eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

listeye baktım da biz seninle aynı gün tedaviye başlamışız kaçıncı iğneni yaptın

sevgili arkadaşım senin adına çok sevindim rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim güzel gönlüne göre versin rabbim kucağına aldığın günüde bu başlıklarda okumamızı nasip etsin

benim tek tüpüm tıkalı nasıl oldu diye sormayın bilmiyorum bilmiyoruz... aynı zamanda pcosluyum hiç gebe kalmadım bi aşılama bi tüp bebeğim var ve zaman zaman özellikle adet sonrasında sıvı akıyo tüpte sıvı da görülmüyo tüp bebeğimde de doktorum sıvı görülmese de akan bi sıvının var olduğunu onun için tüplerin klemlenerek kapatılması gerektiğini söyledi evet o sıvı toksik etki yaparak tutunmayı engelleyen bi faktör

aylardır hep sorayım diyorum bi şekilde soramıyorum en sonunda hoş sorsam ne değişirdi başka birileriyle konuşup başka çareler ararmıydım bilmiorum... başka bi çare arasam da tutmadığında hep aklımda keşke olacaktı... bugün konuştum doktorum kapatmayla almanın aynı şey olduğunu kapatılan tüpün tekrar açılamayacağını söyledi... ama ikisinin de kapatılmasının iyi olacağını söylüyor ben de sağ tüpüm sağlıklıysa küçük de bi umut doğal hamilelik olursa diye kapatılmasını istemiyorum çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum ama acilen karar vermem lazım...

Son düzenleme:

canım senin işinde zor ben tedaviye başladığımda tüpe bakılmadı demek sıkıntı yokki doktorum tüplerle alakalı bişey demedi tüp bebek yapmayı düşünüyorsan kapattır ve allahın izniyle al bebeğini kucağına ne karar verirsen canım hakkında hayarlı olan karar olsun

Allah yardımcın olsun canım...

inşallah bebişlerin doğduğundada duygulanıp ağlarsın:)))

Canım hadi hayırlısı olsun çoğunu atlattın azı kaldı seninle sonucu merakla bekliycem

Yeşim sana neden 3 tane transfer edildi ben dr rica ettim nasıl olsa tutmuyo 3 tane bari yerleştir dedim merkeze kilit asarlar dedi güldü olmaz dedi
İkinciyi bile risk alarak koyuyorum dedi

kızlar yarın doktora gidiyorum toplama günüm belli olacak biraz heyecan var dua edin oluur mu?

sevgili arkadaşım ne mutlu sana sende sona azar azar yaklaştın rabbim gönlüne göre versin inş seninde kucağın dolar bizimde

dua ediyorum ne sonuç çıkarsa çıksın kucağımabebeğimi almama sebep olsun benim için hayırlı olan yapılsın çünkü ne karar verirsem vereyim sonuç bi şekilde olumsuz olursa keşke demek kaçınılmaz... teşekkür ederim canım ama aklında bulunsun sorunun ne bilmiyorum ama hsg çektirmek iyi olur en azından bişey olmadığından eminolursun bilinmeyen düşünülmeyen durumlar tekrarlayan başarısıklıkları getirmesin

Allah yardımcın olsun canım...

allah razı olsun :

iyi aksamlar kizlar bugun giremedim hic topige yesimcim transferin hayirli olsun bebislerin seni hic birakmasin ucuz olur insallah hepsi tutar:):) benimde yarin yumurta toplama islemim var cok stres ve heyecan var hayirlisi olur insallah..
dua eden arkadaslarima tesekkur ediyorum allah razi olsun bende ilknur icin okudum allahim kabul etsin

canım seninde şimdiden allah yardımcın olsun kaç gün iğne kullandın bi de kaç mg kullandırdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…