selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları herşey güzel gönlünüz gibi güzel olsun
bugün doktorumu aradım yumurtalar iyi gelişiyomuş rabbimin izniyle herşey yolunda dedi doktor transfer günümü çarşamba olarak belirledi rabbimin izniyle inş herşey bundan sonrada güzel olur inş rabbim tüm çocuk isteyen bu yolda emek harcıyan arkadaşlarımın ve benim kucağımı doldursun
hg niz kızlarrrr :)) yine bütün kızlar toplandık , toplandıkyakında da bütün hamişler toplandık deriz inşallahhhhh
hg niz kızlarrrr :)) yine bütün kızlar toplandık , toplandıkyakında da bütün hamişler toplandık deriz inşallahhhhh
hb canım valla ne güzel dedin inş. önce o güzel haberi sen ver inş. sırasıyla bizede nasip olur
Aminnnnnnnnn cnm kurban olduğum yarabbim bebeklerimizi bize bağışla
Herkeze selam arkadaşlar
Oooo ben girmeyeli sayfalar epey ilerlemiş
Havin ne yaptın canım yumoşların ne oldu kaç tane çıktı transferin ne zaman
canım hoşgeldin merak ettim seni nasıl gidiyo tedavin
Arkadaşlar yarın benimde opu günüm belli olucakkkk
canım cuma günü yumurtalar toplandı 4 tane çıktı 4 düde rabbimin izniyle döllendi bugün doktorumu aradım gelişimleri gayet güzel dedi herşey yolunda sıkıntı etmededi ve çarşamba nasipse transferim var dua et canım
Ve a.selam canim,çok sevindim masaAllah,hadi bakalim az kaldi embriyolarina kavusacaksin insaAllah,amin ecmain olsun,Allah razi olsun güzel dualarin için :)
Aaaa çok sevindim inşallah Allah tamamına erdirir canım 5 günmü transferin
hadi hayırlısı canım seninde uyuma günün belli oluyo yani
rabbim senin de kucağını doldursun
inşallah güzelimmmmmmmm acayip kasık ağrım var bugün arada belime de vuruyo...ayağa kalktığımda sanki kasıklarımı geren aşağıdan beni çekiştiren bişey var sankibugn transferimin 7.günü inşallah hayırlıdır bu belirtiler.ama akıntım kesildi 2 gndr...sürekli mi olması gerekiyo acaba acaba ilk tutunduğu zaman mı hormonlar birden salgılanmaya başladığnda mı acaba o zamanlar oldu öfff binbir türlü dert ya....düşünmek beklemek zor...ah bi doğsunda hiç uyutmucam sbahlara kdr seve seve uykusuz bırakcam meleğimi
evet canım doktorumda öyle dedi senin transferi 5. gün yapacağım normalde opudan sonra pazartesi demişti bugün böyle karar aldı herşeyde hayır vardır canım
Valla canım ilkinde o uyuma işi okadar hoşuma gitmiştiki hiç uyanmak istememiştim
Bu sefer hemşireye söylüycem azıcık daha fazla uyutsunlar
Bende 5 gün daha iyi oluyo diye duydum ama kesin bir bilgim yok
Ayy sen şimdi çok heyecanlısındır saatler geçmek bilmez Allah sabır versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?