arkadaslar hepiniz cok sagolun desteginiz icin bugun cok sukur hicbir sorun cikmadan yumurtalarim toplandi ilk tedavimdeki opu ile kiyaslarsam iyiyim ilki cok zor gecmisti yine agrilarim var ama az okadar olur..yumurtalarimda saglikliymis 15ten fazla dedi doktorum yarin ararlar gelisimini soylemek icin kulagim telefonda olur artik yaa hayirlisi neyse o olsun rabbim hepimize yardim etsin kapisindan bos cevirmesin
arkadaslar hepiniz cok sagolun desteginiz icin bugun cok sukur hicbir sorun cikmadan yumurtalarim toplandi ilk tedavimdeki opu ile kiyaslarsam iyiyim ilki cok zor gecmisti yine agrilarim var ama az okadar olur..yumurtalarimda saglikliymis 15ten fazla dedi doktorum yarin ararlar gelisimini soylemek icin kulagim telefonda olur artik yaa hayirlisi neyse o olsun rabbim hepimize yardim etsin kapisindan bos cevirmesin
ins canim ins tesekkur ederim iyi dileklerin icin stres yapma diyosun ama sende cok iyi biliyosunki bu imkansiz:):)
kızlaar napıyosunuz isminiz gözüküo sesiniz çıkmıoo
Selam arkadaşlar
Bugün 2 iğnemide oldum offf zaman geçmek bilmiyor
selam canım..topıc o kadar dolup tasmıs kı masallah okumaktan bıse yazamaz hale geldık sanırım:):)bu arada mırage cım benım hıtereskopı cekıldı hersey temız cıktı sukur ..aldıgım vıtamınlerden dolayı tedavı ekıme kaydırıldı..tedavı tarıhım ekım 15 gıbı canım..aynı tarıhe denk gelemıyoruz malesef..ınsallah once yolu sız acacaksınız sonra ben gelıcem arkanızdan:)
Selam arkadaşlar
Bugün 2 iğnemide oldum offf zaman geçmek bilmiyor
Geç olsun güç olmasın canım
Hitereskopinin temiz çıktığına sevindim
Herkese iyi geceler yarın görüşürüz öpüldünüz kızlar
selam canım..topıc o kadar dolup tasmıs kı masallah okumaktan bıse yazamaz hale geldık sanırım:):)bu arada mırage cım benım hıtereskopı cekıldı hersey temız cıktı sukur ..aldıgım vıtamınlerden dolayı tedavı ekıme kaydırıldı..tedavı tarıhım ekım 15 gıbı canım..aynı tarıhe denk gelemıyoruz malesef..ınsallah once yolu sız acacaksınız sonra ben gelıcem arkanızdan:)
canım benim öyle geçiyoki anlamıyosun rabbim hayırlı sonuçlar almamızı tedavilerimizden nasip etsin
bana dua edin yarın doktora gidecem bakalım benim yumurtalar ne alemde
canım tedavin geç olsunda hayırlı olsun rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?