eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaslar hepiniz cok sagolun desteginiz icin bugun cok sukur hicbir sorun cikmadan yumurtalarim toplandi ilk tedavimdeki opu ile kiyaslarsam iyiyim ilki cok zor gecmisti yine agrilarim var ama az okadar olur..yumurtalarimda saglikliymis 15ten fazla dedi doktorum yarin ararlar gelisimini soylemek icin kulagim telefonda olur artik yaa hayirlisi neyse o olsun rabbim hepimize yardim etsin kapisindan bos cevirmesin

harika! güzel haberlerini bize de ver öğrenir öğrenmez...

canım benim inş yumurtaların sağlıklı döllenir ve bu son tedavin olur bebeğini kucağına alırsın

ins canim ins tesekkur ederim iyi dileklerin icin stres yapma diyosun ama sende cok iyi biliyosunki bu imkansiz:):)

canım bende stres arada oluyo oda kendi kendime kaldığımda acabalar beynimde dolaşıyo çok zor ya bazen hüngür hüngür ağlıyom çünkü 13 yıl sonra bir ışığım var bazende ya bu ışığımda sönerse endişesi sarıyo beni ondan sonra diyomki akışına bırak rabbim en güzelini bilir hakkımızda rabbim aratıpta bulduklarından evi ocağı şenlelenlerden kucağı dolanlardan eylesin hepimizi

kızlaar napıyosunuz isminiz gözüküo sesiniz çıkmıoo

selam canım..topıc o kadar dolup tasmıs kı masallah okumaktan bıse yazamaz hale geldık sanırım:):)bu arada mırage cım benım hıtereskopı cekıldı hersey temız cıktı sukur ..aldıgım vıtamınlerden dolayı tedavı ekıme kaydırıldı..tedavı tarıhım ekım 15 gıbı canım..aynı tarıhe denk gelemıyoruz malesef..ınsallah once yolu sız acacaksınız sonra ben gelıcem arkanızdan:)

Maşaallah canım
Güzel yumurtlamışsın
Darısı bizlere

Gerçi benim o kadar çıkacağını zannetmiyorum ama bakalım
İlkinde 8 yada 9 çıkmıştı
Kalanları dondurmayı düşünüyormusun

Geç olsun güç olmasın canım
Hitereskopinin temiz çıktığına sevindim

Selam arkadaşlar
Bugün 2 iğnemide oldum offf zaman geçmek bilmiyor

canım benim öyle geçiyoki anlamıyosun rabbim hayırlı sonuçlar almamızı tedavilerimizden nasip etsin

bana dua edin yarın doktora gidecem bakalım benim yumurtalar ne alemde

Geç olsun güç olmasın canım
Hitereskopinin temiz çıktığına sevindim

cok sagol canım cok sukur temız cıktı..ama suanda enfeksıyonla basım dertte ıdrar yolları malesef..antıbıyotık kullanıyorum ama sıkıntı var baya bız d eoyle dedık sımdı de yaparız ıstersenız dedıler..madem ekımde bıtıyor vıtamınler bır ay daha beklerız dedık..bakalım hadı once sızlerın guzel haberlerı ınsallah sonra da benım:):)

canım tedavin geç olsunda hayırlı olsun rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin

canım benim öyle geçiyoki anlamıyosun rabbim hayırlı sonuçlar almamızı tedavilerimizden nasip etsin

bana dua edin yarın doktora gidecem bakalım benim yumurtalar ne alemde

Cnm ikincisi olunca insanda stress daha fazla oluyo ne biliyim of aynı şeyleri yaşıyacam diye korkuyorum
Yarın inşaallah güzel haberlerle gelirsin bol bol yumişin olur

temiz çıkmasına sevindim canım...olsunn geç olsun güç olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…