• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2010'da EvLenecek oLanLar...

Benim düğünde kısmetse eylülde 19 da ama bu formda sohbet böümü vardı yani aynı msn gibi anında yazışabiliyordun ne oldu bilgisi olan varmı?

meraba kıslar aranıza bende katıldım.. 18 eylül de benim düğünüm.. bende şafak sayıyorum :) fakat farklı bi şehire gideceğim için üzülüorumda ..

off su günler bi gecsede askima kavussam

Geçer Geçer Allah'ın izniyle Sende kavuşursun sevdiğine..

meraba kıslar aranıza bende katıldım.. 18 eylül de benim düğünüm.. bende şafak sayıyorum :) fakat farklı bi şehire gideceğim için üzülüorumda ..

üzülme sevdiğin yanında olacak nede olsa :) aileden ayrılmak zor tabiki ama yapıcak birşey olmayınca mecbur :)

11 eylülde benkaydirigubbakcemile5

senin daha az kalmış :)))

evet inciçiçeğimuge haklısın sevdiğim hep yanımda olcak.. Allah hepimize hayırlı evlilikler nasib etsin.. siz kendinizi nasıl hissediosunuz ..

evet inciçiçeğimuge haklısın sevdiğim hep yanımda olcak.. Allah hepimize hayırlı evlilikler nasib etsin.. siz kendinizi nasıl hissediosunuz ..

Amin tatLım.. Ben Anca Gün Sayıyorum Ben BAşka Bir Şehire Gitmediğim İçin öyLe Üzüntüm Yok Ama Evden Ayılcam İçin ÜzüLüorum Sadece.. öyLe Yani.

siz gene iyisiniz ben almanyadan türkiyeye gelin gidicem

Senin Baya Var Arası yha :))) Allah kolaylık versin sana..

sensiz_asla_bitanem sende baya uzağa gidiomuşsun .. hatta bu tarafa geliomuşsun :).. akrabalarının olması senin için bi avantaj en azından ..zamanla insan herşeye alışıo heralde..

inciçiçeğimuge bende gün sayıyorum.. hazırlıklar nasıl gidio peki bitirdiniz mi.. benim çeyizim biraz erken çıkcak o yüzdne bitti sayılır

AMIIIIIN canim ama gittigim yerde akrabalarim var kendimi öyle avutuyrum

Akrabaların Varsa Pek Sıkıntı Çekmessin..

sensiz_asla_bitanem sende baya uzağa gidiomuşsun .. hatta bu tarafa geliomuşsun :).. akrabalarının olması senin için bi avantaj en azından ..zamanla insan herşeye alışıo heralde..

inciçiçeğimuge bende gün sayıyorum.. hazırlıklar nasıl gidio peki bitirdiniz mi.. benim çeyizim biraz erken çıkcak o yüzdne bitti sayılır

Valla işte Yarın mobilyalarım Evime Yerleşiyor Birşey kaLmadı pek :))

Back