eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

herkeze transfer ediliyomu bu blostasisit,bide opu ne oluyo?

))) cildirttim dimi kusum tamam okuyalimda diyorumki belli gunu varmi yani 1 haftada okumak mi gerekiyo, yada 3 gunde yani kac gunde bitirmek zorunlu

testlerimi sormuşsun,doktor kanıma ve hepatitime baktı tedaviden önce başka neler var?

Cnm hangi merkeze gidiyosun bilmiyorum ama benden birsuru test istediler, o soylediklerinin disinda rahim filmi, smear testi, kultur testi, vs vs bunlari istemediler mi senden, ya da senin tedavin bunlari gerektirmiyomu bilemiyorum

Ok. Bide ortalama kac gunde bitirlmesi gerek onu da yaz kuşum

ilknurcum ben şuan regl döneminde olduğum için ayetel kürsi okuyamıyorum =(

tabiki öyle bende çok inanıyorum kalben okumanın ne kadar hürmetli olduğuna ama ne bilim işte öyle denmiş öyle yaptım bende kendiminkide de şimdide 'ya varis' ve 'istiğfar' çekiyorum elimden geldikçe
birde biri bana bi dua yazmıştı sabah kalkarken okunacak diye ve ne olursan nasıl olursan ol kabul olur demişlerdi de kaybettim duayı

galiba sırada ben varım iğne konusunda eylül 6 gibi reglim olcak 7si gibi iğneye başlıcam ama ne bilim sanki histeroskopi sonrası vücudumda değişiklik var gibi geliyo bana hep bi aksilik çıkmasından korkuyorum acep şimdi nası olacak bende bilmiyorum

herkeze transfer ediliyomu bu blostasisit,bide opu ne oluyo?

Hayir tabiki de Herkese degil. 5. Gune kadar bolunmeye devam edebilen yani yasamaya devam edebilen embriodur bu. bazilari 3.gun gelisimini tamamlar ve durdurur bazilari da 5. Gune kadar bolunmeye devam eder artik hucreler sayilamaz. Umut tup bebek merkezi 5.gune kadar tasatabilecek teknikler kullaniyormus sanirim oyle duydum dogruluk payini bilmiyorum.

Burda o kadar arkadasa bilmedikleriyle ilgili konularda yardimci oldum cepten girip zar zor cvp yazdim ugrasarak bi tesekkur nezaketinde dahi bulunmadilar. Beni lutfn listen silin birdaha girmiyorum kesinlikle gruplasma olduguna karar verdim.

bazen haberi olmadan hamile kalanlara üzülüyorum..:)içlerinde nasıl bir mucize oluştuğunu hangi aşamalardan geçtiğini bilemiyolar...ama biz bu dalda uzman olacak kadar bilgi sahibi olabiliyoruz..bu mucizeyi gün be gün takip ediyoruz..hangisi güzel?....

teşekkürler...:)bilgilendirdiğin için,çok soruyorum dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…