inşallah güzelimmmmmmmm acayip kasık ağrım var bugün arada belime de vuruyo...ayağa kalktığımda sanki kasıklarımı geren aşağıdan beni çekiştiren bişey var sankibugn transferimin 7.günü inşallah hayırlıdır bu belirtiler.ama akıntım kesildi 2 gndr...sürekli mi olması gerekiyo acaba acaba ilk tutunduğu zaman mı hormonlar birden salgılanmaya başladığnda mı acaba o zamanlar oldu öfff binbir türlü dert ya....düşünmek beklemek zor...ah bi doğsunda hiç uyutmucam sbahlara kdr seve seve uykusuz bırakcam meleğimi
KIZLARR yarın transferim olabilir o kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum acaba ne olacak nasıl olacaka diye transferden sonra masadan hemen kalkacakmıyım yatacakmıyım yatmammı gerekiyor bir sürü soru var kafamda eşime diyorum o da düşünme bu kadar fazla ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum diyor ne yapacağım yarın dua edin ne olur kaç bardak su içeceğim su içmem gerekiyor mu yani bi bilseniz yarın hemşire ve doktor yandı benim sorularımdan:)))))))
canım ne güzel yarın sende kavuşuyon bebişlerine doktor sana söylemedimi gelmeden önce neler yapman gerektiği konusunda benim doktorum salı arıyacağım onu neler yapmam gerekiyorsa anlatacak bana ona göre gideceğim allahın izniyle rabbim bu kadar yaklaşmışken kucağımızı doldursun
heyecan lafmı canım dünden beri mutluluk göz yaşı döküyom rabbim daha yumurtalar döllendiğinde beni bu kadar mutluluğa boğdu bide hamile kaldığımda heralde yedi yirmidört ağlarım hiç bu kadar bebeğime yaklaşmamıştım çok güzel bir duygu rabbim sonunda kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi
Merhaba kızlar ben ağustos topigindeydim embriyolarim donduruldu bu ayın 21-22. Si gibi adet olacagim bi aksilik olmazsa ve dondurulmuslarim transfer edilecek inşallah beni de ekleyin listeye yaşım 24 problemimiz pko 5 yıllık evliyiz bu 4. Denemem dualarınızı eksik etmeyin hepimize bol şanslar...
İnşallah canım
Önce hamilelik sonra karnının büyümesi ardından doğum sonra o miniğin seni emmesi en güzelide anne demesi o kadar güzel bişeyki tarif edilemez ben bir kere yaşadım Allahım bütün isteyenlere yaşatsın Baştada benim arkadaşlarıma yaşatsınnn
bugün aradılar 10 tanesi hala gelişiyormuş 1 kaç tane kaliteli varmış yarın sabah erken arayıp çağıracaklarmış bu kadar yani amin inşallah hepimiz bu özel anları yaşayıp mutlu olacağız ben inanıyorum herşey güzel olacak:))))
canım rabbim zahmetlerinin rahmeti olarak seninde kucağını doldursun rabbim bu başlıkta anne olmak için çaba sarfeden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin .
Amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
KIZLARR yarın transferim olabilir o kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum acaba ne olacak nasıl olacaka diye transferden sonra masadan hemen kalkacakmıyım yatacakmıyım yatmammı gerekiyor bir sürü soru var kafamda eşime diyorum o da düşünme bu kadar fazla ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum diyor ne yapacağım yarın dua edin ne olur kaç bardak su içeceğim su içmem gerekiyor mu yani bi bilseniz yarın hemşire ve doktor yandı benim sorularımdan:)))))))
merhaba arkadaşım
transferden sonra genelde 2 saat yatırıyorlar sonra ağır hareket etmemek şartıyla normal yasantına dönüyorsun. test gününe kadar cinsel ilişki yasağının haricinde , rahim kasılmasına sebep olduğu için orgazm olmakta yasakmış.
transferde ise 2-3 dk.lık bir süreç muayene gibi kolay ve heyecanlı
su; rahim içinin kolay görülmesi için gerekliymiş , idrar kesesinin dolu olması gerekliymiş. heyecandan israra sıkışık olsak bile yeterli görmeyince serum ile telafi ediyorlar zaten
Rabbim tatlı heyecanlar güzel sonuçlar nasip etsin arkadaşım
benimde çim bu konuda çok pozitif inş hepimiz sırayla hamile haberimizi bu başlıkta sevinç göz yaşlarıyla paylaşacağız canım senin 10 tanemi döllendi maşallah rabbim en kalitelilerini seçip sana yerleştirmelerini ve sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin canım
amin canım evet 10 tanesi döllennmiş ve yarın 5 .gün inşallah herşey güzel hayırlı olur bizler için...
hayirlisi olsun canim ameliyathanede yapiliyor transfer guzelim masadan yatagina aliyorlar hemen kalkmiyosun yataktancanım güzel fikir film izlemek bende öle yaparım:))) transferim yarın olabilirmiş masada bekledin mi hiç yoksa transfer sonrası hemen ayağa kalktınmı bunu merak ediyorum yatmak gerekiyormu?
ebruli canım rabbimin izniylede tutunacaklar inş yeşimin önce ve ardından hepimizin güzel haberlerini alacağız rabbim kucağını doldursun beklediğin meleğine rabbim seni kavuştursun canım
mrb cnm hg aramıza..derincim bende pko hastasıyım...herşeyde bi hayır vardır dicem ama az çok neler yaşadığını çok ağladığını anlayabiliyorum...benmde transferim oldu haftaya c.tesi inşallah açılışı hayırlı bir haberle yapacağımz sizlere umut olacağım...dediğin gibi maddi manevi boyutu çok büyük allahım kmsenin emeklerini boşa çıkarmasın ewlat sevgisiyle sınamasın bizleri...gayet sakin ol cnm yumurtalar çok etkileniyo...nerde tedavi görüyosun yaşın kaç cnm?
heyecan lafmı canım dünden beri mutluluk göz yaşı döküyom rabbim daha yumurtalar döllendiğinde beni bu kadar mutluluğa boğdu bide hamile kaldığımda heralde yedi yirmidört ağlarım hiç bu kadar bebeğime yaklaşmamıştım çok güzel bir duygu rabbim sonunda kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?