eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım çok şükür bitmiş bak hayırlısıyla tutulduğunun haberinide verirsin inşallah bize tek yumurtayla gebe kaldı akrabam hiç sıkıntı yapma bu süreçte önemli biliyorsun:) mutlu olman lazım bak biz beklemedeyiz nasıl olacak diye düşünüp uyuyamıyorum hep rüya:) oda güzel ama ya olsunda bunları yaşayalım hiç sorun değil gerçekten hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalıl hayırlısıyla:)))

canim gecen hafta cuma gunu adetimin ikinci gunuydu igneye basladim ignelerimin hepsini aldim ama birini yapmaya basladim gonal-f cetrotide ve onitrelle bunlari verdi dr gonal f ilk yaptigim igne.sali gunune randevu verdi kontrol icin yumurtalara bakti ve cetrotide isimli igneye baslamami soyledi bugun tekrar gittik kontrole yumurtalar gelismis dedi pazartesi toplayalim dedi yarin aksam catlatma ignemi yapicam kac mm oldugunu soylemedi ne yedigime hic dikkat etmiyorumki:):)korkma doktorun ne soyluyor sana gelismemismi diyor? benim bugun adetin 9. gunu ignelerin 10. gunu arada fark var canim benim gelisir daha insallah cok gun var onunde

benim adetimin 7.günü iğnelerin 6. günüydü. tabi kontrolde iğnenin 5. günüydü ve büyümemişlerdi çok fazla doktorumun suratı asıldı.. çok ağladım çokkkk((ben gonal f fostimon lucrin vurunuyorum ama benim yumilerim bile mucize olduğu için
şimdi menogon da vurduk 4 iğne pazar yine ankara.. bakalım kısmetten ötesi yok.. ama psikolojim berbat durumuda...

insallah guzelim insallah..soylemedi doktor soracaktim unuttum heyecandan bende polikistik over var esimde ileri hizli hareketli sperm sayisi az malesef iki tarafli hasarliyiz
Evet yaa hayali bile harika::) senin adet gunun kac agustostu canim

cnm mrb...narkozdan ayılma tuhaf oluyo ağlama tutuyo insanı birde kasıklarına iğne batıp çıkıyo 2 gün o şekil ağrım oldu kolay değil kardeşim çok zor bu işler allah düşmanıma bile aratmasın böyle buna da şükür yine tıbben çare arıyoruz..inşallah bu son sıkıntılı günlerimiz olur benim için dua et yarın muhtemelen transfer günüm belli olacak...öptüm canım

insallah guzelim insallah..soylemedi doktor soracaktim unuttum heyecandan bende polikistik over var esimde ileri hizli hareketli sperm sayisi az malesef iki tarafli hasarliyiz
Evet yaa hayali bile harika::) senin adet gunun kac agustostu canim

canım eşimde sorun yok bizim sadece pko...çok yumurta görünsede içi boş yumurta çok çıkıyo önemli olan içinde hücre olması sağlıklı olması başıma gelince anladım...en son adetim 19 ağustos canım ama benim düzensiz tam tarihli deil...inşallah tedaviye başladımız son adetimiz olur 9 ay sonraya artık :)) dua edelim birbirimize ihtiyacımız var...hayırlısı olsun hepimize...buarada nerde yaşıyosun tedavi merkezin neresi?

merhaba hayirli ugurlu olsun tedavin arkadasim

sagol canim Allah razi olsun insallah hepimiz birbirimize oylesine guzel bir haberle moral vericez insallahhhhhh

sikma canini lutfen ama yapma boyle hersey rabbimin ol demesiyle aninda olur sen ona sigin yapman gerekeni yap rabbim okadar yuceki dualarimizi kabul edecek insallah herseyin hayirlisini dile.. neden senin yumurtalarin mucize sizde sorun neydi canim

Yaklasik 7 aydir acaba bu ayda regl olacakmiyim diye bekleyenlerdenim evlendigimz gunden beri biliyordum esime doktora gitmesini soyledim ama dinletemedim esim ailesine 7 sene sonra merhaba demis hep bizimde basimiza gelecek diye bekliyordm sonunda olan oldu genetik faktor siddetli oligospermi ve hareketsizlik % 0 ilac tedavisi gorduk olmadi tup bebek icin antep onerildi dun gittik icimize pek sinmedi simdi adana ankada istanbul bahceci fulya ve memorial arasinda sikisip kaldik yaptiran varsa acil yardimci olsun yasanmisliklara tecrubelere fikirlerinize cok ihtiyacim var eylulde yaptiracaz kismetse bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun

canımm çokk sevindim 3 tane yavrun var ve çok yakında karnında olacaklar sıkı sıkı tutacaklar annesini hayırlısıylabugün daha iyisin saanırım canım dimi daha umutlu

haklisin tabi canim hayirlisi olsun herseyin rabbim buyuk...allah izin verirse bebeginin gununu haftasini bu tarihe gore hesaplayacaksin oyuzden zaman yakinken iyi belirle derim canim:):)benimde 23 agustos yani 4 yada 5 gun olur bebislerimizin arasinda insallah...dua ediyorum herkes icin rabbim kabul etsin..aksarayda yasiyorum kayseri acibademe gidiyorum

ilknur delirtme beni lütfen neden büyümesin saçmalama az olsun öz olsun benim 13 ü fos çıktı mesela...canını sıkma herşey kısmet ve saniyelik bişey inanki...bugün benm embriyolar iyi gelişiyordu 3 tane döllendi ama yarın ne diyecekleri belli değil...moralini yüksek tut yumurtalar çok etkileniyo stresten...

canım kararını sen ver drlar sadece vesile olucak olduktan snra her merkezde olur...benim arkadaş bülent traşa bi sürü para döktü tutmadı 2.denemesiydi kızı hiç arayıp sormamışlar bile tedavi bitince dondurulmuşları bile söyleyen olmamış...herşey para tuzağı zaten doktorların 2 grup sömürdüğü hastalar var biri kanser hastaları diğeri gebelik tedavisi görenler..benim gittiğim merkez afyonda tek 3 katlı küçük biyer bu kdr iyi beklemiyordum çok titiz e hastaya değer veriyolar...herşeyin hayırlısı anlıyaacağın...senin en çok neresi kafana yatıyorsa orayı seç...hayırlısı olsun rabbim doğru tercih yapmana vesile olsun inşallah

canımm çokk sevindim 3 tane yavrun var ve çok yakında karnında olacaklar sıkı sıkı tutacaklar annesini hayırlısıylabugün daha iyisin saanırım canım dimi daha umutlu

Aylinimmmmmmmmmmmmm hg canımmmmmmmmmmmmmmmmm napıyosun nasılsın?ewet 3 tane yeğenin var teyzesi...inşallah ben gibi inatçıdırlar yaşamak için sıkıca tutunurlar...biraz daha iyiyim ama yarınki haber dha iyi gelir sanırım bölünmeleriyle ilgili bilgi vericekler...inşallah ters giden bişey yoktur....arada ağlıyorum yavrularım orda tek başına napıyolar ben onlara dha iyi bakardım diye ama az kaldı nasıl sevicem onları beni bırakmasınlar diye...öpüyorum seni bitanemmmm dua et bana

hb canımmmm bak onlar döllendiler artık çok güzel bi şekilde gelişecekler eminim benim çok yakın bi arkadaşım geçen ay ilk kez tüp bebek denedi kızın 10 yumurtası toplandı ve 2 gün beklediler bir tanesi bile döllenmedi en zor aşamayı geçti miniklerin ben onları öpmekten yerim yerim teyzesinin canları hepbirlikte sevicez ve onlarda annelerini bırakmayacaklar içini ferahlat artık canım transfere giderken evhamlı olma öpüyorum seni çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…