eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ay insallah bu son denemen olur tontis, insallah hamile kalirsin. Aminnn

Canım allah hayırlı etsin. Benim ilaçtan yana sıkıntım yok kurumum ödüyor ama iki ilaç arasında bu kadar fark olması beni düşündürdü. Yine de eczanenin adını bana özelden yazabilir mısın?

Geçmiş olsun diyelim ben de çok kızıyorum bu tür şeylere ya 300 tl böyle bir tedavi görürken lazım olabılır hiç düşünmüyorlar bunu üzerimizden ticaret yapılıyo ya ona kızıyorum para bebişlerden önemli değil şu an hepimiz için sadece onlara ulaşmamız için lazım o kadar tedavilerimize yetecek kadar olsun Allahım kimseyi bunaltmasın fazlasına gerek yok, canım boşver sağlık olsun bebişlerin herşeyden önemli, tedavın hayırlı ugurlu olsun inşallah güzel haberlerle gelırsın.

bana da özelden adını verirsen araştırırken sorarız belki fiyat alırız ben samsundayım ama kargo ile yollarlarsa havale yaparız veya tanıdık yollar aldırırız faydası olur, belki samsunda cok pahalıdır ilaçlar bilemiyorum bu hafta başlayabılırım tedavıye yarın bellı olucak bugun adet oldum yarın muayeneye gidiyorummm bakalım başlatacak mı ve kullandığım ilaçların faydası oldu mu.....çok merak ediyoruuuummmmmm...

Mrb cnm adam karhoyla yollamiyor kargo 1gun sonra teslim ettigi icin. Ilaclarin belli bir soguklukta tutulmasi lazim buz haznesi bunu 12saat sagliyor ama 24saate kalmadan hele ki bu sicaklarda tekrar buz dolabina konulmali. Otobusle yolluyorlar yanilmiyorsam samsun ankaradan 6saat falan ceker biz ankaradayken gezmeye gelmistik oyle hatirliyorum 6saat sonrada otobusten alip dolaba koyabilirsin. Eczanenin ismini vermekte sakinca yok sanirim cunku diger denemelerimde ben cok kise soyledim topiklerde skinti olmadi. Ank cinnah caddesi atabek eczanesi

anladım canım saol dogru soyluyorsun soguk buz olayı vardı bu ılaclarda herkes soyluyordu zaten buz torbasıyla gezdıklarını atlamısım ankarada ablam var arkadaslar var belkı onlar alıp otobuse buz torbası ıle koyarlar veya gelen bırı ıle gönderırler, tabı sımdıden baslayacakmısımgıbı plan yapmakıstemıyorum hep oyle gıttım muayenelere hep husran oldu ılaclar ertelemeler fılan, yarın hersey bellı olsun hayırlısı ıle ona gore ogleden sonra burdakı eczanelere ve ecza depolarına sorarım once inşallah problemım cıkmaz canım korkuyorum, ayrıca muayenden de tırsıyorum 10 sn lık bır sey hatta 5 sn nefret edıyorum offf offffff.......

kızlar merhaba kımseler yoktu az once ben bugun adet oldum yarın maceram baslayabılır korkuyorum şu an ama içim de bıran once baslamak ıstıyor beklemek de zor ogleden sonra herhalde haber verebılırım sızlere hayırlısını dılıyorum hazırsam baslayayım dıyorum degılsem artık nasıp....

sadece 2 gün bakamadım maşalah 15 sayfa ilelerlemiş valla geriye dönüp okuyacam diye gözlerim bu hale geldi...konular birbirine giriyo testen okuyunca

tedaviye başlayan güzel anne adayları inşaallah pozitif haberlerini bekliyoruz hadi bakalım ... bir sürü hamile haberi duymak istiyoruz

İnsallah iyi sonuclar seni bekliyordur cnm.

Kizlar diger sayfalarda gezinirken bisey okudum,belki daha onceden siz de gormussunuzdur.

Tavsancil otu diye bi bitki, ben boyle seylere pek ihtimal vermem ama internetten de yazip okudugumda sasirdim ve bunu istiyorum.

Tavsanil otu;sperm sayisini ve yumurta sayisini arttiriyormus.
Yurt disinda cok yayginmis ama turkiyede pek bilinmiyormus. Google dan arastirin siz de buldugunuz bilgileri paylasin kizlar ok.

sürekli topiğe giriyorum yazıyorum ama gruplaşma olduğu için yazdıklarıma karşılık alamıyorum o yüzden açıkçası yazmak gelmiyor içimden artık

evet haklısım aslında sık sık oluyor...

evet canım geldi büyük gün geçsin zaman diye azmı ağladık inşş canım üzel haberleri müjdeleri vereceğiz birbirimize.. benim de çarşamba olacaktı aslında ama tatilde hastaoldum öyle böyle değil öksürüğüm onun için ertelendi bizim seninle hep aynı zamanda oluyor... kötü haberleri birlikte aldık ama bu kez iyileri alacağız beraber... çook öptüm canım seni haber ver bana merak ettirme

teşekkür ederim canım inşşş güzel haberlerle döneceğiz

kızlar neden gruplaşmalar olduğunu düşünüyorsunuz ki bence öyle değil sadece tesadüf diye düşünüyorum çünkü nette bazen giriyorsunuz bazen giremiyoruz ...
sorulara bazen başkaları cvp verdiği için tekrar cvp yazmak istemiyor olabiliriz, veya tesadüf aynı zamanlarda topikte olup birbiriyle konuşmalar olabiliyor, direk şahsımıza soru sorulmadığı için cvp verilmiyo olabilir buna benzer birçok nedenler olabilir... relax rahat olun bu tarz dşüncelere girmeye gerek yok.....biz düşüncelerinizi yazalım,sorularımızı soralım mutlaka biri y a beğenecek yada cvp yazacaktır...... hepinizi tanımasamda seviyorum çünkü dertlerimiz bir dualarımız bir

Canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşaallah herşey istediğin gibi olur. Bebeğin sana kolayca gelir
Benimde doğum kontrol hapım 3 tane kaldı dün bir iki damla kanamam oldu ama bitti adetime de daha 12 gün var bu ilaç erkenmi adet başlatıyor hayal senin nasıl oldu

Arkadaşlar topiğin başlarında söylemiştim ama yine tekrar edeyim
Eczaneden İLAÇ alırken kesinlikle PAZARLIK edin O kadar fark ediyorki
Benim ilk denemede eşim aldı belki %30 %35 daha hesaplıya geldi
Şimdi ikinciyi yaptırıcaz toplarsanız epey bi miktar fark ediyor anlıycanız

canım hangi ilaçları diyorsun
mesela ben luxcin iğne alıcam
eczacı 140 ama 120 olur dedi
bende şaşırdım indirim falan oluyomu diye demek doğruymuş
başka iğnelerde falanda oluyo mu acaba bu indirim olayı

Hee sana sorduktan sonra baktim okudum ne oldugunu, insallah tutar cnm ilkinde, esinde bi sorun varmiydi cnm.

Hee bide iyneler kilo aldiriyomus ya sen de kilo aldinmi, korkuyorum kilodan (

cnm eşimde sorun yok sadece pko problemimiz ewet iğneler kilo aldırdı 6 günde 5 kilo farketti muhtemelen şişlik ödem var yapıyor sanırım....sinir olmaya başladım aynaya baktıkca inşallah hamile kalırımda boş yere gitmez bu balina halim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…