eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti:))) ben çok yoğundum ev satıyoruz balkonda satılık yazısını gören bakmaya geliyor :)) akşama kadar gelen giden...

İyi geceler şeker ben yeni geldim geçmişi okumaya çalışıyorum:) nasılsınız kızlar?
iyi olmana sevindim ben de iyyim hafta sonu dinlenşcenmi alışverişmi yapıcan gezicenmi iki ayağın bir pabuca giriyor.
nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti:))) ben çok yoğundum ev satıyoruz balkonda satılık yazısını gören bakmaya geliyor :)) akşama kadar gelen giden...

aysegul şükür tatlım nerdesin yaa..evi niye satıyorsunuz inş.daha iyisini almak içindir.

tatlım benim ev 250 metrekare:)) ve bize dehşet büyük geliyor bizde mantıklı bi karar verip bir evi 2 tane yapmaya karar verdik ayrıca 11. kat ve bende yükseklik korkusu var:))

tatlım benim ev 250 metrekare:)) ve bize dehşet büyük geliyor bizde mantıklı bi karar verip bir evi 2 tane yapmaya karar verdik ayrıca 11. kat ve bende yükseklik korkusu var:))
mantıklı daha kolay ısınır hemde.kız sen ne zaman başlıyon şubat ortasımı belki bende başlarım o zaman senin dondurulmuş olacak demi.

mantıklı daha kolay ısınır hemde.kız sen ne zaman başlıyon şubat ortasımı belki bende başlarım o zaman senin dondurulmuş olacak demi.

yok kuzum ne dondurulmuşu sil baştan tekrar...benim dondurulmuşum yoktuki...genetik test sonuçları ne zman gelirse hemen başlayacağız onu bekliyoruz....martı bulur gibime geliyor ama...

yok kuzum ne dondurulmuşu sil baştan tekrar...benim dondurulmuşum yoktuki...genetik test sonuçları ne zman gelirse hemen başlayacağız onu bekliyoruz....martı bulur gibime geliyor ama...
anladım aklında kalmış kimdi o peki konya eurofertilde dondurulmuşu vardıda merkez indirim mi yapmıyordu ama orda dondurulmuşu kalmıştı karıştırdım sen diye kalmış aklımda.

anladım aklında kalmış kimdi o peki konya eurofertilde dondurulmuşu vardıda merkez indirim mi yapmıyordu ama orda dondurulmuşu kalmıştı karıştırdım sen diye kalmış aklımda.

konya değildi...ayşen 79 vardı ya oydu gaziantep:)) oda eurofertildi...ben çıkıyorum tatlım çok uykum geldi yarın görüşürüz...

haklısın cnm aslında :) bende alıp okuyım bari :) cnm nick değiştirilmiyor ki yaa aslnda bukez değiştircktim ama tanıyın diye değiştirmedim :)

selam kızlar ben geldim doktordan. yeni yumurtalar oluşmaya başlamış, bu da transfere yaklaştık demekmiş. önümüzdeki hafta sonu bilemedin pazartesi transfer dedi. çarşamba günü estrofemi günde 4'e çıkaracakmışım. perşembe saat 16:00da yeniden kontrolüm var. transfer lafını duyunca ben tabi yine bi gerildim :) ama bu defa dikkatli olmam gerekiyor. size ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacım var. çünkü bildiğiniz gibi bu defa gerçek hayatta hiçbir arkadaşım veya akrabam tedavimden haberdar değil. hatta herkese henüz düşünmüyorum biraz bekleyeceğim başlamak için dedim. Allah bu yolda yürüyen hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım sağlıkla sağlıklı bebekleri kucağımıza versin inşallah.

kızlarr randevumu aldım cuma günü saat:2,30 a gidicem teldeki kız muayene ücreti 250 milyon dedi biz şimdi bi ön görüşme olur die düşünmüştük hemen verecekmiyiz o parayı bahçeci hastaları bana bilgi vereb ilirmi ben sormayı unutum da bide ben bugün regl oldum sanırım bi daha ki aya kalır.aslında bizim bütün testlerimiz hazır ya vereecez emre beye eksik bişey varsa yaptırırız demişti telde görüştüğümde.

canım benim Allah yardımcın olsun inşallah Allahım gönlündeki muradını en kısa zamanda versin buradaki herkesin ve bilmediklerimizin.bende aynı durumdayım seninle cuma günü strat veriyoruz inşallah.

burcucum bugün regl olduysan randevunu yarına alıp direk başlasan ya. neden cumaya kadar bekliyorsun? bahçeciye gitme konusunda emin mi değilsin?

canım benim Allah yardımcın olsun inşallah Allahım gönlündeki muradını en kısa zamanda versin buradaki herkesin ve bilmediklerimizin.bende aynı durumdayım seninle cuma günü strat veriyoruz inşallah.

inşallah canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. teşekkür ederim.

burcucum bugün regl olduysan randevunu yarına alıp direk başlasan ya. neden cumaya kadar bekliyorsun? bahçeciye gitme konusunda emin mi değilsin?

hayır eminim tabiki kesin orası dedim bi kere ama ne bilim şimdi 250milyonu verecez ya ilk seferde ne yapacaklar.bide yarın emre bey orda değilmiş canım o yüzden çarşamba ordaymış ama çarşamba da başka bi iş var cuma olsun dedim bende geç olsun temiz olsun napalım 1 ay daha bekleriz artık

evet canım tabi ki geç olsun güç olmasın. zaten aslında şimdi acele acele başlarsan stresli olur ki hiç gerek yok. doğru karar seninkisi. Allah beraberinizde olsun. emre bey bizim de doktorumuzdu, çok tatlı bir adam. operasyonlarda falan da oldukça başarılıymış diye duydum. biz sperm sayımızı arttırmaya yönelik birşeyler yapılabilir mi diye gitmiştik ama onun verdikleri işe yaramamıştı. ama herkes iyi doktor diyor onun için. ankarada kaan aydosun ismi geçiyor burda emre bakırcıoğlunun.

canımcım Allah yardımcın olsun.Allah bir seferde kucağına almayı nasip etsin..her şeyyolunda tam takırında gider inşallah..
senin şu söylememe fikrine bende katılıyorum..ikinciyi bende kimseye söylemiyecem..söyleeyince iki kat geriliyo sanki insan..bi aradıklarında geriliyosun, bide aramasalar niye aramadılar diye geriliyorsun..en iyisi senin yaptığın gibi sessiz sedasız bu işi halletmek..inşallah bu sefer olur..tidavin başarıyla sonuçlanır..tabiki mevcut stresi üstünden atmak yine senin elinde..benim doktorum tedavi boyunca bana antidepresan vermişti..senin ki önerirmi bilmiyorum..benim anti depresana rağmen dudağımda uçuk çıkmıştı(30 senelik hayatımın ikinci uçuğ):) korkudan mı strestenmi bilemedim..bide yaralı bereli olduki sorma gitsin:))doktor dedi ki bana ne gerk var bunlara:))benimde karım evlendiğimiz gün uçuk çıkartmıştı..bütün fotolarda uçuklu uçuklu sırıtıyodu:)))

Allah hayırlı etsin tekrardan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…