eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sikma canini lutfen ama yapma boyle hersey rabbimin ol demesiyle aninda olur sen ona sigin yapman gerekeni yap rabbim okadar yuceki dualarimizi kabul edecek insallah herseyin hayirlisini dile.. neden senin yumurtalarin mucize sizde sorun neydi canim

canım benim derdim erken menepoz.. ben bir çok dr göre sadece kıbrıstan yumurta nakli ile anne olurum hatta aksaraydaki türkcan beye göre ben doğururusam tv ye çıkarım ünlü olurum:)

taam kızmayın bu gün onları çok üzdümmm(( bida yapmıcam:)

canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun nerde şifa bulacaksak elimiz ayağımız o tarafa gitsin benimde burdan okuduğum kadarıyla bahsettiğin iki merkezde duyulmuş ünlü başarı oranları yüksek merkezler...

Biliyorum nasipse her yerde tutar elbet ama onemli olan isi ticarete dokmeden hastasina deger veren temiz ve hijyen bir yer olmasi aylardir arastiriyorum internetten bir an bile ciktigim yok kafama takmamaya calisiyorum herseyi oluruna biraktim ama anne olmak isteme duygusu o kadar baskin ki bir kadin anne olmayi kafaya koyduktan sonra gecen 1 dk bile zaman kaybi gibi geliyor vadir kurban oldugum allahimin bir bildigi verende o alanda hepimizin hakkinda hayirlisi olsun en yakin zamanda hamile mujdeleriyle dolar bu sayfa insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..

aklıma binbir türlü şey geliyo...eşim kesin tutcak diyo içinden öyle geliyomuş ilkkez bu kdr yaklaştık yeşim bizi bırakmazlar diyor :) biz teyzemize gelicez inşallah nasip olursa...seni çok seviyorum arkadaşım akşam olsun die bekliyorum öylece ancak akşamları kısa süre görüşebiliyoz senle...bende seni kocaman öptm canm sana yazarım gelişmelerii...

inşallah bebeğin olurda o doktor utancından istifa eder...allahın işine karışılmaz çocuğun asla olmaz denipte bebeği olan tanıdıklarım var...benim bir drum vardı çalıştığım kurumda hep derdi yeşimcim kadının yumurtalıkları ve rahmi olsun doğuramayan kadın yoktur derdi...sen dua et üzülme sakin ol boşwermeyi dene bak nasıl büyücekler...

canım o zaman bahçeci fulya derim ben...çok duydum hastaya değer verdiklerini...ama izmir düşünürsen ege üniversitesi doktor ege tavmergen mükemmel bir doktordur...

slm canım yok geride kalmamışsın daha geride olanlar var bende reglimi bekliyorum bakalım dediğin gibi bebek sahibi olma vaktimiz gelmişmi görücez hep birlikte

:84: Yaaa kızlar benim bebelerim napıyodur acab a şimdi yazık kuzularım özlemiştir beni değil mi?aklım onlarda kafayı sıyırmama az kaldı artık gelsinler yavrularım :119: :118:

Amin umarim kurban oldugum allah herkesin derdine en yakin zamanda deva olur ben 41 gun meryem suresini gercekten icinden gelerek inanarak okuyanlarin dua bitene kadar hamile kaldiklarini yada bittikten kisa bi zaman sonra hamile kaldiklarini duydum deneyenler olmus siZlerde okuyun duadan Zarar gelmez denemektende rabbim en yakin zamanda evlerimizi cocuk sesiyle doldursun insallah duayi kendi okuyamayanlar kendi adina 41 gun okutsada oluyormus ama inanci olan birine..

canım o zaman bahçeci fulya derim ben...çok duydum hastaya değer verdiklerini...ama izmir düşünürsen ege üniversitesi doktor ege tavmergen mükemmel bir doktordur...

Benimde icime en cok orasi siniyor ama iste uzaklik var iskenderunda yasiyorum gerci olsunda herseye raziyim bu ay antebe gittik yaptirmak icin gidecegimiz gunun onceki aksam oyle telefonlar aldikki sakin gitmeyin yaptirmayin diye ertesi gun moral bozukluguyla ciktik yola gittigimizde de icimize kurt dusmustu artik bir kere vazgectik yoksa baslamistim tedavime bu ay boyle bosu bosuna gecti ona yaniyorum onumuzdeki aya kismetse

sevgili anne adayları bu zorlu süreçte Yüce R abbim yar ve yardıncınız olsun...inş....bu topikteki herkes anne olur.....herkese iyi geceler diliyorum....

Allah yardımcın olsun canım inşallah mucizeler senı bırakmaz doktorları yanıltır ve sasırtırsın canım zor ama moralını bozma sımdıden sabret inşallah başarırsın....

Off ya biz nası yapcaz bakalımAllah sabrını verır dıye dusunuyorum agrı sızı da ceksek ınsallah kolaylıgını verır...

Canım merhaba benım de esımdesıddetlı olıgospermı varbızde total progresıf motıl sperm 100 bın ıle 72 bın cıktı, doktor sıze ılac verdı mı bız klomen gun asırı ve argınmax gunde 1 tablet kullanıyoruz bı de bu testler oncesı ben kecıboynuzu kuru yapmıstım belkı bu kadarı da ondan cıktı belkı bu kadar da cıkmazdı morfolojı %1 hız da %4 yazıyor son testte, 10 gun ıcınde tekrar test yapcaz sımdı benden dolayı tedavıye baslayamıyoruz yumurta rezervım kotuymus ılac ıcıyorum cıft taraflı oldu sorun hatta esımı unuttuk benle ugrasıyoruz dıyebılırım. sızde sperm sayısı kac bız de genetık test yaptırdık temız cıktı ama esım menenjıt gecırmıs cocukken ondan olmustur dedı doktor...ben de 9 aylık evlıyım...

ys transferin oldumu?ne zmaan bellimi? Pko nasıl anlaşılıyor
?

selam arkadaşlar.İnsanın başına gelmeyince nasıl bişey olduğunu anlamıyormuş.Bizde bu ay tüp bebek deneyecez bakalım.İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider.

Bi aşılamam deneyimim oldu ama bizde bu ay yani eylülde tüp bebek deneyecez.Hepimiz için herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…