İyi haftalar kızlar beni de ekleyin 2 EylüüülllllBen balayını ocakta ayarladım kızlar inş kıbrısa gidiyoruz
hemen ekliyorum canım hayırdır iş dolayısıylamı geç çıkıcaksınız. ben valla deniz kumsal sıcak içime işlemeli soğuğa hiç gelemiyorum
Yok tatlım ya düğünden hemen sonra 3 eylül sabahı gidiyoruz, ocak derken rezervasyonu ocakta yaptırdık anlamında demiştim
Kızlar c.tesi gelinlik baktık. Modelime karar verdim. Nişanlığım zümrüt yeşili olcak. Daha henüz parasını vermediğimiz için foto çektirmediler ama gelinlik modelim bu kızlar sizce nasıl?
Eki Görüntüle 365784 Ben çok beğendim inş beğenirsiniz sizde.
canım benim asıl senin bepenmen önemli olan ama onay almakta sanırım iyi geliyo dimi
şahsen ben beğendim. mutlu mesut giymeyi nasip etsin rabbim
Evet tatlım beğendim ama yinede soruyorum belki benim göremediğim bir eksiklik yada ne bileyim başla birşey vardır diye ama bu modelde değişiklikler yapılacak biraz...dikilcek en son halini üzerimde gösteririm sizene güzel yaaa
ben hala çok kararsızm dünyanın gelinlik modeline baktım internetten ama cık daha işte bu dediğim olmadı. daha hiç bi moda evine gidip üzerimde denemede yapmadım onu istiyrum aslında. biraz kilo aldım son zamanlarda onu veriyim diyorum gitmeden moralim bozulmasın
Tatlım int.den bakmakla olmuyor ben A model diyorlar tüm çok kabarık olmayan küpür model istiyordum giyindim o tarzları zayıf ve uzun olduğum için deynek gibi oldumSonra prenses model giydirdiler ve üstüme cuk diye oturdu..Benim fiziğim prenses modele uygunmul bunu gördüm yani denemeden böle bilgi.dan fotolar bakmakla olmuyor canım. Birde katologdaki gibi değil gelinlikler. Işıkla falan gelinlikler çok daha güzel oluyor ama normalden o kadar şık değiller.
aayyy bak şimci heyecanlandım ben bu hafta sonu gidiyimde bi kaç gelinlik giiyim
canım bu arada sen hangi şehirdesin ben kocaelindeyim ve diktirme gelinlik lim iyi yapar güvenemiyorum. ablam ist da o burda diktiririz diyo ama burdan ist lada her seferinde gidilmez ki kararsız kaldım çok :18:
Tatlım ben Konyadayım. Benim gelinliğimi alcağım yer hep özel dikim yapmış zaten onları denedim. Yani dikiş şeklini gördüm ve beğendim. Sende yaptıklarına bak ve ona göre karar ver. İstanbulda bencede zor olur tatlım. 3-4 kez prova oluyor çünkü. Bu arada heyecanlanmakta haklısın çünlü çok değişik bişey..İlk gelinliği denerken garip oldum ben.
selamlar ben de varım kızlar... düğün 1 eylül bizim sadece düğün salonu tutuldu :)
canımm ilk gelinimiz sensin ne güzell
merhaba canım benımde 9 eylül nikahım 16 eylül düğün ikiside farklı şehirlerde :)
Oooo yeni arkadaşlar gelmiş...Hoşgeldiniz kızlar...Nasılsınız bakalım..Burada yağmur var yine..Yaz gelmeyecek galiba yahu.
off sorma canım yaa koca kış hasta olmadım bugün boğazlarım şişti :2:
dün kar yağıyodu bugün yağmur. şöyle bi yaz gelse içimiz açılsa dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?