• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Karacanın kampanyasından yaralandım…1294 ytl
12 Kişilik 84 Prç. Yemek Takımı
12 Kişik 91 Prç. Çatal Kaşık Bıçak Takımı
22 Prç. Sedef Çelik Çeyiz Sandığı
( 8 Prç. Çelik Tencere Seti )
( 4 Prç. Sahan Seti )
( 4 Prç. Çaydanlık )
( 4 Prç. Cezve Takımı )
( 2 Prç. Otomatik Düdüklü Tencere )

Yatak örtüsü 450-500 civarıydı

Taç greta uyku seti 240 tl

Days in colour’s 72 tl

Hisar bıçak seti ( bunu çok beğendim mekanizma dönebiliyor) 96 tl

Hisar Nihale (buda çok hoş) iç içe geçmiş 2 nihale biri çaydanlık için biri tencere için 15 tl

mtsuntensetfb7.jpg

bundan alıp almamakta karasızım :( termos tencere seti kullanan yada alan varsa tavsiyelerinizi bekliyorummm !!!!!!!!!!!!!!!!

[
KHENA cım hisar bıçak setinden memnunmusun, biraz pahalı ama bende almak istiyorum kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan tatlım :nazar:

86 paça yemek takımım kızlar karaca bone china 550 ytl bu bone chinalarn içinde kemil tozu varmış kızlar parlak ve dayanıklı yapıomuş yeni öğrendm
krcik2.jpg

krc2fu2.jpg

krc3rt2.jpg

sade olması beni cezbetti

kızlar o servis tabaklarının altına konan büyük gümüş ya da altın renkli tabaklara supla tabağı deniomuş tanesi 15-20 arası ya 12 tane alsan bi yemek takımı fiyatı edio nerdeyse 6 tane mi alsam az misafir geldiğinde çıkarırım çok güzel duruo ya

suplatk7.jpg

6 yıllık evliyim ama iş ilginç ev eşyalatına gelince nevrim dönüyor almadan edemiyorum bende..o yüzden u topik tam benlik hehehe....süper herşey bayıldım...esli bir model ama ben tam bir tuzluk manyağı olarak bu tuzkuğuma bayılıyorum..göstermek istedim sizlere....çok net değil ama yumurta kısmı tuzluk alt kısmı ise biberlik bence çok esprili birşey...
spa1400cp6.jpg

w800.png

bir de, gözlerim yuvalarından fırladı 11.250 ytl ye yemek takımı var..altın kaplama falan değil ha :) japon noritakeymiş..

item_L_9810.jpg

bu da en son aldıklarımdan biri..bunun laciverti. silikon kendileri. annemin bütün karşı çıkmalarına rağmen aldım napim :) 7,5 ytl ördekçioğlu..

new-crayons3.jpg

yaa bu arada benim daha fol veya yumurta olmadığı için ortada, bana alma çeyiz meyiz, bişiler olursa o zaman alırsın diyolar..almiim de bekliim mi ne diyosunuz??? :(

ha bi de böyle bi çeşidi var:

item_L_15568.jpg

• Lunart Allure 44 parça kahvaltı set içerisinde;
• Fincan ve altlığı : 6 + 6 adet
• Sütlük,Şekerlik : 1 + 1 adet
• Tuzluk,Biberlik : 1 + 1 adet
• Teapot : 1 adet
• Dudak design tabak : 6 adet
• Yumurtalık + kaşığı :6 + 6 adet
• Küçük dikdörtgen tabak : 4 adet
• Büyük dikdötgen tabak : 4 adet
• 4 parça kahvaltılık : 1 adet bulunmaktadır.
• Bulaşık makinesinde yıkanılabilir.

a.s.

Son düzenleme:
item_L_15571.jpg

bencede dudak şeklideki tabak çok kullanışsız ama diktörgen tabakları oldukça güzel bu tabakları görünce ilk aklıma içinde sigara böreği olduğunu hayal etmek geliyor niye bilmiyorum ama:) dizi dizi sigara börekleri hımmm enfes:)

canım aldığın takım bunun gibi bişey mi?

4539759.jpg

senin için küçük bi araştırma yaptım :1ninca: karacanın bu takımları tamamen seramik değil. %75 porselen, %25 seramik.. problem edecek bişey olduğunu sanmıyorum telaş etme kaydirigubbakcemile5

canım şimdi gördüm evet aldığım takım bunun aynısıydıı:)))))

Eklentiler

• $153.08.01.0094.webp
    $153.08.01.0094.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 139
p1012748jh9.jpg

w640.png

Cips,patates tabağı - 5 ytl

cips tabağının aynısı bende de var hihoyyyt çok güsel..

sosluğum- 3 ytl

932.jpg

bimden aldığım 24 parça günlük yemek takımı kütahya porselen- 39 ytl

fgince_tabak0.JPG

aklıma geldikçe devam ederim. :))))))

Son düzenleme:
Back
X