eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ayyy çok heyecanlııııı :))) ya transferden önce embriyoyu görme şansın olmuyor de mi? ben çok merak ediyorum da bu olayı.

oluyor canım belki merkezden merkeze değişir ama benim doktorumun transfer odasında muayene masasının sol tarafında kocaman bi ekran var oradan gösteriyor transfer yapmadan önce bak bunları veriyorum diye, hatta döllenen amakalitesi iyi olmadığı için transfer etmeyeceklerini de gösterdi bana sorduğum için sonrada transfer bilgileriyle embriyonun fotosunun olduğu çıktıyı vermişti...

sorma ya nasıl bır macera degıl mı sımdı esıme ys88 yesımın transferını anlattım karanlıkmıs ve de bebekelrını gonderıyorum demıs heyecanlanmıs ya okurken sankı kendım yasadım o anı ve esıme dedım bız sanslıyız ya bebeklerımızıın ılk dksından onları yasamaya baslıycaz nasıl annelerının karnınayerlestıklerını bıle gorucez obur turlu hıcbırseyın farkında olmuyorsun kı dogal yolla sımdı hepımız her dk sını yasıycaz boyle bakmaya calısıyorum ve esım de bazen der hep hangı ısımız kolay oldu kı bu da kolay olsun haklı....demek 19 eyluk senınkı de ınsallah ben de baslarım ve beraberıgnelerı vurunuruz baya ılerleyen arkadaslar var topıgımızıde ınsallah hepımızın yuzu guler cok fazla ugrasmadan bu macerayı tatlı hatırlarız bebıslerımızıe gulerek anlatırız ılerde....

hayal_32 sevgili arkadaşım sen hanki merkezde tedaviye nasipse başlıyacaksın

doğru, ben doğak yoldan hamileliği de tecrübe ettim, ondan birşey anlamamıştım. ama masrafsızdı be gülüm :))

canım ben allah izin verirde olursa ilk embriyo halinden itibaren albüm yapmayı düşünüyorum şu anda da tedavi aşamalarında hissettiklerimi yazdığım minik bi cep ajandam var...

canım ben allah izin verirde olursa ilk embriyo halinden itibaren albüm yapmayı düşünüyorum şu anda da tedavi aşamalarında hissettiklerimi yazdığım minik bi cep ajandam var...

ne güzel duygularınızı kağıda dökebiliyonuz ben hep içimde yaşarım bu aralar ara ara duygu gel gitlerim oluyo onuda kullandığım iğnelere bağlıyo rabbim yüzünü güldürsün sevgili arkadaşım bu sefer kucağın dolsun

ya benım de ne zamandır aklımda bılıyor musun ıctıgım ılacları bıle gun gun yazmak ıstıyorum aslında bebeklerıme gunluk tutmak ıstıyorum ben de yasadıklarımı hıssettıklerımı yazmak ve ılerde onlara vermek ıstıyorum okumaları ıcın....

evet öylee eşim dio ki bari ikiz olsun mesela 10.000 harcamış olsak bitanesi 5000ne gelir diye hesap yapıo ::))

:)))) artık ne yapacağımızı ne diyeceğimizi şaşırdık hepimiz farkındasınız de mi? :)) yalnız şu aşamaları yazma işi kulağa hoş geliyor. başladığımda ben de yapsam mı acaba diye düşündüm. bu doğacak olan çocuklarımız çok şımarık olcaklar galiba ya, çok dikkatli yetiştirmemiz lazım. zor ulaştık diye olay çığrından çıkacak.

yesimcim transferin olmuş bebişlerini almışsın ne güzel
inşallah sana sımsıkı tutunacaklar annesii hayırllsıyla sonunda onlara kavuşacaksın inşallah canımm
dualarımdasın

ebruli68
seninde yarın yumoşların toplanacak sanırım Rabbim yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun bebeğine
sanırım acıbademe gidiyorsun kayseride dimi
hangi dr canım

mırage alemsın bence de dıkkat etmek lazım ne yapacagımızı sasırdık aynen zor ulascaz olay cıgrından cıkacak haaacok guldum buna ama aynen katılıyorum sana....

kızlar ben cıkıyorum malum yarın ıs var erken kalkıyorum yarın gorusmek uzere kendınıze ıyı bakınnnn....

hayırlı geceler canım rabbim işlerinde kolaylık versin

:) iyi geceler hayalcim. tatlı rüyalar

yeşim duygularını o kadar içten yazmışsın ki çok mutlu oluyor insan okudukça :) en zor kısımları geçti Allah hayırlısını versin. bu 13 gün için umarım kendine kafanı dağıtabileceğin, seni mutlu edecek uğraşlar bulabilirsin çok zor çünkü... insan bekledikçe geçmez zaman yaaa :)

yarın yumurta toplama işlemi olacak arkadaşıma da Allah kolaylıklar versin herşey çok kolaylıkla hallolsun inş...

bu arada benimde yarın sabah kontrolüm var bir aksilik çıkmassa gonalf bitecek inş.

herkese iyi geceler

ben de zaten uzun uzun yazamıyorum zaten ana detayları sadece, tedavi dönemi olmadığında hiç yazmıyorum doktora gittiğim günleri ve ana hatları not alıyorum dedim ya minik bi cep ajandası bi sayfa 3 cümleyle doluyur hatta şimdi eşim yanımda daha büyüğünü getireyim sana içinden geldiği gibi rahatça yaz dedi :) amin canım....

evet canım ben deana hatları işte onun için yazıyorum büyüyüp anlayabilecek duruma geldiklerinde okusunlar diye birde biliyorsun genetik faktör diye bişey var... rabbim vermesin ama onlarda da olursa aşamalarımızı bilsinler derken şimdi aklıma geldi erkek olursa çok umursayıp pek okumaz gibi geldi bana :)

aynen öyle şaşırdık artık bence yap bazen umut oluyor bana ilerde vereceğim çocuklarıma diyorum albüm yapacağım diyorum hamileyim yazacağım beynimden türlü şeyler geçiyor ve çoğu zaman umut oluyor... walla ben kıymeli bebek dediğimde eşim çok kızıyor amaöylebiraz şımarık olacakları kesin :)

neyse ben artık kaçar... ne de olsa sabah erkenden hastaneye yatış için gideceğim salı da ameliyat var bi kaç gün yokum yani... gelince kaldığım yerden bakarım amabikaç gün kaçırınca sayfalarca ilerlemiş oluyor gerçi evde raporlu boş boş yatıyor olacağımiçin takip zor olmaz herhalde :) öpüyorum hepinizi dua edin bana... iyi geceler

sen beni gör heyecandan uyuyamıyom bide işe gitcem yarın aklım fikrim miniklerimde daha adet bile olmadım yani düşün

Son düzenleme:

o kadarı bile olsa yazman güzel ben hiç duygularımı kağıda dökemem rabbim en güzeliyle karşılaştırsın bizi hepimizin duası aynı rabbim bu süreçte hepimize kolaylık versin hep güzel güzel haberler duyalım bir birimizden inş

sevgili arkadaşım inş iyi haberlerle gelirsin rabbim gönlündeki muradını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…