• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2010'da EvLenecek oLanLar...

seninde o zaman ramazandan önce evin yerleşcek desene :) ne güsel .. inşallah güle güle oturursun ve kullanırsın eşyalarını .. bizde 2 hafta sonra evimizi yerleştircez..

milona sende aynı gün desene :) hazırlıklar nasıl gidio

Eveet tatlım aynı günnn olumunekankayizsmile
off sorma canım hazırlıklar bi türlü bitmio bi de ben ankaradan istanbula gelin gidicem...Beyaz eşyalarım alındı, mutfak eşyalarım tamam( bi kaç eksik çıkarsa belki çıkar),çeyiz kısmı da örtü vs. hazır ammaaaaa daha ne yatak odam ne oturma odam ne perdelerim,halılarım, ne de gelinliğime ( :çok üzgünüm: ) yani büyük olanlara sıra geldiii..Sanırım ayrı şehirlerde yaşadığımız için anca bu kadar oldu... Ama olsun pazartesi istanbula geçicez mobilyaları burdan beğendim, nişanlım da tamam dedi, istanbuldaki bi şubesinden alıcaz, gelinlik için de bakıcam artık. Gün yaklaştıkça heyecan artıyor tatlımm eminim ki sen de öylesindir, ne tatlı bi heyecan değil mi :asigim:

evet canım ya sorma bendede heyecan var .. bende hataydan niğdeye gitcem bizde ayrı şehirlerdeyiz .. bizim hazırlıklar bitti sayılır gelinliğide hallettik geçen hafta niğdeye gitmiştik ordan aldık mobilyalarıda erken almıştık açıkçası .. benim alacağım bikaç eksik kaldı o kadar.. seninde bi yanın burukmu başka bi yere gideceğin için

Hemm de nasıl senağlama aslında babam evlenmeme karşı çıkmıştı ilk söylediğimizde. Ben de inadım tabi hem nişanlımı da çok seviyorum;iki ay boyunca yılmadım,konuşmadım bile evlenmeme izin vermiyo diye ve sonunda razı ettim..Ama şimdi evlenmeme az kaldıkça onlardan uzağa gideceğim düşüncesi içimi öyle bi buruyorki... konuşma sırasında filan dile getirdiklerinde gözlerim doluyo bazen :a015: ama bi şekilde alışıcaz, kendi hayatımızı,yuvamızı kurucaz...Allahım ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah...

ya siz en azindan hazirliklara baslamissiniz ben agustosta gidicem o zaman evim herseyim hazirlanacak

milona amin canım inşallah çok mutlu huzurlu oluruz Allah pişman ettirmesin..

sensiz_asla_bitanem neden herşeyin o zaman hazırlancak ..

ailem evlenmemi istemiyor ama bisey demiyorlar artik o yüzden hersey cok sona kaldi.

hayırlısı olsun canım üzme kendini.. kaderde ne varsa onu görürsün eğer sevdiğine de inanıp güveniosan .. inşallah çok mutlu olursun..

amin canim... evet inaniyorum ve güveniyorum yoksa olsun diye diretmezdim ve kazandik:lepi:

Back