Bende birakmak istemiyorum sigarsiz hayat booioommm bosss geliyor yemek yemenin anlami kalmadi faln diyordum o zamanlar dusun ama en azindan boyle zamanlarda cok destekledi icme istegini yok etti ben birakamiyordum cunku
merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. maddi bir yıkım yaşadım iğneler ve tüp bebek için süreç başlatılınca....ama ankarada tedavi olanlar ve diğerleri ben iğnelerimi aldıktan sonra bir eczanede iğnelerin daha uygun verildiğini gördüm. özelden soran olursa adını telini veririrm eczanenin. lüx temiz bir eczane adam firmayla anlaşmış ben iğnelerden 300 lira zarar ettim ama sağlık olsun .. isteyen olursa ecz. yazarım özelden.. ben iyiyim birascık şaşkın .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr
Ya tup bebek tedavisinde ilk denemede cok az kisinin tutuyo,genelde ucuncu de tutanlar var, bu beni cok uzuyor, ilk denemede olsa ya keske ;((
Daha onceki yazilari okuyodum bende, yasin 23 , sperm azligi ve hareketsizlik, bir asilama negatif, simdi tup bebek ilk denemen. Dogru mu)
Ayy cnm cok sevindim, insallah hamile kalirsin, cok heycan vericidir eminim.
300 tl zarar, az da degil ya bu kadar oynuyomu fiyatlar cok ilginc ;((
merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. maddi bir yıkım yaşadım iğneler ve tüp bebek için süreç başlatılınca....ama ankarada tedavi olanlar ve diğerleri ben iğnelerimi aldıktan sonra bir eczanede iğnelerin daha uygun verildiğini gördüm. özelden soran olursa adını telini veririrm eczanenin. lüx temiz bir eczane adam firmayla anlaşmış ben iğnelerden 300 lira zarar ettim ama sağlık olsun .. isteyen olursa ecz. yazarım özelden.. ben iyiyim birascık şaşkın .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr
He heee oeczaneyi bende biliyorum hep ordan temin ettim ve her tedavimde en az 300 en faxla 700 e kadar kar ettim cinnah caddesinde degilmi cok iyi bir adam saolsunnn 3.ignemi de ordan alabilirim
keşke gitmeden söleseydin(( evet cinnahtaa ((((
Ayyy bilseydim sozlemez miydim cnm ama olsun pozitif dusun bebegin icin deger yeter ku gelsin de 300 u 500u hiicc onemli degil
Ya tup bebek tedavisinde ilk denemede cok az kisinin tutuyo,genelde ucuncu de tutanlar var, bu beni cok uzuyor, ilk denemede olsa ya keske ;((
canım mrb pko polikistik over sendrmu demek...istersen netten araştır kapsamlı olarak toplumda 5 kadından 1 inde var 2 kez aşılama yapıldı tutmadı bu kez ilk tüp denememiz bu hafta toplancak yumurtalarım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler..şimdiden senin tedavinde hayırlı olsun cnmValla cvp vermene oyle sevindimki cok sagol cnm))
Pko nedir ne demek?
Allahim insallah tedavilerin olimlu yonde ilerler, hepimizin yuzu gulsun insallah cnm. Direk tup bebek mi senin asilamami ?
şimdiden yolun açık olsun canım hayırlısıyla sonuçlanır inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.bende daha tedaviye başlamadım 30 ağustosta ist. a gideceğim inş. 1 eylül gibi başlar tedavim inş. sebep sperm azlığı ve hareketsizliği florence ferticenter de tedavi olacağım inş. ve yanlışım yoksa kısa protokol uygulanacak
Gamze sizde sorun ne canım bende 24 yaşındayım..yaş 23 canım iki yıldır evliyim kaç folikul olduğunu hiç bilmiyorum bu ilk denememiz olduğu için kısa protokol uygulanacak
cnm öyle düşünme ilki üçü vs diye genelde erkek inferlitesi olanlar 1.denemeden sonra tutuyor...herşey allahtan kafanı kurcalama boşyere.aksine tüp bebek denemesii yapıldıkca sayısı arttıkca şans azalıyor...doktor sitelerinde öyle yazıyor
canım mrb pko polikistik over sendrmu demek...istersen netten araştır kapsamlı olarak toplumda 5 kadından 1 inde var 2 kez aşılama yapıldı tutmadı bu kez ilk tüp denememiz bu hafta toplancak yumurtalarım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler..şimdiden senin tedavinde hayırlı olsun cnm
canım benim eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği mevcut peki sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?