günaydın güzellerrr....nasılsınızzz
günaydın canlar
kızlar hafta sonum çoook güzeldi ama çok yorucuydu gözlerim kapanıyo resmen. ablama gittik nişanlımla orda kaldık. sabah gittim yanına yattım gözümü ilk açtım onu gördüm çooook mükemmel bir duyguydu. onunla uyuyup uyanmak çok daha mükemmeldir eminimmmmm
ohhh ne güzel kıskandımmmmmm
dün akşam eve dönerken nişanlıma sordum dedim düğüne az kaldı evlliğe hazır hissediyomusun kendini dedim. dünden sonra kesinlikle evet dedi. o huzur bambaşka bişeymiş yaa e tabi kaçamak yapmanın vermiş olduğu adrenalinle birleşince süper oldu
bu arada dün ikea ya gittik. bir sürü şey aldıkkkkkk
iyiyiz şekerim kuzum seni sormalıkızlar nasılsınızzz????
dün akşam eve dönerken nişanlıma sordum dedim düğüne az kaldı evlliğe hazır hissediyomusun kendini dedim. dünden sonra kesinlikle evet dedi. o huzur bambaşka bişeymiş yaa e tabi kaçamak yapmanın vermiş olduğu adrenalinle birleşince süper oldu
bu arada dün ikea ya gittik. bir sürü şey aldıkkkkkk
güle güle kullan canım benim. neler aldık hmmmmkesinlikle süper bişey yaaaazaman geçiyor az kaldı artık...
neler aldın bakalım alışveriş canavarıben yatak örtümü, tos makinamı ve saç kurutma makinamı aldım
Eki Görüntüle 441632 Eki Görüntüle 441633 Eki Görüntüle 441634 yatak örtüsünün büyük halini ekleyemiyorum...markafonide var aynısından...ben brilant aldım ama bu başka markada varmış aynı model..
yatak örtüsünün linki;
http://www.markafoni.com/product/2303209/ benimki gül kurusu renginde
kızlar nasılsınızzz????
maşallahhh...baya bir döktürmüşün kuzum...güle güle kullanEki Görüntüle 441646 Eki Görüntüle 441647 Eki Görüntüle 441648 Eki Görüntüle 441649 Eki Görüntüle 441650 Eki Görüntüle 441651 Eki Görüntüle 441652 Eki Görüntüle 441653
kepçe setinn çelik olanını aldık ama onun fotosunu bulamadım idare edin bunları bile bulabileceğimi sanmıyordm
maşallahhh...baya bir döktürmüşün kuzum...güle güle kullan
teşekkürler tatlım sorma yaaa zaten alışveriş canavarıydım ben ama önceden hep kıyafet falan alırdım. inanırmısın kaç aydır kendime kıyafet almıyorum. çeyiz hazırlamakta farklı bişeymiş
Bu benim ilk mesajıım :))) İletilerinizi hep okuyordum kızlar ama ilk kez yazıyorum. Benim de 22 Eylül düğünümmm :))
Bu benim ilk mesajıım :))) İletilerinizi hep okuyordum kızlar ama ilk kez yazıyorum. Benim de 22 Eylül düğünümmm :))
eylül gelinciği olmayı çoook istiyodum ve dün salon tutuldu 23 eylül :) birde belediyeden nikah işlemlerini kolaylıkla atlatırım İnşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?