okul başladı ank. gidip geliyorum takibim zor oluyor.. liste var geçmişte baksanız oraya canlarımmm... akşam düzenlerim
hangi merkeze gıdıyorsun canım?
Merhaba güzel anne adayları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okul başladı ank. gidip geliyorum takibim zor oluyor.. liste var geçmişte baksanız oraya canlarımmm... akşam düzenlerim
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben aranıza yeni katılıyorum,12 yıllık evliyim 4 aşılama(negatif)2 tüp bebek denenem var negatif sonuçlanan,şuan 3 tedavim için merkez arıyorum ankara da aslında 2 merkez var aklımda akay yada hş düşünüyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim .allah hepimizin yardımcısı olsun ,şu an trasferi gerçekleşmiş arkadaşlara hep dua ediyorum inş güzel haberlerini de kutlarız burdan ben inanıyorum bizlerde bigün bir evlat alıcaz kucagımıza inş
bende 5 aydır ankara HŞ klinikte tedavi oluyorum..bu ay Allah nasip ederse orada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum..hayırlısı bakalım.Belkide nasip olmaz yaptırması..ama iyi bi klinik..
buketdemet inş senin için herşey istediğin gibi olur tüp bebek fiyatıyla ilgili bilgin varmı peki
arkadaslar sizce saglikli emriyo kalirsa dondursam yine ayni kalitede olurmu tutma sansi ayni olurmu aklim karisik yardim edin
hadi hayırlısı..çok iyi bi rakam..dahada başındasın sanırım..inşallah hakkında hayırlısı olur..selam kızlar nasılsınız az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda ve gayet iyi gidiyor dedi şimdilik 8 yumurta oluşmuş perşembe bi daha bakacaklar inş.
selam kızlar nasılsınız az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda ve gayet iyi gidiyor dedi şimdilik 8 yumurta oluşmuş perşembe bi daha bakacaklar inş.
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben aranıza yeni katılıyorum,12 yıllık evliyim 4 aşılama(negatif)2 tüp bebek denenem var negatif sonuçlanan,şuan 3 tedavim için merkez arıyorum ankara da aslında 2 merkez var aklımda akay yada hş düşünüyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim .allah hepimizin yardımcısı olsun ,şu an trasferi gerçekleşmiş arkadaşlara hep dua ediyorum inş güzel haberlerini de kutlarız burdan ben inanıyorum bizlerde bigün bir evlat alıcaz kucagımıza inş
hadi hayırlısı..çok iyi bi rakam..dahada başındasın sanırım..inşallah hakkında hayırlısı olur..
maşallaah inşallah seninde ys88 gibi sağlıklı embriyoların olacak..sağol canım bugün 5. iğnemi vurunacağım evt çok olmadı başlayalı
arkadaslar sizce saglikli emriyo kalirsa dondursam yine ayni kalitede olurmu tutma sansi ayni olurmu aklim karisik yardim edin
sağol canım bugün 5. iğnemi vurunacağım evt çok olmadı başlayalı
selam canım nerde yaptırıyrsun