İnşallah canım
Zaten bebiş olduktan sonra eşinle tartışmaya bile vakin olmuycak
Hele birde yaramaz olursa yandınız
Sizin için hayat bambaşka olucak
merhaba deriinnnn benimde ilk tüp tedavim. dr banada 225 unıte gonal f baslattı. 2ay once asılamada 100 luk puregone kullanmıştım 6 yumurtam olmustu. bana da dr yumurtalık rezervin iyi dedi ama 225 unıte verdi. once ben de aynı senın gıbı dusundum ama sonra bır v-bıldığı vardır dedım. hepimize aynı dozu verdiyse endıse etme. haydı hayırlısı.
iyi geceler kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim allah razı olsun...eşim gitti az önce yarın dönecek ben yalnızım die cenazeden sonra geri döncek...inşallah bebişim benmledir birlikte dua okucaz meleğimle dayısının ruhuna göndercez..( test günüme az kaldı hem heyecan hem korku var içimde ama ne kdr umutsz konuşsam arada bunalım moduna girsemde içimdeki olumlu hissim hiç gitmedi...ve ben eğerki bebeğimin bende olduğunu şuan hissetmeseydim kesin eşimle birlikte bende yolda olurdum...inşallah rabbim anneliği bana bu defa layık görmüştür ( bu gece uyuyamam yalnızken...gece boyu kaynatalım bari...öpüyorum hepinizi iyiki varsınız kader arkadaşlarım
canım neden 13. gün ben her seferinde 11. günde çağrıldım. 3. gün emriyosuydu. bence senin perşembe günü belli olur benim 10. günden çıktı ama garanti olsun die 11. gün tekrarlandı. sonra 2 sonra artışa baktılar düzenli artıyor mu diye. yani yine dotorun bilir ama heycanlandım bende burda bir an önce öğren istiyorum.
canım bilmiyorum sanırım 2 güne bir bakmamak için c.tesi kesinleşir diye çağırmışlardır...bnmde 3.gün embriyosu ben dha heyecanlıyım ama yıkılmaktan korkuyorum...içinden ne geçiyor teyzesi bizim için?buarada sen hiç idrar testi yaptın mı 10/11.gün çıkıyo diyolarda...tabi çıkmayanda çok
canım bilmiyorum sanırım 2 güne bir bakmamak için c.tesi kesinleşir diye çağırmışlardır...bnmde 3.gün embriyosu ben dha heyecanlıyım ama yıkılmaktan korkuyorum...içinden ne geçiyor teyzesi bizim için?buarada sen hiç idrar testi yaptın mı 10/11.gün çıkıyo diyolarda...tabi çıkmayanda çok
iyi geceler arkadaşlar bugun konturolüm vardı ve çok şükür allah nasip kısmet ederse cumartesi bebişlerime kavuşucam cumartesi trasferim var benim için dua edin lütfen bu seferde bebişlerime birşey olursa benim için herşey biter
iyi geceler arkadaşlar bugun konturolüm vardı ve çok şükür allah nasip kısmet ederse cumartesi bebişlerime kavuşucam cumartesi trasferim var benim için dua edin lütfen bu seferde bebişlerime birşey olursa benim için herşey biter
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
cnm dualarımız seninle inşllah hepimizin bu son olur tedavisi acı çekmeleri...bu seferde bebişlerime bişey olursa demişsin önce ne oldu ki canım?
ben 2.trasferimde 7 haftalık bebişimi kaybettim daha 17 güm oldu şimdi 3.transferim olacak
ben 2.trasferimde 7 haftalık bebişimi kaybettim daha 17 güm oldu şimdi 3.transferim olacak
çok üzüldüm cnm sevinc acını bastırır inş bu defa devam ederr?ilki tutmadı mı cnm?sorun en yaş kaç senin ve kaç embriyo transfer etmişlerdi
canım benim bu sefer rabbim kucağına almayıda nasip etsin bebişlerini rabbim üzmesin seni
canım ilki tutmadı yumurtalarım çok fazla olduğu için 2.sini 45 gün sonra yapıldı ama oda 7 haftalık düştü ben 31 yaşındayım 1. ve 2. tek emriyodu şimdi 2 emriyo trasfer edilecek iinşallah
amin canım benide sizleride ve tüm anne olmak isteyenleride rabim çifter çifter versin sağlıklı versin inşallah
Tubacığım bugün aklımdan geçmişti. Bu süreçte destek olacak kitaplar var mı diye düşünmüştüm. Sağol bilgilendirdiğin için.. Hatta tüp bebek öncesi beslenme diye bir kitap yazılsa eminim çok iyi satar
canım bitanede sende var demek allah yardımcımız olsun bu konuda kendimi tek zannediyordum ama benim gibi olan varmış bundada hayır vardır ne diyim
Tubacığım her iki kitap da idefix de var. Linki aşağıda aktardım ama yasak mı bilemedim.
Beni Leylek Getirmedi - Kolektif : Kitap | idefix.com
canım burda var kitap eğer bulamadıysan..
Beni Leylek Getirmedi / Tp Bebek Kitab - Kolektif - Aura Kitaplar - kitap - ilknokta.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?