• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben aranıza yeni katılıyorum,12 yıllık evliyim 4 aşılama(negatif)2 tüp bebek denenem var negatif sonuçlanan,şuan 3 tedavim için merkez arıyorum ankara da aslında 2 merkez var aklımda akay yada hş düşünüyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim .allah hepimizin yardımcısı olsun ,şu an trasferi gerçekleşmiş arkadaşlara hep dua ediyorum inş güzel haberlerini de kutlarız burdan ben inanıyorum bizlerde bigün bir evlat alıcaz kucagımıza inş

bende 5 aydır ankara HŞ klinikte tedavi oluyorum..bu ay Allah nasip ederse orada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum..hayırlısı bakalım.Belkide nasip olmaz yaptırması..ama iyi bi klinik..:51:

bende 5 aydır ankara HŞ klinikte tedavi oluyorum..bu ay Allah nasip ederse orada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum..hayırlısı bakalım.Belkide nasip olmaz yaptırması..ama iyi bi klinik..:51:

buketdemet inş senin için herşey istediğin gibi olur tüp bebek fiyatıyla ilgili bilgin varmı peki

kızlar merhaba dün giremedim sımdı de ogle tatılındeyım gırdım okudum gecmısı hıcbısey kacırmak ıstemıyorum hepınıze selamlar hıstereskopı ve amelıyat olan veya olacak arkadaslara da bol sans dıyorum sımdılık hersey guzel gıdıyor topıgımızde moraller guzel..hepinizi öpüyorum hep dualarımdasınız...

buketdemet inş senin için herşey istediğin gibi olur tüp bebek fiyatıyla ilgili bilgin varmı peki

3750 felan..bu yumurta takibinden başlayıp (iki gündebir) operasyon ve eğer hamile kalınırsa ilk ayki muayeneyi kapsıyor..
2000 peşin geri kalan işlem bittikten sonra..

kızlar hangi süreleri okuyorsunuz insan mı meryemmı yasin mi? ben anlamadım kac tane...sıradaki ikişi içinmi

arkadaslar sizce saglikli emriyo kalirsa dondursam yine ayni kalitede olurmu tutma sansi ayni olurmu aklim karisik yardim edin

ebrulicim kesinlikle dondur. dondurulmuşlarla hamile kalmış bir sürü kişi gördüm ben burda. bir daha iğneleri olmak zorunda kalmaktan iyidir. tabi inşallah dondurulmuşlara da gerek kalmaz o ayrı konu.

selam kızlar nasılsınız az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda ve gayet iyi gidiyor dedi şimdilik 8 yumurta oluşmuş perşembe bi daha bakacaklar inş.

selam kızlar nasılsınız az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda ve gayet iyi gidiyor dedi şimdilik 8 yumurta oluşmuş perşembe bi daha bakacaklar inş.
hadi hayırlısı..çok iyi bi rakam..dahada başındasın sanırım..inşallah hakkında hayırlısı olur..

hadi bakalım süper...topicimizin kızları hepsi çatır çatır doğuracak bir kereden burada...

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben aranıza yeni katılıyorum,12 yıllık evliyim 4 aşılama(negatif)2 tüp bebek denenem var negatif sonuçlanan,şuan 3 tedavim için merkez arıyorum ankara da aslında 2 merkez var aklımda akay yada hş düşünüyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim .allah hepimizin yardımcısı olsun ,şu an trasferi gerçekleşmiş arkadaşlara hep dua ediyorum inş güzel haberlerini de kutlarız burdan ben inanıyorum bizlerde bigün bir evlat alıcaz kucagımıza inş

hoşgeldin aramıza arkadaşım allah yardımcın olsun sizin sorun neydi

herkese merhaba,hepiniz çok tatlısınız,ne güzel muhabbet etmişsiniz,transferi olan arkadaşlara hayırlı haberler almalarını ,tedavisi süren arkadaşlara bol şans,benimgibi sıranın gelmesini bekleyenlere hayırlı bir tedavi diliyorum ,bende 6 yıldır bebeğimin bana geleceği günü bekliyorum,2 aşılama bir tüp bebek denedim,çok zor günler geçirdim ama yeniden başlamak istiyorum ,ege üniv.de tüp bebek olacağım Allahın izniyle ,

arkadaslar sizce saglikli emriyo kalirsa dondursam yine ayni kalitede olurmu tutma sansi ayni olurmu aklim karisik yardim edin

arkadaşım benim 30 yumurtadan 18 tanesi sağlıklı döllendi ve ben dondurttum ilki hemen tranfer edildi ve tutmadı 2.si donmuş emriyo transferiydi ve tuttu yani hiç birşey değişmiyor hiç düşün meden dondurt bence hiç olmassa aynı stresi yaşamaz ve ve kit kaybetmezsin

Back