eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Aysultan ben de sık sık bunu düşünüyorum. Çok ilginç dimi ? Bazıları kolayca hamile kalıyor ama umrunda bile olmuyor. Bizler ise hamilelik haberi aldığımızda dünyalar bizim oluyor. Mutluluktan havalara uçuyoruz. Kim daha şanslı ben de bilemedim

sadece o mu tatlım valla ingilizcem gelişti hemde baya bi çevirmediğim makale kalmadı

ama isterdim biliyomusun habersiz hamile kalmayı hep öyle hayal etmiştim çünkü eşime nasıl söylerimin provasını yapmıştım günlerce hatta abartıp doğum günü yada özel günlerden birine denk gelecek şekilde olsun ozamana dek saklarım ozaman derim diyodum kısmet işte

bence bebişimiz olursa,biz daha şanslıyız..mucizenin farkında olmak ve şükretmek daha güzel...mesela bi deyiş geldi aklıma;BEBEK dediğin tüp bebek olmalı,yapımı zor,sevinci bol....:) bunada olumlu düşünmek deniyo :):):)

digerleri mi daha bi askla!yapiliyo bizimkiler mi daha bi askla! yapiliyo diye düsünüp kiyaslarim bazen bende:))

esim diyor ki ,
her tedaviden sonra senin böle soguk olman normalmi ki dr a sormali!
dr a sormadan bana sorarsan cok normal diyorum.cünkü kendimi yumurta saniyorum diyorum.dalga geciyoruz halimizle napalim....:)

miss angel,bizim planlarımızn üzerinde bi plan yapan var...işin güzel tarafı bizim bebişler kıymetli olur:)

ah be tatlım eminim çok kıymetli olacak eşim hayaller kuruyo kız olsa şöyle olur oğlan olsa şöyle olur diye k.v. desen herşeyini hazırladı miniğimin dualar ediyo kadın valla sabahlara dek daha o kıymetli olmicakta ben mi olacam

hatta eşim o kadar abarttıki size bi iki örnek

1-var olan arabamızı değiştircekmiş bebek olursa sığmazmışız fil doğurcam yaaaa
2-bebek babayı bakımlı bilcekmiş yüze maskeler falan yapmalar başladı sanki bebeğimiz doğar doğmaz aaa bak bu benim babam diye hava atacak yandaki karyoladaki bebeğe töbe ya daha neler neler
ne yapacam ben bu adamla bilemedim valla

canım ultrasonla bakıp saydı doktorum sayıyı ondan biliyorum çok kaliteli olsun tutsun yeterki toplam sayı seçenek çok olmasından dolayı önemli sanırım

canım benim çok sağol iyiki varsınız dua edin bana ne olur (

canım benim transfrime yetişir duaların çok sağol buarada ismim yeşim senin ne cnm?

bitanem yarın sabah toplanıyorrrrrrrrrrr çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm 18 tane nasıl çıkıcak bakalım....sabah 8:30 da hastanede olucaz

umudumuz ol yeşimm...herşey çok güzel olacal inallah canım. bizi haberdar et mutlaka...dualarımız seninle...

selam kızlar çok heyecanlıyım yarın inş. istanbul a uçuyorum cuma günü de tedaviye başlayacağız inş. =)

hayırlı olsun gamzecim...Emeklerine değsin inşallahç Allah beraberinde olsun gülüm...

canım geçen bir arkadaşımıza daha söyledim. tüp bebek öncesinde akupunktur denemeni tavsiye ediyorum. sizin durumunuzdakilerde işe yarıyor.

ilknur!!! senin yüzünden sigara içtim. anladın sen onu. hüzün yok. bunlar 1 ay gerimizde kaldı. kafamız başka şekil çalışıyor şu an. unutma canım benim.

Aa kizlar soyledimmi ben bilmiyorum bugun doktora gittim, iki haftaya kadar aksilik olmazsa igne ilaca basliycam

vayy daisy hızlı giriş yaptın :)) hadi hayırlısı inşallah.

Burda o kadar arkadasa bilmedikleriyle ilgili konularda yardimci oldum cepten girip zar zor cvp yazdim ugrasarak bi tesekkur nezaketinde dahi bulunmadilar. Beni lutfn listen silin birdaha girmiyorum kesinlikle gruplasma olduguna karar verdim.

ynz, içinde bulunduğun durum itibariyle hassas olduğun için alınganlık yaptığını düşünüyorum. burada bu kadar kişi kendinden gayrı diğer kişiler için dualar edeceğini söylerken senin böyle bir tavır göstermenin doğru olmadığını biraz düşünsen anlayacaksın bence. burda kimse kimseyi şahsen tanımıyor, neye göre gruplaşacaklar sence? yine de gitmek istiyorsan zorla tutamayız tabi, samimiyetine inanmadığın insanlarla böyle bir yola çıkmak istemezsin.

ben de hep bu tür hayaller kurardım. hatta doğal yoldan gelen ilk hamileliğimde son adet tarihim doğum günümdü. yani hamileliğimin başlangıç tarihi doğum günüm baz alınarak hesaplanıyordu, ama kısmet olmadı hayırlısı...

aşk durumuna hiç girmeyelim:)zaten bizim ebriolar labaratuar ortamında ne kadar aşk yaşayabilir gariblerim.

güldürdün beni aysesultan. Allah iyiliğini versin :)))

miss angel, bizimki bu kafayla arabayı değiştirdi bu ay :))) darısı size diyorum bu durumda. bu adamla mutlu olucan napcan, kafa adam belli ki :)) Allah sahibine bağışlasın :))

Benimde ilk denemem canım inşallah hepimizin son olur....allah doktorları eksik etmesin onların kapısına da muhtaç bırakmasın bizi...bir umuttur işte koşturuyoruz...zor deme durumun için hiç çocuğun olmaz denilen bir kadının bile bebeği oldu hemde normal yolla ablamın arkadaşı oluyo kendisi...rabbim büyük bizim kucağımızı booş bırakmaz eminim bizi kadın olarak yarattıysa anneliğide bize çok görmez inşallah ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…