• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

mmousee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.247
248
arkadaşlar daha benim düğünüme tam tamına 204 gün var :9: ama çok heyecannlıyım her şeyi almak istiyorum ama aynı zamanda birileriylede bu heyecanımı paylaşmak istiyorum. hadi gelin tecrübelerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. birbirimize destek olup birlikte geri sayım yapalım yalnız bırakmayın beni :16:

tarihlerimizide yazalım değilmi :)

afra23- 25 Ağustos :nazar:

pumis- 1 Eylül :nazar:

demety- 1 Eylül :nazar:

haziran- 1 Eylül :nazar:

airlikfeer- 1 Eylül :nazar:

busecik23- 2 Eylül :nazar:

rose87e- 2 Eylül :nazar:

semiks- 2 Eylül :nazar:

ayscgr- 2 Eylül :nazar:

guase13- 6 Eylül :nazar:

bubabur- 8 Eylül :nazar:

IsN- 8 Eylül :nazar:

liberte11- 9 Eylül :nazar:

auroraas- 9 Eylül :nazar:

Beautiful_Life1907- 9 Eylül :nazar:

sim84sim- 9 Eylül :nazar:

miaselinam- 14 Eylül :nazar:

esrahm- 15 Eylül :nazar:

ozluur- 16 Eylül :nazar:

donalds- 16 Eylül :nazar:

nimesaybycn- 22 Eylül :nazar:

kardelen3434- 22 Eylül :nazar:

chicken- 22 Eylül :nazar:

mmousee- 29 Eylül :nazar:

EsraaKadir- 29 Eylül :nazar:

KirmiziPapatya- 29 Eylül :nazar:

karamel0741- 30 Eylül :nazar:

zuzu88- 30 Eylül :nazar:

kısa we öz- 30 Eylül :nazar:

Son düzenleme:
arkadaşlar daha benim düğünüme tam tamına 204 gün var :9: ama çok heyecannlıyım her şeyi almak istiyorum ama aynı zamanda birileriylede bu heyecanımı paylaşmak istiyorum. hadi gelin tecrübelerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. birbirimize destek olup birlikte geri sayım yapalım yalnız bırakmayın beni :16:

Ben geldim tatlım 9 eylül benim düğünümde... Eylül gelinleri olarak güzel bir yardımlaşma olur aramızda çok iyi olmuş bu topik... :46::46:

Ben geldim tatlım 9 eylül benim düğünümde... Eylül gelinleri olarak güzel bir yardımlaşma olur aramızda çok iyi olmuş bu topik... :46::46:

hoşgeldin canım; senden 20 gün sonrada benim düğünüm olucak kısmetse. inşallah öbür arkadaşlarda gelirde sohbete doyum olmaz :9:
ee hazrlıklara başladınmı bakalım bende daha tık yok :31:

hoşgeldin canım; senden 20 gün sonrada benim düğünüm olucak kısmetse. inşallah öbür arkadaşlarda gelirde sohbete doyum olmaz :9:
ee hazrlıklara başladınmı bakalım bende daha tık yok :31:

Biz baya yol aldık canım. Mobilyalar alındı. Düğün salonları tutuldu. Çeyizimim büyük çoğunluğu halledildi tatlım. İşte devaö ediyoruz gelinlik, nişanlık falan bakmaya başlıcam artık. Sende ne gibi hazırlıklar var?

Biz baya yol aldık canım. Mobilyalar alındı. Düğün salonları tutuldu. Çeyizimim büyük çoğunluğu halledildi tatlım. İşte devaö ediyoruz gelinlik, nişanlık falan bakmaya başlıcam artık. Sende ne gibi hazırlıklar var?

ya aslında bizde biraz yol aldık :10: mobilyalardan bitek oturma odası kaldı. düğün salonu tutuldu. çeyize gelince daha 3 5 bişey var fazla bişey yok. biz son 2 ay kala alalım ıncık cıncık şeyleri idiyoruz. beyaz eşyayı da öyle. kendi evimiz olmadığı için 2 ay kala ev bakar 1 ay kala ev tutarız diyoruz.
tabii gelinlik bakıyorum :9::16:

ya aslında bizde biraz yol aldık :10: mobilyalardan bitek oturma odası kaldı. düğün salonu tutuldu. çeyize gelince daha 3 5 bişey var fazla bişey yok. biz son 2 ay kala alalım ıncık cıncık şeyleri idiyoruz. beyaz eşyayı da öyle. kendi evimiz olmadığı için 2 ay kala ev bakar 1 ay kala ev tutarız diyoruz.
tabii gelinlik bakıyorum :9::16:

Ayy ne güzel heyacanlar bunlar...Allah ağzımızın tadını bozmaz inş. Varmı gelinlikte bir model aklında.

$aisira....jpg $aysira kesinlikle buuuuuuuu.jpg

Bu modelin ikiside çok hoşuma gidiyor birinde karar kılcam bakalım :1:

Son düzenleme:
Ayy ne güzel heyacanlar bunlar...Allah ağzımızın tadını bozmaz inş. Varmı gelinlikte bir model aklında.

Eki Görüntüle 364245 Eki Görüntüle 364246

canım 2 si arasında karar vericeksen bence 1. si olsun biraz kabarık seviyorum ben gelinlikte. öyle abartı olmucak ama gelinlik olduğuda belli olsun dimi :16:
iş yerinde yükleyemiyorum mac kullandığım için ama akşam eve gidince benimde kenarımda olan birkaç modeli paylaşırım :34:

merhaba canım benımde 9 eylül nikahım 16 eylül düğün ikiside farklı şehirlerde :)

Eki Görüntüle 364245 Eki Görüntüle 364246

canim bende eylulde evleniyorum hayirlisiyla insallah. vve bendeee bu birinci gelinlige kafayi takmis durumdayim. aysiranin sitesinde gordugum andan itibaren vuruldum diyebilirim. henuz fiyat almadim sen biliyormusun tutarini filan. gidip gorusecegim en yakin zamanda

1 eylül nikahım
8 eylül düğünüm:17::17::17::17::17:
mobilyalar tamam ev tamam çeyiz tamam salon tamam sadece gelinlik kaldı :16:

canim bende eylulde evleniyorum hayirlisiyla insallah. vve bendeee bu birinci gelinlige kafayi takmis durumdayim. aysiranin sitesinde gordugum andan itibaren vuruldum diyebilirim. henuz fiyat almadim sen biliyormusun tutarini filan. gidip gorusecegim en yakin zamanda

Canım ben dün aysiraya baktım ama bu gelinliği göremedim internette başka modeline bayılmıştım ama gidip gördüğümde hayal kırıklığı yaşadım hiçbiri internetteki kadar güzel değil malesef :(((( Fiyatlarda en az 2000 tl'den başlıyor martta ozel % 25 indirim var.

Canım ben dün aysiraya baktım ama bu gelinliği göremedim internette başka modeline bayılmıştım ama gidip gördüğümde hayal kırıklığı yaşadım hiçbiri internetteki kadar güzel değil malesef :(((( Fiyatlarda en az 2000 tl'den başlıyor martta ozel % 25 indirim var.

Kızlar bende baktım bugün aysirada 2500'den aşağı güzel bir gelinil yok ben bir tane beğendim 3750 tl dediler. Diğer yerleride gezdim 1500'r bir tane beğendim prenses modeli ama foto çektirmediler. alınca çekerim artık.

merhaba kızlar,
benim düğünüm de 22 eylül de.
düğün salonumuzu tuttuk, bu akşam kına salonumuzu tutmaya gideceğiz.
bizim henüz hiçbir şeyimiz yok.sadece beyaz eşyalarımız var onun haricinde koltuk moltuk hiçbir şeyi henüz almadık.nişanlım çok yoğun çalışıyor akşam 11 gibi ancak eve gelebiliyor bu aralar :( sanırım sonradan çok sıkaşacağız.
balayını da ayarlamaya çalışıyoruz gerçi nedense benim pek bir ilgim yok çok fazla güneş altında kalmaya dayanamıyorum sıkılıp bunalıyorum hemen ama bayco çok seviyor o yüzden ona bıraktım.mavi tur dedi ilk ama beni deniz tuttuğu için vazgeçtik.yurtdışı turlarını araştırıyor malta mesela çok ucuzmuş ve güzel bir yermiş.giden arkadaşlarımız tavsiye etti.
siz nerelere gidiyorsunuz balayına.düğünleriniz hangi salonlarda olacak,düşündüğünüz gelinlik modelleri nelerdir.bunları da paylaşsak ya.etrafımda bunları paylaşabileceğim bi arkadaşım yok şuan burda konuşmak bana da iyi gelecektir :)

sevgiler :)

selam, benim dügünümde 1 eylülde :16:
salon tutuldu, sadece bi kac ceyiz esyasi kaldi bide gelinlik. bide balayi ayarlancak daha :21:

günaydın eylül gelinlerriiii :16: hayırlı haftalar...
kızlar ne güzel hepimizde hazırlıklar devam ediyo. ama benim en çok önemsediğim gelinlik ve balayı.
balayını ayarlamışlar varmı aramızda yada aklında bi yerler olan biraz düşünelimmi :31:

günaydın eylül gelinlerriiii :16: hayırlı haftalar...
kızlar ne güzel hepimizde hazırlıklar devam ediyo. ama benim en çok önemsediğim gelinlik ve balayı.
balayını ayarlamışlar varmı aramızda yada aklında bi yerler olan biraz düşünelimmi :31:

İyi haftalar kızlar beni de ekleyin 2 Eylüüülllll :17: Ben balayını ocakta ayarladım kızlar inş kıbrısa gidiyoruz :32:

Back