ewet atlattım şükür inşallah hepimizin son olur çok zorlu sancılı bir süreç allah düşmanımı bile ewlat aramasıyla sınamasın...inşallah tek bebeklerim tutunsunda gözümü kırpmayayım yeterki
canım bana şu sürecini bi anlatsana iğnelere kaçıncı gün başladın ne sıklıkla kontrole gittin.. hangi iğneleri yaptın ne yedin ne içitn yumiler kaç mm olmuş..ayrıntı istiyorum acill lazım benim iğnelerin 4. günü adetin 6. günü yumiler büyümüyolar gibi.. korkuyorum .. ayrıntılarına ihtiyacım var....
inş.. hayırlısıyla sonuçlanır arkadaşım
canim gecen hafta cuma gunu adetimin ikinci gunuydu igneye basladim ignelerimin hepsini aldim ama birini yapmaya basladim gonal-f cetrotide ve onitrelle bunlari verdi dr gonal f ilk yaptigim igne.sali gunune randevu verdi kontrol icin yumurtalara bakti ve cetrotide isimli igneye baslamami soyledi bugun tekrar gittik kontrole yumurtalar gelismis dedi pazartesi toplayalim dedi yarin aksam catlatma ignemi yapicam kac mm oldugunu soylemedi ne yedigime hic dikkat etmiyorumki:):)korkma doktorun ne soyluyor sana gelismemismi diyor? benim bugun adetin 9. gunu ignelerin 10. gunu arada fark var canim benim gelisir daha insallah cok gun var onunde
tşk ederim canım benim inşallah sağlıklıca tutunurlar alışırlar bana bebelerim :) kaç yumurtan var cnm?birde sorun neydi sizde?:18: hayırlısıyla sende opuyu atlat sıra transferde bebeklerimizin arasında yaklaşık 1 hafta olucak ayyyyyy inşallah ya hayali bile güzel(
amin canım hayırlı olsun tedavin bizde de yaş itibariyle özlem var daha 1 yıllık evliyim amayaş 33 insan istiyor geç kaldım diyor...senin de güzel haberlerini alalım bize şimdiden soruyorlar sen 13 yıldırbebek yok mu sorularından bunalmıssındır, Allahımkımseyı bunaltmasın dılerım, hepımız kavusuruz artık....
çok şanslısın canım ya ben annecımden de goremedım boyle gercı kadın zaten kendı evıne zor yetısır yorulmasını ıstemem bebegım olunca da bakamaz zaten tek basına ama kayınvalde yapabılcek durumda olsaydı ben de yapma demezdım ama o da yası cok 73 artık ben bakıcılarla buyutcem bebısımı olsa da onları dusunur hale gelsek bazen calısan annelerın bebeklerı bakıcı cocugu derım ama benım deole olacak ben de haftasonu annesı adayıyım bugun ısten 9 da geldım seyehatteydım topiğe bıle vakıt kalmadı ıs basladı offff...neyse ben yıne ıssız olmadıgıma sukredıyorum Allahım affet soylenmedım..:))
canımhayırlı ugurlu olsun dun aksam bıraz gırdım baktım yoktun gunduz de yoldaydım hıc bakamadım ama sımdı haberlerını aldım cok gecmıs olsun atlattın guzelce de 3tane dollenen emrıyon varmıs artık gun sayıcaz senınle bız de dıkkat et kendıne opu zor demıssın ya bayılman ayılman fılannasıldı agrı kesıcı nıye vermedıler ya bazılarına verıyolar acaba transfer ıcın mı sakıncalı neyse agrın sızın kalmamıstır umarım darısı bıze agrıdan fılan korkarım ben ama dayanacagım bebıslerım ıcın napalım...
sen dehayırlısı ıle atlatırsın canım ınsallah hayırlı haberlerını yazarsın buraya beklıyoruz senı de, ya ben baslayana kadar bırsuru hamıle haberı alırsam ınsallah cok moral bulucammmmmm cok heyecanlı hepınız dualarımdasınız....
olsun canımsen de eylulsun ben 26 sı adet oldum baslayamadım ama baslasaydım da burdaydım, inşallah 22 eylulu beklıyorum bu sefer hayırlısıyla tedavınguzel gecer ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz lıstede de varmısın bılmıyorum lısteye bakım ben baya olmus bakmayalı...
kızlarben ıse tekrar basladım aksamları okuyorum mutlaka yazabıldıgım kadar da aksam yazıyorum bazen erken uykum gelıyor sabah erken kalktıgım ıcın genelde 11 gıbı yarın tatıl neyse kı umarım kusuruma bakmazsınız hep dualarımdasınız cunku benım de ıhtıyacım var bu surecte destege paylasmaya bırbırımızı dınlesek bıle yeter henuz bısey bılmedıgım ılk deneyımım olacagı ıcın pek cevap veremıyorum ama bugune kadar kullandıgım ılac ve tetkıklerle ılgılı bıldıgım olursa mutlaka paylasmaya calısırım hepınızı opuyorum, tedavıye baslayanlara Allah kolaylıklar versın dılerım...
bu arada ynz06 uzuldum aslında yenı gırenlere cevap vermıs sanırım bırı de tesekkur etmıstı ona gormedı sanırım ve alınganlık yapıp gıttı uzuldum yanlıs anlamıs da olabılır ama bız eskı olduk artık bızım hatrımııza kalsaydı dıyoırum Allah yolunu acık etsın bugune kadarkı bılgılendırmelerınden dolayı hep tesekkur etmıstım ona yıne edıyorum saolsun.bazen sadece okumak bıle ıyı gelıyor hıc yazmadan sessızce okuyorum dularımı edıyorum dua ısteyenlere guzel dıleklerımı dıleyıp cıkıyorum bu bıle rahatlatıyor benı.....
insallah guzelim insallah..soylemedi doktor soracaktim unuttum heyecandanbende polikistik over var esimde ileri hizli hareketli sperm sayisi az malesef iki tarafli hasarliyiz
Evet yaa hayali bile harika::) senin adet gunun kac agustostu canim
Arkadaşlar meraba..benim de tedavim başladı.bugün 4. gündü.Muayeneye gittik..Önceden sadece Gonal f kullanıyordum şimdi doktor 2 iğne daha verdi.. İlaçlar çok ağır geldi..ama sonuç güzel olacaksa razıyım.3 tane yumoşum gözüküyor.İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder...
sen dehayırlısı ıle atlatırsın canım ınsallah hayırlı haberlerını yazarsın buraya beklıyoruz senı de, ya ben baslayana kadar bırsuru hamıle haberı alırsam ınsallah cok moral bulucammmmmm cok heyecanlı hepınız dualarımdasınız....
kıslarr herkese iyi geceler... benim kaçmam lazımmm .............[/QU..
iyi gecelerr..
benim adetimin 7.günü iğnelerin 6. günüydü. tabi kontrolde iğnenin 5. günüydü ve büyümemişlerdi çok fazladoktorumun suratı asıldı.. çok ağladım çokkkk ((ben gonal f fostimon lucrin vurunuyorum ama benim yumilerim bile mucize olduğu için
şimdi menogon da vurduk 4 iğne pazar yine ankara.. bakalım kısmetten ötesi yok.. ama psikolojim berbat durumuda...
Kızlarrrrr merkezden aradılar 5 yumurtamın 3 ü döllenmiş ve çok sağlıklılarmış iyilermiş bebeklerim diğer 2 side döllencek gibi duruyolarmış bekliyolarmış onlarında döllenmesini...yarın tekrar arıycaklar bölünmelerini söylüceklermiş..inşallah kaliteli olurlar...sevinsem mi 3 bebeğimeinşallah güzelce gelişir bana tutunurlar...ben 3 ünün transferini istiyorum eşim 3 ü tutarsa napcaz diyor ben kıyamam 2 sinin transferi olupta 1 inin çöpe gitmesine ( napcam bilmiyorum sonucu hayırlı olsun 1 tanecik olsun yeter bana yarabbim duy sesimizi daha fazla bizi umutsuz yaşamaya mahkum etme
canım eşimde sorun yok bizim sadece pko...çok yumurta görünsede içi boş yumurta çok çıkıyo önemli olan içinde hücre olması sağlıklı olması başıma gelince anladım...en son adetim 19 ağustos canım ama benim düzensiz tam tarihli deil...inşallah tedaviye başladımız son adetimiz olur 9 ay sonraya artık :)) dua edelim birbirimize ihtiyacımız var...hayırlısı olsun hepimize...buarada nerde yaşıyosun tedavi merkezin neresi?
benim adetimin 7.günü iğnelerin 6. günüydü. tabi kontrolde iğnenin 5. günüydü ve büyümemişlerdi çok fazladoktorumun suratı asıldı.. çok ağladım çokkkk ((ben gonal f fostimon lucrin vurunuyorum ama benim yumilerim bile mucize olduğu için
şimdi menogon da vurduk 4 iğne pazar yine ankara.. bakalım kısmetten ötesi yok.. ama psikolojim berbat durumuda...
Yaklasik 7 aydir acaba bu ayda regl olacakmiyim diye bekleyenlerdenim evlendigimz gunden beri biliyordum esime doktora gitmesini soyledim ama dinletemedim esim ailesine 7 sene sonra merhaba demis hep bizimde basimiza gelecek diye bekliyordm sonunda olan oldu genetik faktor siddetli oligospermi ve hareketsizlik % 0 ilac tedavisi gorduk olmadi tup bebek icin antep onerildi dun gittik icimize pek sinmedi simdi adana ankada istanbul bahceci fulya ve memorial arasinda sikisip kaldik yaptiran varsa acil yardimci olsun yasanmisliklara tecrubelere fikirlerinize cok ihtiyacim var eylulde yaptiracaz kismetse bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun
canımm çokk sevindim 3 tane yavrun var ve çok yakında karnında olacaklar sıkı sıkı tutacaklar annesini hayırlısıylabugün daha iyisin saanırım canım dimi daha umutlu
Aylinimmmmmmmmmmmmm hg canımmmmmmmmmmmmmmmmm napıyosun nasılsın?ewet 3 tane yeğenin var teyzesi...inşallah ben gibi inatçıdırlar yaşamak için sıkıca tutunurlar...biraz daha iyiyim ama yarınki haber dha iyi gelir sanırım bölünmeleriyle ilgili bilgi vericekler...inşallah ters giden bişey yoktur....arada ağlıyorum yavrularım orda tek başına napıyolar ben onlara dha iyi bakardım diyeama az kaldı nasıl sevicem onları beni bırakmasınlar diye...öpüyorum seni bitanemmmm dua et bana
kizlar herkese iyi geceler yarin gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?