eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Benim konuyla ilgim yok ya da dolaylı yoldan var diyelim:) erkek arkadaşım bir tüp bebek merkezinde bilgisayar işleriyle uğraşmaya başladı ve az çok bahsettikleri konuya ilgimi çekti. Ben de bir uğrayıp hepinize şans dilemeye geldim. Umudunuz çok olsun

Transferden sonra 7. gun size ovitirelle gibi çatlatma ignesi verdiler mi? Transfer sonrası hangi ilaçları kullandırdılar?

benimde 6.günüm bugün çewet o çatlatma iğnesinden bende vurundum ama yumurta toplama öncesinde herkes gibi we kalan yumurtalarımın içini toplama sırasında iğne batırıp boşaltmışlar... kullndığm ilaçlar estrofem,bebe asprini,vajinal jel,climara bant we folic plus kullanıyorum...kasık ağrısı gibi bel ağrısıda normalmiş...ki benim tuhaf belimin sağ tarafı ağrıyo...sende ne belirtiler var?ilk gnlerden bu yana

Son düzenleme:

teşekkür ederiz holy. eşinin de yeni işi hayırlı olsun...

günaydın güzel anne adayları nasılsınız?... ben iyiyim yine merkezden aradılar yumoşlar gelişmeye devam ediyormuş...hala transfer günü belli değilmiş bakalım bekliyorum heyecanla:)))

kizlar bir tup bebek turkiyede kac paraya mal oluyor?
sigortasiz,bagkursuz ozelde yani...bilen varsa yazabilirmi ?

kıZLAR BU GECE RÜYAMDA ÇOK TUHAF AMA KEK YEDİM İKİZ ANNESİ OLAN BİR ARKADAŞIM VAR ONLA BİR DİLİM KEKİ PAYLŞTIK,YEDİK VE SIPA(EŞEK YAVRUSU)GÖRDÜM...BEBEK EMZİĞİ,AYAKKABISI GÖRÜYORUM Bİ MAĞAZADA BEBEĞİM BELLİ OLUNCA ALICAM DİİYORUM KENDİ KENDİME AMA ELİM HEP PEMBE RENK OLANLARINA VARDI RÜYAMDA...RÜYAM NASIL ACABA İNANIRMISINZ RÜYALAR ?

hadi ya ingiltede oturuyoruz biz £ 4000 yani hemen hmen duz hesap 10 milyar turk parasiyla sok oldum

yok güzelim ya yol paran masrafların dahil en güzel merkezde 10 bine yaptırırsın gel kendini türk hekimlerine teslim et...sorun ne sizde cnm kaç yaşındasın hg aramıza

rüya dediğin bilinçaltı zaten yeşimim. gördüklerin de zaten aklındakileri yansıtmıyo mu? normaldir bunları görmen, çünkü aklında bunlar var, bebeğin olması, ikizin olması, onlar için alışveriş yapabilmek...

yok güzelim ya yol paran masrafların dahil en güzel merkezde 10 bine yaptırırsın gel kendini türk hekimlerine teslim et...sorun ne sizde cnm kaç yaşındasın hg aramıza

bizimde uzun zmandir olmuyor esimin spermleri sayisi normal ama hareketliligi hizi vs dusuk...
ilk kez asilama icin basvurduk dun doktor asilama icin yeterli degil bu spermler demezmi? hic dnemeyin paraniza yazik olur dedi..
saglik ocagindaki doktorumuz yeterli demisti tamda sonuclari elimize vermiyolar oradaki gibi degil..gostermeden soyluyolar
bende hic sorun yok hersey gayet normalmis yasimiz artik geldi geciyor bile ben 30 esim 35
cok uzgunum ben ya

üzülme cnm hepimizin derdi amacı aynı bende yaptırdım bekliyorum 6.günüm inşallah gelmiştir bebeğim

ilk defa duydum böyle bişeyi ama bence sen ince eleyip sık dokuduğun için bi değişiklik aradığın için öyle gelmiştir bence sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama dedim ya ilk soru zor yerden geldi :) ama takma canım kafana sıkıntı olmaz ilaçlar öyle ufak değişikler yapabilir bu dönem olur

haa şu ayrı bi nokta ben kendimle ilgili şeyleri burda soruyorum çok takıyorum çünkü kendi söküğünü dikemezmiş ya benimki de öyle :)))

selam kızlar nasılsınız pazartesi benimde yumurta toplama günüm belli olacak bu arada benim gibi başka şehirden gelenler için tüp bebek tedavisi 10000 buluyor

canım ya moda falan girme ama yine de ihiitmal de bak sen tam gidecekken gelir öyle tanıdığım çok var hani olaylar anlatılır kulaktan duyulur ya öyle bile değil mesela kuzenim tedaviye başlamak için gitti ultrasonda bebişi gördü doktor :)) ki bizim topicde de var bunun örneğisen çok umutlanma ama yine de bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…