Benim 3. Olucak bu insallahhh o husrani bidaha yasamam cok aradtirdim neden tutmuo diye ama sunu ogrendim tamamen anne adayina kaliyor dogru teknikle saglikli sperm secildiginde. Yas faktoru yumurta kalitesi endometruim kalinligi cookk onemli o yuzden ben tedaviye baslamadan azalan yumurta rezervimi guclendirmeye calisiyorum. Ve okudugum kadariyla endometrium kalinligi 11 ve12 en az olanlarin basari sansi daha yuksek. Insallah bu topikte herkes bir birine sans getirir ve kucsklar dolu dolu olur sonunda... Insallah bu kisa kocaman gobuslerle elinden yiyecek dusmeyen iki adim atamayacak kadar sisip patlamak uzere olan anne adaylari olarak girerizzzzzzz
evt canım doğru iyi okumuşsun =)
kesinlikle açık gözlü olmak gerek ben olamadım ama benimle aynı bugün tedaviye başlayan kadın açık gözle aldı hemde 300lira az ödedi(
Canım allah hayırlı etsin. Benim ilaçtan yana sıkıntım yok kurumum ödüyor ama iki ilaç arasında bu kadar fark olması beni düşündürdü. Yine de eczanenin adını bana özelden yazabilir mısın?merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. maddi bir yıkım yaşadım iğneler ve tüp bebek için süreç başlatılınca....ama ankarada tedavi olanlar ve diğerleri ben iğnelerimi aldıktan sonra bir eczanede iğnelerin daha uygun verildiğini gördüm. özelden soran olursa adını telini veririrm eczanenin. lüx temiz bir eczane adam firmayla anlaşmış ben iğnelerden 300 lira zarar ettim ama sağlık olsun .. isteyen olursa ecz. yazarım özelden.. ben iyiyim birascık şaşkın .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr
merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. maddi bir yıkım yaşadım iğneler ve tüp bebek için süreç başlatılınca....ama ankarada tedavi olanlar ve diğerleri ben iğnelerimi aldıktan sonra bir eczanede iğnelerin daha uygun verildiğini gördüm. özelden soran olursa adını telini veririrm eczanenin. lüx temiz bir eczane adam firmayla anlaşmış ben iğnelerden 300 lira zarar ettim ama sağlık olsun .. isteyen olursa ecz. yazarım özelden.. ben iyiyim birascık şaşkın .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr
Geçmiş olsun diyelim ben de çok kızıyorum bu tür şeylere ya 300 tl böyle bir tedavi görürken lazım olabılır hiç düşünmüyorlar bunu üzerimizden ticaret yapılıyo ya ona kızıyorum para bebişlerden önemli değil şu an hepimiz için sadece onlara ulaşmamız için lazım o kadar tedavilerimize yetecek kadar olsun Allahım kimseyi bunaltmasın fazlasına gerek yok, canım boşver sağlık olsun bebişlerin herşeyden önemli, tedavın hayırlı ugurlu olsun inşallah güzel haberlerle gelırsın.
bana da özelden adını verirsen araştırırken sorarız belki fiyat alırız ben samsundayım ama kargo ile yollarlarsa havale yaparız veya tanıdık yollar aldırırız faydası olur, belki samsunda cok pahalıdır ilaçlar bilemiyorum bu hafta başlayabılırım tedavıye yarın bellı olucak bugun adet oldum yarın muayeneye gidiyorummm bakalım başlatacak mı ve kullandığım ilaçların faydası oldu mu.....çok merak ediyoruuuummmmmm...
Mrb cnm adam karhoyla yollamiyor kargo 1gun sonra teslim ettigi icin. Ilaclarin belli bir soguklukta tutulmasi lazim buz haznesi bunu 12saat sagliyor ama 24saate kalmadan hele ki bu sicaklarda tekrar buz dolabina konulmali. Otobusle yolluyorlar yanilmiyorsam samsun ankaradan 6saat falan ceker biz ankaradayken gezmeye gelmistik oyle hatirliyorum 6saat sonrada otobusten alip dolaba koyabilirsin. Eczanenin ismini vermekte sakinca yok sanirim cunku diger denemelerimde ben cok kise soyledim topiklerde skinti olmadi. Ank cinnah caddesi atabek eczanesi
kızlar merhaba kımseler yoktu az once ben bugun adet oldum yarın maceram baslayabılır korkuyorum şu an ama içim de bıran once baslamak ıstıyor beklemek de zor ogleden sonra herhalde haber verebılırım sızlere hayırlısını dılıyorum hazırsam baslayayım dıyorum degılsem artık nasıp....
sürekli topiğe giriyorum yazıyorum ama gruplaşma olduğu için yazdıklarıma karşılık alamıyorum o yüzden açıkçası yazmak gelmiyor içimden artık
canım benııım buyuk gun geldı cattı demek....o kadar agladık ettık nasıl gececek o kadar zaman dedık :)en guzel haberlerle gerı dön oldu mu:))sımdıden cok gecmıs olsun..benım de haftaya hıtereskopi carsamba ya da cuma..bu defa olucak bak gör kucaklarımız dolucak ınsallah:) cok opuyorum senı sans hep senınle olsun..
canımm, bu değerler bana o kadar yabancı ki japonca konuşuyorsunuz gibi geliyor. ben bugüne kadar hiç hormon testi falan yaptırmadım zaten. yumurtaların ne güzel gelişmiş harika, inşallah çok kaliteli embriyoların da olacak ve bebişin gelecek, belki de bebişlerin... :)
tubacım Allah beraberinde olsun. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. bebeğine adım adım yaklaşıyorsun.
Hayırlı olsun ebrulicim...İnşallah güzel sonuçlanacak...İnşallah...
Hakkaten zamanın gelmiş olduğuna inanamıyorum. O kadar sabırsızlıkla bekledim ama şimdi de hafif tırsıyo gibiyim :)
Geçmiş olsun diyelim ben de çok kızıyorum bu tür şeylere ya 300 tl böyle bir tedavi görürken lazım olabılır hiç düşünmüyorlar bunu üzerimizden ticaret yapılıyo ya ona kızıyorum para bebişlerden önemli değil şu an hepimiz için sadece onlara ulaşmamız için lazım o kadar tedavilerimize yetecek kadar olsun Allahım kimseyi bunaltmasın fazlasına gerek yok, canım boşver sağlık olsun bebişlerin herşeyden önemli, tedavın hayırlı ugurlu olsun inşallah güzel haberlerle gelırsın.
bana da özelden adını verirsen araştırırken sorarız belki fiyat alırız ben samsundayım ama kargo ile yollarlarsa havale yaparız veya tanıdık yollar aldırırız faydası olur, belki samsunda cok pahalıdır ilaçlar bilemiyorum bu hafta başlayabılırım tedavıye yarın bellı olucak bugun adet oldum yarın muayeneye gidiyorummm bakalım başlatacak mı ve kullandığım ilaçların faydası oldu mu.....çok merak ediyoruuuummmmmm...
Arkadaşlar topiğin başlarında söylemiştim ama yine tekrar edeyim
Eczaneden İLAÇ alırken kesinlikle PAZARLIK edin O kadar fark ediyorki
Benim ilk denemede eşim aldı belki %30 %35 daha hesaplıya geldi
Şimdi ikinciyi yaptırıcaz toplarsanız epey bi miktar fark ediyor anlıycanız
canım benim eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği mevcut peki sizde
Hee sana sorduktan sonra baktim okudum ne oldugunu, insallah tutar cnm ilkinde, esinde bi sorun varmiydi cnm.
Hee bide iyneler kilo aldiriyomus ya sen de kilo aldinmi, korkuyorum kilodan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?