eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlar nasılsınız pazartesi benimde yumurta toplama günüm belli olacak bu arada benim gibi başka şehirden gelenler için tüp bebek tedavisi 10000 buluyor

ay Allah bol kazançlar versin hepimize ne diyyim. bebek yapmak için bile para harcamamız gerektiğine inanamıyorum bazen. teknolojinin ve gıdanın eserleri işte bunlar, 5 çiftten ikisi çocuk yapmak için para harcıyor artık. eskilerde var mı bu kadar hikaye? tabi onlar cep telefonu veya bilgisayar kullanmadılar. mcdonalds burger king de yemediler.

niye bizim başımıza gelmez ki bu hikayelerden sanki?

moralim çok bozuk kader arkadaşlarım, eşimin doktoruna gittik bugün test verdi eşim sayı aynı yine hareketsizlik artmış.spermlerin yüzde sekseni hareketsiz.bir sene bizi oyaladı.sırf komisyon almak için anlaşmalı eczanesine yolladı bizi hep ilaçlara bir tüp bebek parası verdik bide gereksiz bir varikosel ameliyatı...bugünde geçmiş karşımıza tüp bebek yaptırın diyo.sakın bahçelievler medicanaya gitmeyin.işleri güçleri para.bide orda tüp bebek yaptırın demezmi.offff offf bizim bukadar hareketsizlik varken tüp bebek tutar mı ki hiç umudum yok.bir ay sonra bu moralle tedaviye nasıl başlayacağım bilmiyorum.bir senemiz boşa gitti ya.

yok tatlım ya biliyorum olmadığını ama neden gelmedi diyede düşünmüyo değilim
eğer bebiş varsada artık ne halde bilmiyorum çünkü sabahtan beri temizlik yapıyorum :))))
eşimle karar aldık yarın da gelmezse test yapıcaz çünkü yarın 5.gün olcak
neyse kızlar ben gidim diğer işlerimide yemeğimide yapayım gelirim akşama

sakın umutsuzluğa kapılma tatlım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu önceden ve bizdede oligospermi var tüpe başlamadan önce bizde çok para döktük sıkma canını benimde 2.5 senem öyle boşa gitti herşey olacağına varır üzme kendini

وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ

kızlar Rabbime sonsuz şükür olsun ki 3 yavrum döllenmiş.. bu mucize için rabbime şükrediyorum.. ben 50 fsh la girdim bu tedaviye.. imkansızdı herkese göre.. Rabbimin mucizelerine inanmayanlar için imkansızdı ama Rabbim bana bu heyecanı yaşattığı için ona sonsuz hamd ediyorum... sizlerin duaları ve desteği hep yanımdaydı.. şimdi dualarınızda hala olmak tek isteğim.. bu zorlu 3 günü de atlatırlarsa biz mucize olucaz ve kavuşucaz..sonra tutunma mucizesi gerçekten benim henüz hayalini kuramadığım aşamam... ama ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
maşallah diin bana çok korkuyorumm.... ama bu mutluluk içinde çok şükrediyorummmm

herkese selamlar, yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmiş sefalar getirmişler. havinsu yumurtaların alınmış hayırlı uğurlu olur inş. bundan sonrasıda gönlünce olur.

ben de dün sabah 9 gibi işleme girdim bir uyandım ki başka bir odadayım yani işlem bittimi diye sorma gereği duydum o kadar yani bişi hatırlamadım sonra ağrım sızım olmadı şükür. 9 tane yumurta aldıklarını söylediler eve gittik sonrası tam bir kabus hayatımın en zor günlerinden biriydi diyebilirim ama kimsenin gözü korkmasın çünkü işlemle ilgili bir sıkıntı yok hatta doktorum ki adam prf. ilk defa böyle bir durumla karşılaştım dedi ve neden olduğunu anlamadı. eve gittim ve kabus başladı sürekli kusma uyku hali terleme bittim ya berbattı ilaçlar var içmem gereken mümkün değil kafamıkaldırdığım an çıkartıyorum neyse uzatmayım akşama kadar iyi olmak için direndim ama daha kötüye gittim. doktorla konuştuk acile aldılar beni testler muayeneler falan hiç bişi yok ama ben yanımda bomba patlamış gibiyim. bir de kalbimde sorunum vardı tedavi olduğum yıllar sonra çarpıntım başlayınca birde ona tırstım neyse serumlar ilaçlar derken biraz daha toparldım 3 saat uyudum hastanede nerdeyse... hastanede kalmam gerektiğini söylediler ben eve gelmekistedim. bu arada 9 yumurtadan 3 ü kaliteliymiş sadece onları işleme alabilmişler.

bugün çok şükür iyi uyandım dün resmen bir kabustu. mide bulantım yok sadece halsizim okadar. bu arada sadece 3 yumurta deyince doktorlar ben dünden beri baya endişeliydim açıkçası ya onlarda döllenmesse diye ama çok şükür demin aradılar 3 minikte döllenmiş orda aşk yaşamışlar:))) acayip mutlu oldum bakalım pazartesi 11 de transfer var dediler ama embriyoların durumunu pazt. söyleriz dediler üremeleri beklenecekmiş.
en canlara olsun
darısı ve daha fazlası tümmm isteyenlere olsun

cnm hadi hayırlısı çok sevindim ama sayı ve mucizze konusunda beni geçemezsin :) benim zırladığım günleri unuttunuzmu 18 yumurtadan 5i sağlıklıydı ve 5 te 3 döllenmişt hastaneden ayrılırken embriyolog herşeye hazırlıklı olun dedi..3 kuzum döllendi sonra da bakalım gelişip 3 gün bekliceklermi dediler beklendi bölündüler bile fotoğrafları bile var teyzesi :) allahım çok büyük şaka bi yana insan çok telaşlanıyor...sıkıca tutunsun meleklerimz

güzelimmm doktorlar bile boşyere demiyor ilahi adalete ait bundan sonrası diye ama gerçekten 50 fsh duydum şok oldum allahım o kdr yüce ki yarattığı kullarının hep arkadasında istediğimz zaman olmasada kimsenin muradını gözünde bırakmıyor çok sevindim inan kendim kdr...inşallah evinde bomboş olan herkesin bebek odası dolar,her sbha bebek kokusu ve ağlamalarıyla uyanırız...

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah....

maşallahhhhh:))) inşallah herşey daha güzel olacakkk....

cnm önce bir sakin ol....allah doktorların yokluğunuda göstermesin elelrine de düşürmesin;zaten her zmn derim ya kanser hastalarından para kazanıyorlar,ya da çocuk sahibi olamayan çiftlerden...spermin çok olması elbette seçenek için dha iyi ancak benim doktorum 15/20 adet sperm bile olsa yeterli hepimiz 1 yumurta 1 spermden oluşmadıkmı diyor tüp bebek için sayınız yeter fazlası zaten çöpe gidiyo bizimki 80 milyon çıktı noldu 3 tanesi kullanıldı...allah büyük eşine keçiboynuzuunu al suyunu kaynat içir,we keçiboynuzu pekmezi yedir bizde de biraz yavaşlık vardı ama bu şekilde çözdük sıkma canını lütfen....rabbim ol dedikten snra transferi yaptır sırtında taş taşı yine tutar.benim annem beni düşürmek için günlerce babama sırtını çiğnetmiş yine de düşmemişim düşün...dha 1 aylıkken olmuş bunlar...maddi durumları iyi deilmiş o zmnlar ablamdan snra hemen olunca istememiş beni caniler ama inatçıyım ya olmuşum işte yaşasın kötülük

hatırlıyorum bende o zaman sen üzlüyorsun diye endişelenme diyordum :) inşallah herşey yplunda gider de bir daha bunları yaşamak zorunda kalmam

maşallah annesiiii :) yüce rabbimden umut keslir mi hiç çok çok sevindim herşeyin hayırlısıyla ve gönlünce olmasını diliyorum :) sakin olmaya çalış çok heyecan ve çok stres yapma olur mu herşey güzel olacak

canım arkadaşım moralinin bozuk olması çok normal ama şu an böyle düşünüyorsun az bir zaman geçsin kendini yeniden toplayacaksın ve yeniden başlayacaksın çünkü hayatta ölümden başka herrrşeyin çaresi var ve senin bu kadar umutsuz olmanı gerektirecek bir durumda yok. ben arkadaşımla doktora gittim ve kadın yüzüne pat diye sen bebek sahibi olamassın imkansız dedi yumurtan yok kız şok oldu sakinleştirene kadar mahvolduk ama sana bişi söyliycem inanmayacaksın bir ay geçti ve hamile kaldı biliyormusun şimdi kızı 7 aylık maşşalah :) üzülsek de kendimiz toplamak zorundayız merak etme 1 ay sonra böyle düşünmeyeceksin:)

Canım moralini hiç bozma her şey olacağına varır
Asla ümitsizliğe düşme derim olacaksa her türlü olur çünkü
Üzme kendini bunlar bizim elimizde olan şeyler değil
Sabırla o güzel günün gelmesini bekleyeceğiz başka çaremiz yok
Ümitle dualrla bekleyeceğiz yavrumuzun gelmesini
Sne Rabbim'e sığın yalnız ona güven Elbet onun bir bildiği vardır
Bir senemiz boşa gitti diyede üzülme her şeyin bir vakti saati var
O doktorda sebep olmuş demekki hiçbir şey için geç kalınmış değil

kizlar ben geldimmmm bebislerimi aldim geldim:):) transferim yapildi 2 tane cok kaliteli embriyo transfer edildi 10 gun sonra 18 eylul test gunum insallah hayirli haberler veririz burdan hepimiz birbirimize

kizlar ben geldimmmm bebislerimi aldim geldim:):) transferim yapildi 2 tane cok kaliteli embriyo transfer edildi 10 gun sonra 18 eylul test gunum insallah hayirli haberler veririz burdan hepimiz birbirimize

maşaallah hayırlı olsun darısı başıma inş..

canım çokkk sevındım .ınşallah sıkı sıkı tutunurlar sana.hayırlı haberlerını beklıyoruz

merhgaba arkadaşım.çookk sevındım dolendıklerıne.allahım vermek ıstedıkten sonra hepsı oluyor.dualarımız senınle.darısı başımza

canım çoook geçmış olsun.bır daha oyle olumsuzluklar yaşamazsın ınşallah.çok şukur kı yumurtalar dollenmı. bu konuda saşlıısn.allahımemeklerımızın karşılığını boşa çıkarmasın.evet drısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…