arkadaşlar daha benim düğünüme tam tamına 204 gün varama çok heyecannlıyım her şeyi almak istiyorum ama aynı zamanda birileriylede bu heyecanımı paylaşmak istiyorum. hadi gelin tecrübelerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. birbirimize destek olup birlikte geri sayım yapalım yalnız bırakmayın beni
Ben geldim tatlım 9 eylül benim düğünümde... Eylül gelinleri olarak güzel bir yardımlaşma olur aramızda çok iyi olmuş bu topik...
hoşgeldin canım; senden 20 gün sonrada benim düğünüm olucak kısmetse. inşallah öbür arkadaşlarda gelirde sohbete doyum olmaz
ee hazrlıklara başladınmı bakalım bende daha tık yok
Biz baya yol aldık canım. Mobilyalar alındı. Düğün salonları tutuldu. Çeyizimim büyük çoğunluğu halledildi tatlım. İşte devaö ediyoruz gelinlik, nişanlık falan bakmaya başlıcam artık. Sende ne gibi hazırlıklar var?
ya aslında bizde biraz yol aldıkmobilyalardan bitek oturma odası kaldı. düğün salonu tutuldu. çeyize gelince daha 3 5 bişey var fazla bişey yok. biz son 2 ay kala alalım ıncık cıncık şeyleri idiyoruz. beyaz eşyayı da öyle. kendi evimiz olmadığı için 2 ay kala ev bakar 1 ay kala ev tutarız diyoruz.
tabii gelinlik bakıyorum
Ayy ne güzel heyacanlar bunlar...Allah ağzımızın tadını bozmaz inş. Varmı gelinlikte bir model aklında.
Eki Görüntüle 364245 Eki Görüntüle 364246
Bu modelin ikiside çok hoşuma gidiyor birinde karar kılcam bakalım
merhaba canım benımde 9 eylül nikahım 16 eylül düğün ikiside farklı şehirlerde :)
Canım çeyiz hazırlıkları şuan başka bir hareket yok...hadi canım hayırlı olsun sende durumlar nasıl bakalım
Ayy ne güzel heyacanlar bunlar...Allah ağzımızın tadını bozmaz inş. Varmı gelinlikte bir model aklında.
Eki Görüntüle 364245 Eki Görüntüle 364246
Bu modelin ikiside çok hoşuma gidiyor birinde karar kılcam bakalım
canim bende eylulde evleniyorum hayirlisiyla insallah. vve bendeee bu birinci gelinlige kafayi takmis durumdayim. aysiranin sitesinde gordugum andan itibaren vuruldum diyebilirim. henuz fiyat almadim sen biliyormusun tutarini filan. gidip gorusecegim en yakin zamanda
Canım ben dün aysiraya baktım ama bu gelinliği göremedim internette başka modeline bayılmıştım ama gidip gördüğümde hayal kırıklığı yaşadım hiçbiri internetteki kadar güzel değil malesef((( Fiyatlarda en az 2000 tl'den başlıyor martta ozel % 25 indirim var.
selam, benim dügünümde 1 eylülde
salon tutuldu, sadece bi kac ceyiz esyasi kaldi bide gelinlik. bide balayi ayarlancak daha
günaydın eylül gelinlerriiiihayırlı haftalar...
kızlar ne güzel hepimizde hazırlıklar devam ediyo. ama benim en çok önemsediğim gelinlik ve balayı.
balayını ayarlamışlar varmı aramızda yada aklında bi yerler olan biraz düşünelimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?