eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım ben 2 kere hamile kaldım ikiside regl dönemi nasılsa öyle geçti
Sakın vücudunda bir belirti arama kendini boşa strese sokma

Merhaba kızlar ben ağustos topigindeydim embriyolarim donduruldu bu ayın 21-22. Si gibi adet olacagim bi aksilik olmazsa ve dondurulmuslarim transfer edilecek inşallah beni de ekleyin listeye yaşım 24 problemimiz pko 5 yıllık evliyiz bu 4. Denemem dualarınızı eksik etmeyin hepimize bol şanslar...

canım ne güzel yarın sende kavuşuyon bebişlerine doktor sana söylemedimi gelmeden önce neler yapman gerektiği konusunda benim doktorum salı arıyacağım onu neler yapmam gerekiyorsa anlatacak bana ona göre gideceğim allahın izniyle rabbim bu kadar yaklaşmışken kucağımızı doldursun

bugün aradılar 10 tanesi hala gelişiyormuş 1 kaç tane kaliteli varmış yarın sabah erken arayıp çağıracaklarmış bu kadar yani amin inşallah hepimiz bu özel anları yaşayıp mutlu olacağız ben inanıyorum herşey güzel olacak:))))

İnşallah canım
Önce hamilelik sonra karnının büyümesi ardından doğum sonra o miniğin seni emmesi en güzelide anne demesi o kadar güzel bişeyki tarif edilemez ben bir kere yaşadım Allahım bütün isteyenlere yaşatsın Baştada benim arkadaşlarıma yaşatsınnn

canım rabbim zahmetlerinin rahmeti olarak seninde kucağını doldursun rabbim bu başlıkta anne olmak için çaba sarfeden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin .

amin canım amin

rabbim bu kadar yaklaşmışken hepimizin kucağını doldursun inş

benimde çim bu konuda çok pozitif inş hepimiz sırayla hamile haberimizi bu başlıkta sevinç göz yaşlarıyla paylaşacağız canım senin 10 tanemi döllendi maşallah rabbim en kalitelilerini seçip sana yerleştirmelerini ve sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin canım

merhaba arkadaşım
transferden sonra genelde 2 saat yatırıyorlar sonra ağır hareket etmemek şartıyla normal yasantına dönüyorsun. test gününe kadar cinsel ilişki yasağının haricinde , rahim kasılmasına sebep olduğu için orgazm olmakta yasakmış.
transferde ise 2-3 dk.lık bir süreç muayene gibi kolay ve heyecanlı

su; rahim içinin kolay görülmesi için gerekliymiş , idrar kesesinin dolu olması gerekliymiş. heyecandan israra sıkışık olsak bile yeterli görmeyince serum ile telafi ediyorlar zaten

Rabbim tatlı heyecanlar güzel sonuçlar nasip etsin arkadaşım

teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel annelik duygusuyla bu tedaviyi sonuçlandıracağız:))))

amin canım evet 10 tanesi döllennmiş ve yarın 5 .gün inşallah herşey güzel hayırlı olur bizler için...

salı günü tek embrio transferim oldu arkadaslar, salıyı saymazsak yarın 6.günüm ve ben yarın akşam test yaptırmak istiyorum, zaten olumsuza odaklanmış durumdayım , sadece olumlu yada olumsuz kana kac günde karışıyor vs.meraktan yaptıracağım:18: bazen kana 6.günde katşıyormuş bünyeye göre sanırım
asırı bel ağrımın dışında hiç bir belirtim yok zaten ki bel ağrım normalde de vardı arttı sadece

progestan günde 3 kezdi hep gec uyandığım için sabahlar arada kaynadı ilaçlatımı hiç düzenli saatte alamadım, dayımın oğlunun düğünü vardı ve o kalabalık ve koşturmaca da günlerce, fitil atıp yatmak zor oluyordu yatmayınca da geri geliyor fitil

belirti aramak için çok erken olduğunu zaten biliyorum ama 2.transferim bu, bunda çok midem kazınıyor ilaçların etkisi ile sanırım kilo alacağım diye korkuyorum ki zaten tedavide aldım biraz :18:

ben donmuşlarla denedim bu arada 3 embriomdan 1 tanesi transfer oldu böyle

Son düzenleme:
canım güzel fikir film izlemek bende öle yaparım:))) transferim yarın olabilirmiş masada bekledin mi hiç yoksa transfer sonrası hemen ayağa kalktınmı bunu merak ediyorum yatmak gerekiyormu?
hayirlisi olsun canim ameliyathanede yapiliyor transfer guzelim masadan yatagina aliyorlar hemen kalkmiyosun yataktan

ebruli canım rabbimin izniylede tutunacaklar inş yeşimin önce ve ardından hepimizin güzel haberlerini alacağız rabbim kucağını doldursun beklediğin meleğine rabbim seni kavuştursun canım

insallah canimm ya insallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

hoşbuldum canım. ben 2 denememi de istanbul da yaptım, acıbadem maslakta. 31 yaşındayım. senin transferinde hayırlı olsun, iyi düşün iyi sonuçlansın. kısa bir hamilelik yaşamış biri olarak şöyle söleyim transfer gününden itibaren her an her saniye bir belirti arıyodum. her gün yeni bişi bulup bu adet belirtisiyle aynı belki de adet olucam diyip çok umutlanmak istemiyordum ama içimden bi ses hep tutunduğunu söylüyordu ama kendim dahil kimseyi umutlandırmamak için konusunu bile açmadım. kasık ağrıları ama normalden çok fazla bıçakla kesik atar gibi, göğüslerde şişkinlik dokunamıyacak kadar acı tabi bunlar ilaçların etkisiyle artan adet belirtileri de olabilir. benim farklı olarak geceleri dayanılmıcak bir karın ağrısıyla tuvalete kalkmalarım oldu ve bu hamileliğim süresince her gece devam etti. bir de idrarda beyaz tortular oluyordu. kişiden kişiye değişiyor belirtiler ama sen yine de kendinde farklı bişiler oldunu hissedebilirsin. allah sabır versin canım zaman geçmek bilmiordur senin için. dualarım sizlerle. bu arada sanambriyo transfer edildi?

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz hepinizin hakkinda hayirlisi olsun rabbim kapisindan bos cevirmesin bizleri merhametinden mahrum birakmasin

Ay canım kıyamam sana
Rabbim senin o güzel temiz gönlüne yüreğine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…