Kızlarrrrr merkezden aradılar 5 yumurtamın 3 ü döllenmiş ve çok sağlıklılarmış iyilermiş bebeklerim diğer 2 side döllencek gibi duruyolarmış bekliyolarmış onlarında döllenmesini...yarın tekrar arıycaklar bölünmelerini söylüceklermiş..inşallah kaliteli olurlar...sevinsem mi 3 bebeğimeinşallah güzelce gelişir bana tutunurlar...ben 3 ünün transferini istiyorum eşim 3 ü tutarsa napcaz diyor ben kıyamam 2 sinin transferi olupta 1 inin çöpe gitmesine ( napcam bilmiyorum sonucu hayırlı olsun 1 tanecik olsun yeter bana yarabbim duy sesimizi daha fazla bizi umutsuz yaşamaya mahkum etme
bu arada kızlar bende bugün gittim merkeze doktorumu da merkezi de çok beğendim bu akşamdan itibaren iğnelerime başlıyorum inş.
hadi hayirli olsun tedavin canim guzel sonuclar alman dilegiyle....
dualarımız seninle içini ferah tut herşey yolunda gidecek muhteşem haberler alacaksın böyleeee yüzünde güller açacak kocaman kocaman güleceksin hatta mutluluktan ağlaacaksın bu sefer :) hiç üzülmeeeeee en üzüldüğün an mutlu günlere en yaklaştığın an bugünler
arkadaşlar bu arada birşey sormak istiyorum cetrotide kullanan var mı?
merhaba arkadaşlarımm..............uzun bır suredır gıremedım epey kalabalıklaşmışız.topık çok hızlı ılerlıyor maşallahhhhhhhhh.allahım emeklerımızn karşılığını verır ınşallah. benımde beklenen reglım geldı.epey heyecanlandım dun kontrole gıttım bir sorun yokmuş çok şukur bugun ılaçlara başlıyoruz.puregon ve menopur kulanacağım.arkadaşlar eczanelerde fıyat çok yuksek merkez daha uygun fıyata getırtiyormuş aklınızda bulunsun.bızde tesadufen oğrendık.merkezden aldık 4 gunluk ılacımızı.heyecanlıyım ve sakın olmaya çalışıyorum.allahım başlamış olan arkadaşlarıma ve başlayacak arkaaşlarımın yardımcısı olsun.hepınız sağlıcakla kalın .goruşmek uzre
bu arada kızlar bende bugün gittim merkeze doktorumu da merkezi de çok beğendim bu akşamdan itibaren iğnelerime başlıyorum inş.
Gamzeciğim hayırlı olsun . Hangi merkezde tedavi oluyorsun ?
merhaba arkadaslar nasilsiniz yesimcim canim hic kafana takma onemli olan gelisimlerinin iyi olmasi bendede ilk tedavimde cok agri sanci olmustu adim atamiyordum insallah ilk hamile oldugunu sen sonra siraylada bizler hamile oldugumuzu yazicaz buraya insallahhh....
bende bugun kontrole gittim yarin aksam catlatma ignemi vurucam ve pazartesi toplayacak yumurtalari kismetse insallah hayirlisi olur
Burası eylül topiği değil mi?
Maşallah herkes başlamış tedaviye
Biz geride kalmışız
Neyseki bizde bugün başladık
Bugün 31 ağustos ama ben kendimi eylülden sayıyorum
Bakalım bebek sahibi olma vaktimiz gelmiş mi(inşallah)
amin inş.. karar verdim transferden önce bi parça bebek kıyafeti alcam ona sarılıp uyumak onla konuşmak için ama niyeyse elim hep kız bebek kıyafetlerine gidiyo şimdiden ona mektuplar yazıyorum onu nasıl merakla beklediğimizi ona nasıl hasret dolu olduğumuzu anlatıyorum ağlayarak dualar ediyorum hepimiz için
canım çok sevindim senin adına inş. bebişlerin en kısa zamanda annelerine kavuşur ve sıkı sıkı tutunurlar sana
merhaba arkadaslar nasilsiniz yesimcim canim hic kafana takma onemli olan gelisimlerinin iyi olmasi bendede ilk tedavimde cok agri sanci olmustu adim atamiyordum insallah ilk hamile oldugunu sen sonra siraylada bizler hamile oldugumuzu yazicaz buraya insallahhh....
bende bugun kontrole gittim yarin aksam catlatma ignemi vurucam ve pazartesi toplayacak yumurtalari kismetse insallah hayirlisi olur
kızlarrr yaaa topik çok hızlı ilerliyoooo yetişemiyorum yaaa... tedaviye başlayan dr hast gidip gelen herkesin işini rast getirsin allahım.. yeşimcim 3 tane kaliteli yumoşların olmuş inş gidişatlarıda çok çok ii olurr hakkımızda hayırlısı olur şu mübarek günde rabbim gönlümüzün muradı en hayırlı şekilde karşımıza çıkarsın nasip etsin o duyguları bizede :26::26::26::26::26:
inşallah güzelim ya sağlıklıca tutunsunlar banabiraz moralim düzeldi düşünüyorum acaba napıyo bebeklerim şimdi bana alışcaklarmı diye :) çok farklı bir duygu hepiniz tedavi aşamasında yaşıcaksınız bu duyguyu...buarada senin de tedavin hayırlı olsun cnm..
sağol canım yaaa bende ilk iğnemi vurundum şimdiden heyecan başladı
geçenlerde bi bebek bornozu gördüm almak istedim eşimizin vermedi aldırmadı... hep dua ediyorum ağlayarak rabbim görsün bizi...
pazartesi laparoskpi biz sonraki reglimde de tedavi inşş...
selam uzun zamandır ziyaretci olarak okudum sizleri ve 3 aydır yaşadıklarımı sizden başkasıyla konuşsm anca teselli verir beni anlamaz diye düşündüm ben 13 yıllık evliyim ve haliyle çocuğum yok sorun eşimdeydi ilk evlendiğimiz dönemde doktorlar eşin ameliyat olsun dediler çocuğunuz olur ama o dönemde ameliyat olacak durum yoktu gel zaman git zaman 13 yılı böyle doldurduk ve haziranda doktora gittim ama bu sefer bize yol gösterecek bir doktor bulduk allahın izniyle ve ilk muayeneden sonra bende 11cm büyüklüğünde kist olduğu saptandı ve ameliyat oldum 1 ay ameliyatın üzerinden geçti ramazanıda çıkarttık ve doktorumla tedaviye başladık ama eşimde sıkıntı olduğundan doktor tek çaremizin tüp bebek olduğunu söyledi şimdi iğneleri kullanıyom ve yarın doktora gitcem bakalım yumurtalar ne durumda dua edin arkadaşlar 13 yıl hiç ışığımız yoktu 13 yıl üzeri bir ışık gördük ışığa doğru gidiyoruz rabbim tüm anne olmak isteyenlere aratmadan versin
bilmem k.v. bana hiç gelin muamelesi yapmadı hatta buraya geldiğinde yemeğimi temizliğimi falan yapar hiç üşenmez çalışıyosun yoruluyosun ben yaparım der şanslıyım o konuda yaniöyle işte karar veremedim doktor demese bile yatcam içim rahat etmez valla
canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz
Burası eylül topiği değil mi?
Maşallah herkes başlamış tedaviye
Biz geride kalmışız
Neyseki bizde bugün başladık
Bugün 31 ağustos ama ben kendimi eylülden sayıyorum
Bakalım bebek sahibi olma vaktimiz gelmiş mi(inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?