muhteşem haberi aldığın andan itibaren dualarımız ve şans dileklerimiz her daim seninle olucak emin olabilirsin...hayırlısıyla başla sende allah herkesin gönlüne göre versin...kendine iyi bak canım ben çıkıyorum sabah hastane yollarındayım bakalım ne diecek doktorum...iyi geceler tatlı rüyalar dilerim arkadaşlarıma
Hayirlisiyla hamile kalabilirsin insallah cnm. Daha once bi tedavi gordunuz mu? Asilama tup bebek vs ?
Cnm bayagi stres uzuntuden sonra Allah bir melek yolladi kns saglicskla kucagima alirim
Ahh bu mirfoloji beni cildirtti herkeste de sorun o. Bi ara 3 e cikarmistim 0 dan evicapla ama esim yine hersey duzelmeye baslamisken kullanmayi birakti. Sen hic bisey kullandin mi cnm sonuc aldin mi?? Bu arada ilginc bir olaya tanik oldum gecenletde, tupe karar verdikten sonra bu durumu aile dostumuz suan hamile olan arkadasima actim, ben anlattikca hic bisey anlamiyor gibi davrandi morfolji ne, hiz ne falan dedi ben de tabii dogal olarak aciklama taptim durdum salak gibi!!!! Hatta aciklama yaparken de senin kafani sisirmeyim ayrintilara girerek tibbi terimler falan bunlar bende isin icinde kendimi buluncaya kadar senin gini bilmiyordum dedim????? Neyse kiz esine anlatmis durumu sabah kahvaltida beraberdik( ist.a gidince onlarda kaldik) kocasi ne dese yaaaa , yaa siz cocuk yapacakmissiniz arkadasim cekinme benim de ayniydi tam tupe girecekltim urolog arkadasim bana bikac ilac yazdi ilac kullaniminim 3.ayinda esim hamile kaldi dedi.. Nasil yani dedim bir gece once saatlerde morfoljiden bahsederken o ne diye soran kizin esinde de ayni sorun varmis ve vitaminlerle tedavi etmisler inanamadim. Sinra o gun ayni dr. A biz de gittik bizim sorun sayi hiz morf ve dna hasari. Dr tedavi mumkun dedi ama ben beklemek istemedihim icin tupten vazgecmedimm. Ama dr un soyledigi de cebimde karagun umidi. Insallah gerek kalmaz ama tup olmazsa o vitaminleri kullanicam..
gruplaşma mı canım bilmiyorum yoktur herhalde herkesi okuyorum ben de ama tabloyu arada güncellememiz lazım unutyorum bazen kim ne durumdaydı diye haftalık güncellesek ne güzel olur mirage yapabilirsen canım tabi işlerin deçok yoğunsa 15 günde de olur yavaş yavaş tedaviler başladı....
merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. maddi bir yıkım yaşadım iğneler ve tüp bebek için süreç başlatılınca....ama ankarada tedavi olanlar ve diğerleri ben iğnelerimi aldıktan sonra bir eczanede iğnelerin daha uygun verildiğini gördüm. özelden soran olursa adını telini veririrm eczanenin. lüx temiz bir eczane adam firmayla anlaşmış ben iğnelerden 300 lira zarar ettim ama sağlık olsun .. isteyen olursa ecz. yazarım özelden.. ben iyiyim birascık şaşkın .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr
cnm eşimde sorun yok sadece pko problemimiz ewet iğneler kilo aldırdı 6 günde 5 kilo farketti muhtemelen şişlik ödem var yapıyor sanırım....sinir olmaya başladım aynaya baktıkca inşallah hamile kalırımda boş yere gitmez bu balina halim :))
cnm eşimde sorun yok sadece pko problemimiz ewet iğneler kilo aldırdı 6 günde 5 kilo farketti muhtemelen şişlik ödem var yapıyor sanırım....sinir olmaya başladım aynaya baktıkca inşallah hamile kalırımda boş yere gitmez bu balina halim :))
Nee 6 gunde 5kilomu, moralmen coktum he ;((((((
canım malesef iğneler şişiriyo birazsakin olmaya çalış biliyorum zor ama benimde tahminen 4 eylül 5 eylül gibi gelmesi lazım kırmızıların ama bakalım ne zaman teşrif ederler nasipse senin transferin olacak ben başlayacağım öyle gözüküyo ve o muhteşem haberi ilk sende alacağımm
kızlar, bu dönemde siz de kocalarınızla sürekli kavga ediyor musunuz? biz müthiş gerginiz. sürekli tartışma halinde olduğumuz için de birlikte de olmak istemiyorum tabi. böylece doğal yoldan hamile kalmak için son şansımızı da yitirmiş oluyoruz. bu şekilde moral bozukluğuyla tüp falan da tutmaz. valla daha da ertelemeye başlamalı mıyım diye düşünmeye başladım ben. ondan sonra paramız bitecek, bir daha tedavi için bekle de bekle. adam bu durumun içinde işini problem ediyor. işinden memnun değilmiş. nasıl ya? ha şimdi işten çık bu dönemde bir de parasızlık çekelim. ben bu dönem delirmezsem herhalde bir daha birşey olmam. sigarayı da bıraktım, hiç iyi olmadı valla.
kızlar, bu dönemde siz de kocalarınızla sürekli kavga ediyor musunuz? biz müthiş gerginiz. sürekli tartışma halinde olduğumuz için de birlikte de olmak istemiyorum tabi. böylece doğal yoldan hamile kalmak için son şansımızı da yitirmiş oluyoruz. bu şekilde moral bozukluğuyla tüp falan da tutmaz. valla daha da ertelemeye başlamalı mıyım diye düşünmeye başladım ben. ondan sonra paramız bitecek, bir daha tedavi için bekle de bekle. adam bu durumun içinde işini problem ediyor. işinden memnun değilmiş. nasıl ya? ha şimdi işten çık bu dönemde bir de parasızlık çekelim. ben bu dönem delirmezsem herhalde bir daha birşey olmam. sigarayı da bıraktım, hiç iyi olmadı valla.
Aranıza yeni katıldım bende :)
2 yıldır çocuk için çabalıyoruz 3 negatif aşılama sonucu tüp bebeğe karar verdik,bu ay tüp bebek için evraklarımı ege üniversitesine teslim ettim.raporumun çıkmasını bekliyorum.Sanırım eylül reglim ile birlikte bende tüp için iğnelere başlarım :))
Bu yolda herkese sabır ve mutlu bir son diliyorum :)))
canım hangi ilaçları diyorsun
mesela ben luxcin iğne alıcam
eczacı 140 ama 120 olur dedi
bende şaşırdım indirim falan oluyomu diye demek doğruymuş
başka iğnelerde falanda oluyo mu acaba bu indirim olayı
kızlar neden gruplaşmalar olduğunu düşünüyorsunuz ki bence öyle değil sadece tesadüf diye düşünüyorum çünkü nette bazen giriyorsunuz bazen giremiyoruz ...
sorulara bazen başkaları cvp verdiği için tekrar cvp yazmak istemiyor olabiliriz, veya tesadüf aynı zamanlarda topikte olup birbiriyle konuşmalar olabiliyor, direk şahsımıza soru sorulmadığı için cvp verilmiyo olabilir buna benzer birçok nedenler olabilir... relax rahat olun bu tarz dşüncelere girmeye gerek yok.....biz düşüncelerinizi yazalım,sorularımızı soralım mutlaka biri y a beğenecek yada cvp yazacaktır...... hepinizi tanımasamda seviyorum çünkü dertlerimiz bir dualarımız bir
Canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşaallah herşey istediğin gibi olur. Bebeğin sana kolayca gelir
Benimde doğum kontrol hapım 3 tane kaldı dün bir iki damla kanamam oldu ama bitti adetime de daha 12 gün var bu ilaç erkenmi adet başlatıyor hayal senin nasıl oldu
canım hayırlı olsun şimdiden tedavin allah işini rast getirsin yarın benmde kontrolümm var bakalım ne dicek dr...:26:
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
kilo ile ilgili yazılanlar beni çok korkutuyorsunuz (( :18::18::18::18::18:istemem kilo almayalımmm... taam bebişim için alayım ama iğnelerde bunca almayalımmm:18::18::18::18::18:
Canım hayırlısı olsun bencede ne zaman hazır olursan ozaman başlakesinlikle katılıyorum sana canım ben de burdaki herkesi çok seviyorum hiçbir yerde bu kadar arkamda birilerini hissetmemiştim herkes duacı herkesin ortak noktası belli sadece dediğin gibi bazen üst üste aynı şeyleri yazmak istemiyoruz veya bazen yazabiliyoruz bazen olmuyo ama kesinlikle kasti değil burası olmasa napardım kimbilir bir de çoğumuz ilk defa yaşıyoruz bu tedaviyi genelde tecrübeli arkadaşlara soruyoruz onlar da saolsunlar hep cevap veriyor ve aydınlatıyorlar bizi kendime söz verdim zaten deneyimlerimi ben de paylaşıcam mutlaka faydası olan arkadaşlarım olacaktır diye....
bende ara kanama olmamıştı canım az kalmış tedavine benimki ertelendi yine yaaa...
kontrolün güzel geçer inşallah ilk hamilemiz sensin bence...
saol canım ben de öyle düşünerek kendimi motive ediyorum hayırlısı neyse oluyordur diye...
kızlar bu sabah gittim muayenemi oldum maleseeeeffff yine ertelendi, sağ overde 5 adet folikül sol overde ise 1 adet 9 mm büyük folikül saydı doktor, sanırım bu benım normalde buyucek olan folikülüm, ama diğerlerini baskılama ve büyütmeme ihtimali varmış, doktora amh testimi gösterdim sonucum 1.4 dü baktı sonuç yerlerde değil o yüzden içime bi ümit doğdu dedi, 1 ay daha dhea yı kullanmam gerekmiş ve doğum kontrol hapını gece yatarken aç karnına içmem gerekiyormuş sanki etkilememiş gibi konuştu, ya malum ramazan iftar geç saatti haklı olabilir pek aç sayılmazdım içtiğimde, neyse riske atmak istemiyorum dedi, diğerleri baskılanırsa 1 taneyle olmaz gibi konuştu, siz daha iyi bilirsiniz hocam dedim, dhea yı ve diğer haplarla dogum kontrol hapına 1 ay daha devam, ama size şöyle söyleyeyim, geçen muayenede bu ilaçları içmeden önce, sağda 3 adet vardı, solda ise hiç yoktu, sanırım faydası oldu ilaçların, herşeyin hayırlısı hemşire de ne zaman en iyi zamansa öyle başla daha iyi dedi, beklemek de zor ya hiç düzelmezse diye de geçmiyor değil aklımdan ama bi umut etkiliyor ilaçlar diyorum, benden haberler böyle 22 eylül şimdi yeni adet tarihim 24 ü gib i3.günü gidicem yani, ama yine burdayım ve sizleri takip ediyor olacağım, sizlerin güzel haberleriyle inşallah sevinip moral depolayacağım ve öyle başlayacağım tedavime...hepinizi seviyorum ve sizler olmasanız paylaşamasam kafayı yerdım sımdıye kadar herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?