kızlar merhaba kımseler yoktu az once ben bugun adet oldum yarın maceram baslayabılır korkuyorum şu an ama içim de bıran once baslamak ıstıyor beklemek de zor ogleden sonra herhalde haber verebılırım sızlere hayırlısını dılıyorum hazırsam baslayayım dıyorum degılsem artık nasıp....
kızlar merhaba kımseler yoktu az once ben bugun adet oldum yarın maceram baslayabılır korkuyorum şu an ama içim de bıran once baslamak ıstıyor beklemek de zor ogleden sonra herhalde haber verebılırım sızlere hayırlısını dılıyorum hazırsam baslayayım dıyorum degılsem artık nasıp....
aranızda uzun protokol uygulanacak kimler var arkadaşlarr??
slm bebişim benim kısa protokol 3üç beş güne başlarım nasipse kırmızıları bekliyorum senin uzun protokol mü?
merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. maddi bir yıkım yaşadım iğneler ve tüp bebek için süreç başlatılınca....ama ankarada tedavi olanlar ve diğerleri ben iğnelerimi aldıktan sonra bir eczanede iğnelerin daha uygun verildiğini gördüm. özelden soran olursa adını telini veririrm eczanenin. lüx temiz bir eczane adam firmayla anlaşmış ben iğnelerden 300 lira zarar ettim ama sağlık olsun .. isteyen olursa ecz. yazarım özelden.. ben iyiyim birascık şaşkın .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr
yarın kontrolüm var bakalım ayın 31 i demişlerdi opu için bilmiyorum değişir mislmmmmmmmm kızlar hepinize nasılsınızz geçmiş sayfaları okuyim didim oku oku bitmiyoryeşimcim dün gece hemen yazdım çıktım görmedim inan seni nasıl gidiyor ne zaman toplanacak yumoşlar nasipse bellimi
slm canım evet benimki uzun protokol olacak
şuan doğum kontrol ve folik asit alıyorum 7 sinde iğnelere başlancak
ya acaba bu iğne ve ilaçlar kilo aldırıyomu
canım benim ikinci deneme ve malesef 4 kg aldım göbüşüm büyüdü yaaaaben zati kilo almaya müsaitim belki sen almazsın
azz kalmış canımcım heycan yaptım valla sen nasılsın ruh halin nasıl
hadi yaaa bu kötü işte
bende 63 kiloyum tedavide de alırsam kötü olacak yaa neyse sağlıkla bebişimiz gelsinde veririz o kiloları inşallah
ewet az kaldı inşallah :) doktor herşey çok güzel dedi bakalım sonucu ne olucak...ruh halim karmaşık 6 günde 5 kilo şişmişim bişey yemiyorum bile bu kilo nerden geldi delirdim bugün ya...onun dışında sadece heyecan ve birazda korku var cnm sen ne yaptın nezaman başlıyosun_?
ewet az kaldı inşallah :) doktor herşey çok güzel dedi bakalım sonucu ne olucak...ruh halim karmaşık 6 günde 5 kilo şişmişim bişey yemiyorum bile bu kilo nerden geldi delirdim bugün ya...onun dışında sadece heyecan ve birazda korku var cnm sen ne yaptın nezaman başlıyosun_?
6 günde 5 kilo mu ya valla kilo işinden korktum ben
öncesinde diyet falan yok dedi doktorum daa
Ayyy cok guldum ya gozumden yas geldi canim benim :))) bende sigara kullsniyorum vu 3.tedavim olucak 1.de iciyordum 2.de bir ilac sayesinde tedaviye baslamadan 2ay once biraktim simdi 3.denemem olucak eylul sonuna dogru baslicak tedavi ben yine o ilactan aldim dun. O ilac cok etkili cnm kilo da aldirmiyor yaninda ne kadar sigara icilirse icilsin canin istemiyor. Niye tekrar basladim?? Cvbi cok sacma basarisiz olunca 2. Deneme o zaman sigarayi birakmamim da anlami kalmadi dedim ve basladim hazirandan beri araliksiz iciyorum.
canım malesef iğneler şişiriyo birazsakin olmaya çalış biliyorum zor ama benimde tahminen 4 eylül 5 eylül gibi gelmesi lazım kırmızıların ama bakalım ne zaman teşrif ederler nasipse senin transferin olacak ben başlayacağım öyle gözüküyo ve o muhteşem haberi ilk sende alacağımm
muhteşem haberi aldığın andan itibaren dualarımız ve şans dileklerimiz her daim seninle olucak emin olabilirsin...hayırlısıyla başla sende allah herkesin gönlüne göre versin...kendine iyi bak canım ben çıkıyorum sabah hastane yollarındayım bakalım ne diecek doktorum...iyi geceler tatlı rüyalar dilerim arkadaşlarıma
kızlar bende içiyorum malesef ve vicdanen rahatsızım ama bırakamadım bende ilk tedaviye yani iğnelere başladığım gün bıraktım negatifi görünce tekrar başladım bu kezde iğnelere başladığım gün bırakırım sanırım
kilo değil cnm ya ödem oluyor vücutta tedavi sonrası idrarla atılıyor su gibi geliyor vücudundan ama psikolojimi bayağı etkiledi bu hale gelmem bnde kilodan nefret ediyorum tedaviye başlamadan 8 kilo vermiştim ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?