıyorsun bebek yerine paradan konuşmaya başlamışız... dertler derya olmuş pozları var üstümüzde.. ama eşim bu halimizi unutup sen takma diyor ..tabii delirmemek ne mümkün... erkeklerin beyni ayrı çalışıyor yaaa... o sigarayı bırakma olayı ayrı bir dert zaten( sakız çiğnemekten tuhaf oldummm (( ben bile bıraktım kıslarrrr....
Allah hepimizin yardımcısı olsun .. en komiği biz maddi açıdan bunca yıpranırken maneviye hiç girmiyorum .. merkezlerin yarın gelin diyipte bana yaptıkları gibi ilacı anlatcaktım demelerine şok oluyorummm.... 500 km yol yaptım dün ilacı anlatıp para isticekmiş merkezim tebrik ettim.. gel de kavga etme..kimden çıkarcaz hırsımızı.. 3 saat kedi köpek gibi yedik birbirimizi.. sebep aslında merkezimin beni yan binada oturan hastasını çağırır gibi çağırması.. bizi bizden başkası anlamıyor...
kesinlikle katılıyorum sana canım ben de burdaki herkesi çok seviyorum hiçbir yerde bu kadar arkamda birilerini hissetmemiştim herkes duacı herkesin ortak noktası belli sadece dediğin gibi bazen üst üste aynı şeyleri yazmak istemiyoruz veya bazen yazabiliyoruz bazen olmuyo ama kesinlikle kasti değil burası olmasa napardım kimbilir bir de çoğumuz ilk defa yaşıyoruz bu tedaviyi genelde tecrübeli arkadaşlara soruyoruz onlar da saolsunlar hep cevap veriyor ve aydınlatıyorlar bizi kendime söz verdim zaten deneyimlerimi ben de paylaşıcam mutlaka faydası olan arkadaşlarım olacaktır diye....
bende ara kanama olmamıştı canım az kalmış tedavine benimki ertelendi yine yaaa...
kontrolün güzel geçer inşallah ilk hamilemiz sensin bence...
saol canım ben de öyle düşünerek kendimi motive ediyorum hayırlısı neyse oluyordur diye...
kızlar bu sabah gittim muayenemi oldum maleseeeeffff yine ertelendi, sağ overde 5 adet folikül sol overde ise 1 adet 9 mm büyük folikül saydı doktor, sanırım bu benım normalde buyucek olan folikülüm, ama diğerlerini baskılama ve büyütmeme ihtimali varmış, doktora amh testimi gösterdim sonucum 1.4 dü baktı sonuç yerlerde değil o yüzden içime bi ümit doğdu dedi, 1 ay daha dhea yı kullanmam gerekmiş ve doğum kontrol hapını gece yatarken aç karnına içmem gerekiyormuş sanki etkilememiş gibi konuştu, ya malum ramazan iftar geç saatti haklı olabilir pek aç sayılmazdım içtiğimde, neyse riske atmak istemiyorum dedi, diğerleri baskılanırsa 1 taneyle olmaz gibi konuştu, siz daha iyi bilirsiniz hocam dedim, dhea yı ve diğer haplarla dogum kontrol hapına 1 ay daha devam, ama size şöyle söyleyeyim, geçen muayenede bu ilaçları içmeden önce, sağda 3 adet vardı, solda ise hiç yoktu, sanırım faydası oldu ilaçların, herşeyin hayırlısı hemşire de ne zaman en iyi zamansa öyle başla daha iyi dedi, beklemek de zor ya hiç düzelmezse diye de geçmiyor değil aklımdan ama bi umut etkiliyor ilaçlar diyorum, benden haberler böyle 22 eylül şimdi yeni adet tarihim 24 ü gib i3.günü gidicem yani, ama yine burdayım ve sizleri takip ediyor olacağım, sizlerin güzel haberleriyle inşallah sevinip moral depolayacağım ve öyle başlayacağım tedavime...hepinizi seviyorum ve sizler olmasanız paylaşamasam kafayı yerdım sımdıye kadar herhalde..
Herkes kocadan dertlı aynı benım gıbı
Benım delıde 2 gun ust uste nasıl sperm testı veecem dıye dusunuyor
o kadar ıgneyı bben yıorum sesım cıkmıor
kendının derdı de bu :))))))
bu tedavıde zaten yanımda goturmıcem kendısını
kendı ısımı kendım halledecem
gerek olmadıkca
rabbım sonumuzu hayır etsın ınsallah
ayyy cidden yaaa gözüm korktu bilsem önceden kilo verirdim suan 62 kiloyum iğnelerden sonrayı düşünemiyorum =(
selam kızlar tedaviye başlayanlara su gibi gecmesini ve sonunda en hayırlı en güzel sekilde bebişlere kavuşmayı diliyorum.
güzek seyler düşünün güzel olsun:)sevgiyler
topiğe şöyle bir baktımda tedaviye bugün yarın başlayanlar yada başlayacak olanlar varmış..Allah kolaylık ve sabır versin..Uzun ve zor bir süreç hepimizi bekliyor..Herkesten güzel haberler duyarız inşallah..
6 Günde 5 kilo alma olayı benide şaşırttı..Ama artık amaca ulaşmak için herşeye katlandık katlanacağız..herkesin hakkında hayırlısı..bende 12 eylül gibi inşallah bir aksilik çıkmazsa başlayacağım..o zamana kadar da sizipür dikkat takip ediyor olacağım..
Aranıza yeni katıldım bende :)
2 yıldır çocuk için çabalıyoruz 3 negatif aşılama sonucu tüp bebeğe karar verdik,bu ay tüp bebek için evraklarımı ege üniversitesine teslim ettim.raporumun çıkmasını bekliyorum.Sanırım eylül reglim ile birlikte bende tüp için iğnelere başlarım :))
Bu yolda herkese sabır ve mutlu bir son diliyorum :)))
Canım aslında ona tam kilo demek doğru olmaz
Şişkinlik desek daha doğru olur sanırım:83::83::83::83::83::83:
Off ya, ben 77 kilodan 59 a dustum, simdi tekrar kilo almak dusuncesi bile deli ediyor beni ;((
Allahim herkese hayirlisiyla nasip etsin guzel bebisleri)
Seninde tedavin hayirli olsun cnm simdiden
Sigara olayi en kotusu, bende birakabilsem super olacak ;(
Cnm hosgeldin, tedavin hayirli olsun, sizin problem neydi cnm??
Yani siskinlik hemen igneler bitiminde kurtulabilecegimiz biseymi??
canım ben dün arabada ankaradan dönerken vazgeçtim ben bebekten tedaviden diye ne çok bağırdım bir bilsen ama o heves hiç kaybolmuyor.. maddi konular işin içine girince ayrı bir geriyor..bir bakıyorsun bebek yerine paradan konuşmaya başlamışız... dertler derya olmuş pozları var üstümüzde.. ama eşim bu halimizi unutup sen takma diyor ..tabii delirmemek ne mümkün... erkeklerin beyni ayrı çalışıyor yaaa... o sigarayı bırakma olayı ayrı bir dert zaten( sakız çiğnemekten tuhaf oldummm (( ben bile bıraktım kıslarrrr....
Allah hepimizin yardımcısı olsun .. en komiği biz maddi açıdan bunca yıpranırken maneviye hiç girmiyorum .. merkezlerin yarın gelin diyipte bana yaptıkları gibi ilacı anlatcaktım demelerine şok oluyorummm.... 500 km yol yaptım dün ilacı anlatıp para isticekmiş merkezim tebrik ettim.. gel de kavga etme..kimden çıkarcaz hırsımızı.. 3 saat kedi köpek gibi yedik birbirimizi.. sebep aslında merkezimin beni yan binada oturan hastasını çağırır gibi çağırması.. bizi bizden başkası anlamıyor...
kıslar şimdi incir kaynatsam yesem acep faydası olur mu ki:)
bir de bende tuhaf düşünceler başladı. çocuğum olmazsa evli olmanın bir anlamı yokmuş gibi düşünüyorum. bu kesinlikle sorun eşimde, ondan vazgeçip başka birinden yaparım gibi bir düşünce değil. bu aklımın ucundan bile geçmez. ama çocuğum olmayacaksa kendimi kadın gibi hissetmiyorum, hissedemiyorum. eksik kadınmışım gibi hissediyorum. bu düşüncelerle de kocamı mutlu edebilmem mümkün gelmiyor bana. ben delirdim mi? psikoloğuma 2 haftadoır gidemedim, tatil ve bayram dolayısıyla. 2 haftada raydan çıktım yine.
...
çok teşekkür ederim..sağol..Seninde tedavin hayirli olsun cnm simdiden
i??
Valla ben tedaviden sonra verdim. Hormon ilaçları olduğu için birden şiştim
ama bünyeden bünyeye değişir herhalde
yanılgıdasın arkadaşım..kadın gibi hissetmemek ne demek..mutluluk inan bana böyle şeylere bağlı değil..bizler sadece kuluz...zaten hiçiz..neden bende yok diye düşünme sakın..şükredici ol..artılarıyla eksileriyle hayat devam ediyor..Allah ın Ol demesini bekleyeceğiz..
haklısın ama ne yapayım engel olamıyorum düşüncelerime. şkocamı da çok seviyorum zaten ama çok yoruyoruz birbirimizi bu süreçte. toparlanamamaktan çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?