sikma canini lutfen ama yapma boyle hersey rabbimin ol demesiyle aninda olur sen ona sigin yapman gerekeni yap rabbim okadar yuceki dualarimizi kabul edecek insallah herseyin hayirlisini dile.. neden senin yumurtalarin mucize sizde sorun neydi canim
ilknurdelirtme beni lütfen neden büyümesin saçmalama az olsun öz olsun benim 13 ü fos çıktı mesela...canını sıkma herşey kısmet ve saniyelik bişey inanki...bugün benm embriyolar iyi gelişiyordu 3 tane döllendi ama yarın ne diyecekleri belli değil...moralini yüksek tut yumurtalar çok etkileniyo stresten...
Yaklasik 7 aydir acaba bu ayda regl olacakmiyim diye bekleyenlerdenim evlendigimz gunden beri biliyordum esime doktora gitmesini soyledim ama dinletemedim esim ailesine 7 sene sonra merhaba demis hep bizimde basimiza gelecek diye bekliyordm sonunda olan oldu genetik faktor siddetli oligospermi ve hareketsizlik % 0 ilac tedavisi gorduk olmadi tup bebek icin antep onerildi dun gittik icimize pek sinmedi simdi adana ankada istanbul bahceci fulya ve memorial arasinda sikisip kaldik yaptiran varsa acil yardimci olsun yasanmisliklara tecrubelere fikirlerinize cok ihtiyacim var eylulde yaptiracaz kismetse bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun
canım kararını sen ver drlar sadece vesile olucak olduktan snra her merkezde olur...benim arkadaş bülent traşa bi sürü para döktü tutmadı 2.denemesiydi kızı hiç arayıp sormamışlar bile tedavi bitince dondurulmuşları bile söyleyen olmamış...herşey para tuzağı zaten doktorların 2 grup sömürdüğü hastalar var biri kanser hastaları diğeri gebelik tedavisi görenler..benim gittiğim merkez afyonda tek 3 katlı küçük biyer bu kdr iyi beklemiyordum çok titiz e hastaya değer veriyolar...herşeyin hayırlısı anlıyaacağın...senin en çok neresi kafana yatıyorsa orayı seç...hayırlısı olsun rabbim doğru tercih yapmana vesile olsun inşallah
hb canımmmm bak onlar döllendiler artık çok güzel bi şekilde gelişecekler eminim benim çok yakın bi arkadaşım geçen ay ilk kez tüp bebek denedi kızın 10 yumurtası toplandı ve 2 gün beklediler bir tanesi bile döllenmedi en zor aşamayı geçti miniklerin ben onları öpmekten yerim yerim teyzesinin canları hepbirlikte sevicez ve onlarda annelerini bırakmayacaklar içini ferahlat artık canım transfere giderken evhamlı olma öpüyorum seni çokk
canım benim derdim erken menepoz.. ben bir çok dr göre sadece kıbrıstan yumurta nakli ile anne olurum hatta aksaraydaki türkcan beye göre ben doğururusam tv ye çıkarım ünlü olurum:)
taam kızmayın bu gün onları çok üzdümmm(( bida yapmıcam:)
Biliyorum nasipse her yerde tutar elbet ama onemli olan isi ticarete dokmeden hastasina deger veren temiz ve hijyen bir yer olmasi aylardir arastiriyorum internetten bir an bile ciktigim yok kafama takmamaya calisiyorum herseyi oluruna biraktim ama anne olmak isteme duygusu o kadar baskin ki bir kadin anne olmayi kafaya koyduktan sonra gecen 1 dk bile zaman kaybi gibi geliyor vadir kurban oldugum allahimin bir bildigi verende o alanda hepimizin hakkinda hayirlisi olsun en yakin zamanda hamile mujdeleriyle dolar bu sayfa insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..
Burası eylül topiği değil mi?
Maşallah herkes başlamış tedaviye
Biz geride kalmışız
Neyseki bizde bugün başladık
Bugün 31 ağustos ama ben kendimi eylülden sayıyorum
Bakalım bebek sahibi olma vaktimiz gelmiş mi(inşallah)
canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun nerde şifa bulacaksak elimiz ayağımız o tarafa gitsin benimde burdan okuduğum kadarıyla bahsettiğin iki merkezde duyulmuş ünlü başarı oranları yüksek merkezler...
canım o zaman bahçeci fulya derim ben...çok duydum hastaya değer verdiklerini...ama izmir düşünürsen ege üniversitesi doktor ege tavmergen mükemmel bir doktordur...
benim adetimin 7.günü iğnelerin 6. günüydü. tabi kontrolde iğnenin 5. günüydü ve büyümemişlerdi çok fazladoktorumun suratı asıldı.. çok ağladım çokkkk ((ben gonal f fostimon lucrin vurunuyorum ama benim yumilerim bile mucize olduğu için
şimdi menogon da vurduk 4 iğne pazar yine ankara.. bakalım kısmetten ötesi yok.. ama psikolojim berbat durumuda...
cnm mrb...narkozdan ayılma tuhaf oluyo ağlama tutuyo insanı birde kasıklarına iğne batıp çıkıyo 2 gün o şekil ağrım oldu kolay değil kardeşim çok zor bu işler allah düşmanıma bile aratmasın böyle buna da şükür yine tıbben çare arıyoruz..inşallah bu son sıkıntılı günlerimiz olur benim için dua et yarın muhtemelen transfer günüm belli olacak...öptüm canım
Yaklasik 7 aydir acaba bu ayda regl olacakmiyim diye bekleyenlerdenim evlendigimz gunden beri biliyordum esime doktora gitmesini soyledim ama dinletemedim esim ailesine 7 sene sonra merhaba demis hep bizimde basimiza gelecek diye bekliyordm sonunda olan oldu genetik faktor siddetli oligospermi ve hareketsizlik % 0 ilac tedavisi gorduk olmadi tup bebek icin antep onerildi dun gittik icimize pek sinmedi simdi adana ankada istanbul bahceci fulya ve memorial arasinda sikisip kaldik yaptiran varsa acil yardimci olsun yasanmisliklara tecrubelere fikirlerinize cok ihtiyacim var eylulde yaptiracaz kismetse bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun
canım eşimde sorun yok bizim sadece pko...çok yumurta görünsede içi boş yumurta çok çıkıyo önemli olan içinde hücre olması sağlıklı olması başıma gelince anladım...en son adetim 19 ağustos canım ama benim düzensiz tam tarihli deil...inşallah tedaviye başladımız son adetimiz olur 9 ay sonraya artık :)) dua edelim birbirimize ihtiyacımız var...hayırlısı olsun hepimize...buarada nerde yaşıyosun tedavi merkezin neresi?
selam arkadaşlar.insanın başına gelmeyince nasıl bişey olduğunu anlamıyormuş.bizde bu ay tüp bebek deneyecez bakalım.inşallah herşey hepimiz için yolunda gider.
selam arkadaşlar.İnsanın başına gelmeyince nasıl bişey olduğunu anlamıyormuş.Bizde bu ay tüp bebek deneyecez bakalım.İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?