eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

çıkar bence ama düşük olabilir değerin tatlım

selam canimm 11.gun yaptirsan olmazmi birgun daha sabret....aslinda ben tutmamasina ihtimal vermiyorum 3 tane oldugu icin sanirim yinede sen bilirsin tabi

maalesef canlar negatifffff alıştım artık sorun değil

canım hayırlısı.. alışıyor insan zamanla negatif sonuçlara bende 2 kez karşılaştım seni çok iyi anlıyorum... ama pozitif olacak birgün inşallah allahın izniyle

selam kızlar nezamandır giremedim ama takip ettim azıcıkda olsa,
herkese herseyin hayırlısını diliyorum.
eylul 18 gibi tedaviye israel bey ile başlayacak olan var mı?

aynı zamanlarda başlayacağız desene belki karşılaşırız orda

oo canım senin nezaman reglin ?hadi hayirlisi :)karşilaşiriz kesin ozaman=)
chabliss naptı biliyor musun başladi mi o?

kızlar benimde reglime bir haftadan az kaldı şimdi bu zamanı geçiremiyorsam tedavide napcam bilmiyorum...internetin başından kalkamaz oldum oysaki bir sürü işim var herşeyi takip etmeye çalışıyorum...stres yapmamak mümkün değil...ankarada hrs ye giden varmı aranızda bu arada...

her şerde bir hayir var arkadaslar biliyorum cok zor hepimiz bişekilde yaşıyoruz,tık diye ikinciye üçüncüye hamile kalanları duyunca resmen kıskanıyorum,niye diyorum eminim sizde bisürü baska hikaye var ..maddi manevi yıpranıyoruz ama Allah başka dert vermesin .kabullenelim yola devam ..

kızlar bu bal çörekotu tarçın...karışımını denedinizmi yumurtaları geliştirmek için.ben bi kaç ay önce denemiştim ve yumurtalarım çok büyümüştü doktor bana hangi ilacı kullanıyorsun demişti oysa o zaman ilaç falan kullanmıyordum.ama ultrasonda büyük görünen yumurtalar kan tahlillerim yapılınca hormon seviyelerimi etkilememişti.tüp bebek tedavisi sırasında bu karışımlardan kullanan varmı acaba ilaçlarla aynı anda böyle şeyler kullanmak yumurtaları fazla uyarabilir belkide billmiyorum.kullandıysanız paylaşırsanız sevinirim...

bugün son d.kontrol hapı sonrasında 1 yada 2 gün içinde olurum sanırım 2 günde kontrole bi aksilik çıkmazsa yada yine iptal etmezse başlayacağım inşallah... chabliss kontrol aşamalarında sanırım ... forum kalabalık konular karışık takipte zorlanıyorum artık listeden kontrol ediyorum arada

yuppiiii, ilknur ve yavruları geldiiiii :))) hayırlı olsun canım benim. Allah yüzünü güldürsün inşallah. iyi durumda olmadıklarını ne bildin?

bence de doğru demiş, ama tabi bu al ağır alışveriş torbalarını ordan oraya koştur anlamına gelmiyo de mi? :) ya da koltuk çekmek falan :) yine de biraz dikkat edin canım kendinize. sadece günlük aktivitelerinizi kısıtlamayın yeter herhalde.

kızlar bugün regl oldummm:))
yarın benim de tedavim başlıyor inşallah...
Dualarımız birbirimiz için olsun...

hadi hayırlısı, :)) ayy hepiniz başlıyosunuz. ben de ben deee. benimkine daha 1 hafta var.

maalesef canlar negatifffff alıştım artık sorun değil

ben senin kan testine gideceğini bilseydim, gitme derdim. sabah burda değildim göremedim. hoş ben gitme desem de gidecektin ama. 5 gün geciktikten sonra hamilelik olsaydı idrarda çıkardı canım. bu ya stresten ya operasyondan gecikti. rahat bırak kendini biraz. bak herkes de tüp tedavisi denedin ondan negatif çıktı sanmış anladığım kadarıyla. herkesin hikayesi birbirine karıştı. üzülme canım...üzülme sakın...önümüze bakalım.

tablodan takip etsenize yaw :)) ben birazdan buraya kopyalıycam tabloyu bir göz atar herkes....ordan rahat takip ediliyo. ebruli, eğleneceğin şeyler bul kendine. sana ne iyi geliosa onu yap bu süreçte. zor biliyorum ama tamamen bebeklerine konsantre geçirme günlerini... böyle konuşuyorum konuşuyorum bakalım ben napcam :)

kızlar bu lilypie ile ilgili bilgisi olan yook muu

var da biraz sonra yazcam denizim.

kızlar bu lilypie ile ilgili bilgisi olan yook muu

denizcim, şimdiiii...lilypie'da çizelgenin seçeneklerini bitirdikten sonra sonuncu aşamada sana bir web sitesi veriyor uzuncana. o web sitesini kopyala. sonra kadınlar kulübünde sırasıyla şunlara bas:
- sağ üstte "kullanıcı kontol paneli"
- sol sütunda "ayarlarım" bölümünün altında "profili düzenle"
-alta doğru in "kişisel bilgiler" kısmında "çizelge"
çizelgenin yanındaki boşluğa o web sitesini kopyala. orda sadece "http:// diye başlayıp png diye biten kısım olacak. sağındaki solundaki diğer herşeyi sil. satur http diye başlayıp png diye bitecek. sonra değişiklikleri kaydet dedin mi tamamdır.

işte tablomuzun son durumu, yakında sağdaki sütun hamile figürleri dolacak inşallah.

tabi ki ver bilgilerini canım.

33 yaşındayım çikolata kistim yumurta rezerevi azlığım ve yüksek fsh sorunum var.. tahmini adetimin ilk günü 18 eylülde ilaçlara başlıcam ankarada hrs klinikte yaptırıcan transferimi...ilk tüp bebek denemem olacak ve bir olumsuz aşılamam var.

canım hücre sayıları çok değil birde 3.gün ya ondan::) ama korktum ya yavyularımda böle sölediğimi hissederse...aboooo:))
iyiler teyzesi yatıyozzz:)))

bugün 9.günüm ve ben gaza geldim idrar testi yaptım sonuç negatif
canımcım eczaneden aldığımız testlerden yaptıysan..onlar erken sonuç vermezler.. zaten belli bi seviyede anca olması gerekki sonuç versin..idrar testlerinin erkenen yapıdığında değil adet günü geçtiğinde yapılınca sonuç verdiği herkesce konuşulur..bence kale alma..sen yoluna devam et..bence bebeklerin seninle.. sen 13. günde kan testi yapacaksın değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…