ekledim canımm.kızlar okuyanlar da yazsın sayıyı ve kime okuduğunu düşelim öncelikle tedavide ola ys88 ,ilknurlevent yani ben, ilk sırada olanlar söylesinler ona ögre başlarız okumaya benim kırmızılar yarın gider ben de başlarım okumaya.. Rabbim kabul etsin..
merhabalar bişeyi merak ediyorum yumurta toplanırken nasıl oluyor bi acı varmı canım ya benim ilk denemem aşılamada yaptırmadım hiç bi fikrim yok da...
kizlarr ruyalarim kabus oldu bana yaaa hep bebek goruyorum...yarin ucuncu kez kontrole gidiyorum bu aksam diger ignemide yapicam birini gunduz birini gece yapiyorum pazar gunu bitiyor ignelerim buyuk ihtimal pazartesi sali cagirir opu icin..cagirsada bir an once transfer gunum gelse olsa bitse ama en zor kisim iskenceden beter oooo 12 gun varya beni bitiriyo ilk denememde 12 gun uyku uyumamistim kabus gormekten insallah bu kez rahat olmayi basaririm
Selam arkadaşlar bende dün gittim dr herşey çok iyi dedi.
Lucrin iğne verdi. 2 yada 3 güne adet olursun dedi zaten hafif hafif başladı
Lucrin iğne olan varmı aranızda
aslında o 12 günün her birine ayrı ayrı oyalanacak bir organizasyon yapmak lazım. hiç evde oturmayıp her gün bir yerde olsak geçer herhalde. bir de kocayla yalnız olmamak lazım bence o 12 gün...
Selam arkadaşlar bende dün gittim dr herşey çok iyi dedi.
Lucrin iğne verdi. 2 yada 3 güne adet olursun dedi zaten hafif hafif başladı
Lucrin iğne olan varmı aranızda
keske oyle birsey olsa guzelimm yaaa ben ilk tedavimde 12 gun yatmistim doktorumun tavsiyesi tam olarak bu degildi ama esim ve kayinvalide oyle anlamak istedikleri icin yattim bukezde yatmak istemiyorum ama esimin kesin olan bir israri var yatacaksin kalkmak yok diyor en kotusude kaynana surekli basimda olur rahat ve pozitif olamam sinir oluyorum off offf
Benimde ilk denemem canım inşallah hepimizin son olur....allah doktorları eksik etmesin onların kapısına da muhtaç bırakmasın bizi...bir umuttur işte koşturuyoruz...zor deme durumun için hiç çocuğun olmaz denilen bir kadının bile bebeği oldu hemde normal yolla ablamın arkadaşı oluyo kendisi...rabbim büyük bizim kucağımızı booş bırakmaz eminim bizi kadın olarak yarattıysa anneliğide bize çok görmez inşallah((
tatlım sen buralarda olamayacağım demiştin ne zaman gidiyon törene?
canım bende lucrin iğne kullancam ama 7 eylülde başlıcam iğnelere
senindemi uzun protokol oluyor
keske oyle birsey olsa guzelimm yaaa ben ilk tedavimde 12 gun yatmistim doktorumun tavsiyesi tam olarak bu degildi ama esim ve kayinvalide oyle anlamak istedikleri icin yattim bukezde yatmak istemiyorum ama esimin kesin olan bir israri var yatacaksin kalkmak yok diyor en kotusude kaynana surekli basimda olur rahat ve pozitif olamam sinir oluyorum off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?