eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar hafta sonum çoook güzeldi ama çok yorucuydu gözlerim kapanıyo resmen. ablama gittik nişanlımla orda kaldık. sabah gittim yanına yattım gözümü ilk açtım onu gördüm çooook mükemmel bir duyguydu. onunla uyuyup uyanmak çok daha mükemmeldir eminimmmmm

ohhh ne güzel kıskandımmmmmm

ohhh ne güzel kıskandımmmmmm

dün akşam eve dönerken nişanlıma sordum dedim düğüne az kaldı evlliğe hazır hissediyomusun kendini dedim. dünden sonra kesinlikle evet dedi. o huzur bambaşka bişeymiş yaa e tabi kaçamak yapmanın vermiş olduğu adrenalinle birleşince süper oldu
bu arada dün ikea ya gittik. bir sürü şey aldıkkkkkk

kesinlikle süper bişey yaaaa zaman geçiyor az kaldı artık...
neler aldın bakalım alışveriş canavarı ben yatak örtümü, tos makinamı ve saç kurutma makinamı aldım
Eki Görüntüle 441632 Eki Görüntüle 441633 Eki Görüntüle 441634 yatak örtüsünün büyük halini ekleyemiyorum...markafonide var aynısından...ben brilant aldım ama bu başka markada varmış aynı model..
yatak örtüsünün linki;

http://www.markafoni.com/product/2303209/ benimki gül kurusu renginde

Son düzenleme:

hani fotoğraflarrr güle güle kullan canım....

güle güle kullan canım benim. neler aldık hmmmm
12 kişilik günlük çatal kaşık bıçak seti aldık, bir tane bu sos tencerelerinden var büyük yemek ustalarının kullandığı ondan aldık vok tava deniyomuş (nişanlım çok hevesli istedi ondan aldık yemek yapcakmış soslar yapıcakmış bana ) bıçak takımı aldık, 2 tane büyük makarna tabaklarından aldık bu kafelerde koyuyolar ya onlardan soğan doğrayıcı aldık duvara monte banyo aynası aldık bu çift taraflı olanlaradan birde bu sebze kurutmalı kaplardan aldık
kızlar nasılsınızzz????

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın

maşallahhh...baya bir döktürmüşün kuzum...güle güle kullan

teşekkürler tatlım sorma yaaa zaten alışveriş canavarıydım ben ama önceden hep kıyafet falan alırdım. inanırmısın kaç aydır kendime kıyafet almıyorum. çeyiz hazırlamakta farklı bişeymiş

Bu benim ilk mesajıım :))) İletilerinizi hep okuyordum kızlar ama ilk kez yazıyorum. Benim de 22 Eylül düğünümmm :))

eylül gelinciği olmayı çoook istiyodum ve dün salon tutuldu 23 eylül :) birde belediyeden nikah işlemlerini kolaylıkla atlatırım İnşallahhh

Bu benim ilk mesajıım :))) İletilerinizi hep okuyordum kızlar ama ilk kez yazıyorum. Benim de 22 Eylül düğünümmm :))

eylül gelinciği olmayı çoook istiyodum ve dün salon tutuldu 23 eylül :) birde belediyeden nikah işlemlerini kolaylıkla atlatırım İnşallahhh

kızlar hoşgeldiniz aramıza nasış gdiyo bakalım anlatın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…