eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ebrucum bebelerin hayırlı olsun şimdiden...3.gün embriyosumu?bna 13.gün test için randevu verdilerde...10.gün çıkarmı ki...

cok sagol yesimcim benimki 5. gun embriyosu oyuzden 10.gun dedi test icin insallah hepimiz pozitifi gorucez

ebruli canım rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana

canım benim çok sevindim inş. sıkı sıkı sana tutunurlar

cok tesekkur ederim arkadaslar insallah tutunacak bebislerim annesini birakmaz insallah

benim eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var tedavim başta çok iyi gidiyordu ama tam sona yaklaştık yumurtalar büyümüyor =(

canım kaç doz iğne ile basladınız ?bende dün gonol f 300 ile basladım .korku sardı şimdi içimi. belki daha büyürler üzülme çok etkiliyo bizde de sorun aynı... aslında yasında cok genç senin ama ...Allah tan ümit kesilmez...nerde yaptırıyosun?

yesimcim canim biliyorum cok zor bende ayni seyleri yasiyorum senin test gunune az kaldi benim 9 gun var daha ustelik hic iyi degilim midem cok bulaniyor lutfen boyle kotu dusunme doktorlar ozellikle stres yok diyorlar stres yapma senin icin daha kotu ben komedi filmleri falan izlemeyi dusunuyorum sende oyle yap dusunup durma test gununu insallah pozitifi gorucez

canım benimde gonal f 187.5 la başladık iki gündür 150 ye düşürdü doktorum florence ferticenter da yapıyoruz

benimde sürecim uzadı normale göre 2 menagon iğnesi daha verdi dr. normale göre yavaş büyüyormuş ama problem etme dediler. sende hiç büyümemi yok. allah hepimizin yardımcısı olsun

canım güzel fikir film izlemek bende öle yaparım:))) transferim yarın olabilirmiş masada bekledin mi hiç yoksa transfer sonrası hemen ayağa kalktınmı bunu merak ediyorum yatmak gerekiyormu?

benimde sürecim uzadı normale göre 2 menagon iğnesi daha verdi dr. normale göre yavaş büyüyormuş ama problem etme dediler. sende hiç büyümemi yok. allah hepimizin yardımcısı olsun

yok canım var bir iki tane 18 mm olan var diğerleri 13 mm altında doktor onlarında büyümesini istiyor

mrb arkadaşlar,
bende pco var. 2011 ekim ayı ile 2012 ocak ayında 2 kez tüp bebek denemem oldu. 2.sinde başarılı olduk fakat 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. nedenini tam olarak bilemesek de büyük oranda troide bağlıyoruz. zor bi dönem geçirdim 2 yıldır bilfiil bebek sahibi olmak için çabalıyouz. kürtaj sonransında hemen bebek sahibi olmak istedim ama ancak toparlNbildim. şimdi yeniden denemeye karar verdik. bugün reglimin 1. günü 3. gün gonal f kullanmaya başlıcam. büyük bir tedirginlik ve korku yşıyorum ya olmazsa tekrardan psikolojimi düzeltebilir miyim veya bir kez daha t,p bebek denemek için para bulabilir miyim die. bu işin psikolojik yönü kadar maddi yönü de bizi zorluyo, o yüzden çok düşünceliyim ve bu düşüncelerin tedavi sürecini olumsuz etkileyeceni de biliyorum.. ama içimde bi his bu sefer sonuna kadar gideceğimi söylüyo. dualarınızı eksik etmeyin. allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin. benim dualarım sizlerle ve tüm bebek sahibi olmak isteyen annelerle..

selamlar
bende 6 eylülde tüp bebek merkezine gittim 1 yıllık evliyim pko var ve buna bağlı olarakda rahim kalınlaşması olduğunu öğrendim. sağ yumurtalıkta 21 solda 41 yumurtam varmış. regl olmadığım için ve rahmin incelmesi için farlutal e başladım. gelecek ay tekrar gideceğim ve duruma göre tedaviye başlayacağız. süreci tamamen bana bıraktı. iğneden sonra normal yolla ve aşılamayla şansımın % 10-15 olduğunu eğer istersem hemen tüp bebek yaptırabileceğimi söyledi ve şansım % 60 tüp bebekte. doktorumun ticari amaç güttüğüne ihtimal vermiyorum çünkü benden yaşça büyük ve 5-6 yıllık evli 2 tanıdığım var onlara bekleyelim demiş. yani normal yolla bir süre denemelerini önermiş. ayrıca bana dedi ki senin durumun ortada iğnesiz ilaçsız normal yolla olması imkansız ben seni evliliğin ilk aylarında bile gelsen hemen tedaviye alırdım dedi. kafam karıştı, sizce hemen tüp bebeğe mi geçmeliyim? birde zaten aşılama da normal gibi değil mi? sadece yolu kısaltmış oluyo doktor?? tavsiyelerinize ihtiyacım var..

2 aşılama tüp bebek raporu için yeterli cnm...

arkadaşlar selam dün misafirlerim vardı giremedim bugün de şehir dışından annem geliyor yanımda olmasını istedim pazartesi inşallah transfer olursa yatmam gerekecek çünkü birinin bana bakması lazım dimi :) şimdi kendisini heyecanla bekliyorum!! bu arada opu olduğu gün hiç ağrım yoktu ama dün iğne yerlerini bayaaa bi hissettirdi halsizdim ama merak eden arkadaşlar için korkacak hiçbir şey yok kesinlikle dayanılır bir durum. umarım herkesin herşeyi yolundadır bu arada iyi dilekleriniz için şimdiden çokkk çokkk teşekkür ederim. transferi olan arkadaşlardan haber var mı inşallah bebişler sağlıkla büyüyordur. hepinizi öpüyorum sevgiler

meraba arkadaşlar benimde yarın Allahın izniyle transferim var.transfer sonrası nasıl olacak bilmiyorum.Ama inşallah herşer çok güzel olacak.Yukarıda bir arkadaşında yarın transferi varmış annesi gelecekmiş bakmaya...çok şanslı olduğunu söylemek istedim ona. ben annemi kaybettim, kardeşlerimde hepside farklı yerlerde ve çalışıyorlar, yanıma kimse gelemiyo inşallah rabbimin yardımıyla atlatacağız bu zor günleri...Bu arada 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllenmiş. inşallah herşey güzel olacak...allah herkesin yardımcısı olsun..

yok canım var bir iki tane 18 mm olan var diğerleri 13 mm altında doktor onlarında büyümesini istiyor

kaçıncı iğneni vurundun, ben bugün 10.menagon iğnemi vuruncam, dün kontrole gittiğimde en büyük yumurtam 14mm di.yavaş büyüyor ama iyi dedi, iğnelere devam ediyorum diğerleride 12,10 mm. sorun yapma sende.herşeyin hayırlısını Mevla bilir. Yarın yine muayenem var. Bakalım iğnelere devam mı edicez yoksa toplamaya mı geçicez hiç bilmiyorum.

canım bende bugün 10. iğnemi vuracağım demek ki seninlede aynı gün başlamışız

kıssslllaaaaaarrrrr youtube de meryem suresini ve yasin suresini çok güzelll okuyan hocalarımızdan dinliyorum...adetli olduğum için kendim okuyamasamda kuran dinlemek farzmış dinleyip dua ediyorum hepimize...Allah ım yar ve yardımcımız ol bebişlerimizi koklatmatyı bize nasip eyle.opusu olan arkadaslarıma gecmiş olsun.tranferi olan arkadaslarım hamiş haberlerinizi Allah ın izniyle bekliyoruz....ayyyy ne güzelll topiğimiz iyice kalabalıklaşıooo

merhaba arkadaslar,

hepimiz farkli farkli asamalardayiz,her asama ayri bi heycan Allah yardimcimiz olsun..
bende yarin sabah doktora gidiyorum,hersey normalse ilk igneme basliyorum insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…