eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

seni görmek mutlu etti beni yazmadan yatamadım.. sigaraya hayır ama benim de yüreğim yandı yaaa.... ölüyorum 1 nefes diye.. hay körolsun böyle bir zevk bu kadar mı zararlı olur... (((

sigara içmedim daa içmeyin ben ciğerimi yakan bu dertle başetmeye çalışırkennn vicdanım izin vermiyor sigaraya...
Rabbim yardım etsin hepimize...

Son düzenleme:
Canlarım....
Sanalda da olsa sizinle burda olmak paylaşmak gibi değerli bişey yok...benle birlikte dua ettiğiniz bana moral verdiğiniz,sevincimi de hüznümü de paylaştınız için hepinize minnettarım...iyiki hepimiz burdayız yüreği güzel insanlarsınız allahım bize yardım etsin bu son acı çekmemiz olsun sizleri çok seviyorum her duamda sizler varsınız inşallah hepimiz sevincimizi yazıp paylaşacağız bu sayfalarda...

canım çok sevindim yaa hadi bakalım hayırlısıyla senden tamam hamileyim diye haberlerinin alırız inşallah ... ben adetimi bekliyorum ama çok stresliyiim nasıl olacak ne olacak hiç bilmiyorum belki ondan Allahım hepimize sakinlik versinde stres çok iyi değil diyorlar adetten sonra kaç gün sürüyor transfere kadar olan süre acaba?

kızlar ben yarından itibaren yine hafta sonu gelemeyebilirim. kayınbiraderimin yemin töreni için ankaraya gideceğiz. topic sahibi bizi bırakıp kaçtı demeyin :) döndüğümde tabloyu güncellerim.

canım mrb...stres çok etkiliyor asla stres yapma sakin ol ben çok sakin umutlu başladım tedavime kendimi hiç bırakmadım adetimin 11.günü yumurtalarım toplancak yani yarın...kişiye göre değişiyor sanırım yumurtlama olayına bağlı herşey ben ilkkez çabuk yumurtladım kendine iyi bak boşyere canını sıkma herşey çok güzel olucak öpüldün cnm

canımm geçmiş sayfaları okudum ilknur sağolsun yapmış listeyisen bişey yiyip içmiyosun on ikiden sonra dimi canım inan heycanlıyım sen nasılsın canım nasıl geçti günün?

ewet güzelim son suyumu içtim daha tmm bişey yok :)) heyecanlanma teyzoş az kaldı haberimizi almana :) yolun sonuna geldik sanırım...günüm kasık ağrısıyla geçti baş dönmem çok oldu bugün...uyku tutmuyor nasıl sabah olucak bu gece..hayırlısıyla yarını atlatsam güzel haberlerle dönsem paylaşsam sizinle..

kızlar ben yarından itibaren yine hafta sonu gelemeyebilirim. kayınbiraderimin yemin töreni için ankaraya gideceğiz. topic sahibi bizi bırakıp kaçtı demeyin :) döndüğümde tabloyu güncellerim.

sana iyi yolculuklar canım sağ salim git gel...kendine iyi bak görüşene dek

çok sağol canım beni çok rahatlattın gerçekten iyi ki bu topik var, iyi ki bakmışım sizler sayenizde bazı şeyleri anlayıp rahatlıyorum ama yinede bi an önce olsun bitsin istiyorum artık eşimde geceleri benim yüzümden huzursuz uyuyamıyor kendim yetmiyormuş gibi onuda huzursuz ediyorum topiğin ilk hamilesi sen olacaksın inşallah hayırlısıyla:))

zaten doluyum beni hıçkıra hıçkıra ağlattın...

inşallah canım herşey çok güzel olacak eminim uyumaya çalış ama uykunu al vücudun yorgun düşer sonraben çıkıyorum bi abdest alıp ayetel kürsümü okuyayım biraz Allaha emanet ol canım benim öpüyorum

tmm güzelim iyi geceler bende çıkıyorum bende dualarımı okuyup yatayım uyumaya çalışayım...yarın görüşürz öpüldün kocaman

Canlar ben çıkıyorum dualarımı okuyup yatıcam yarın sabah yollardayım inşallah hayırlı haberler alırım kendinize iyi bakın iyi geceler öpüldünz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…