Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)
Kızlar bu markayı bilen kullanan duyan var mı? Ya da nerelerde satılıyor gören var mı? Benim çok hoşuma gittiiii hem özellikleri hem rengi hem de görünüşü..
Olimpist Termosoft Tasarruflu Tencere
o Isı izolasyon zırhı
o Reflekte alaşımlı taban ve gövde sayesinde hem tabandan hem gövdeden pişirim
o 4 katlı multiplet sistemli gövde,kapak ve taban
o 6saat ısıtmdan servis sıcaklığında saklama imkanı
o El yakmayan dış yüzey
o Zamandan ve enerjiden tasarruf imkanı
o Güveç lezzetinde pişirim
o Paslanmaz çelik iç ve dış yüzey
kızlar düdüklü tencere mutlaka alın
bende aman ne gerek var diyordum ama şimdi elimden düşmüyor
eşim yakında benide düdüklüye koycan diyo:roflol:
bende 1 yıllık evliyim
benim düdüklümde bu arkadaşlar çok çok çok memnunum
bende daha önce siyah beyazlısından cips falan çin almıştım. bu günde bunu aldım hemde pazardan 5 ytl daha önce bunu migrosta görmüştüm 12 ytl idi... bunada böyleee çlekler koyarım kenarınada pudra şekeri ohh oh... zaten çok sever aşkısım çileği:)))))))
benim tam istediğim gibi yaptı annem dantelleri yapmıltı aslında pike takımı yapcaktık sonra dedim annem o kadar emek vermıs kalın kalın yapmış yatak örtüsü yaptırım dedım
kumaşını organzesını falan ben aldım o yaptı ben onun aşkımla bırlıkte değilken pıke dıye anlaşmıstık ve parasını vermıstım sonra aşkımla çıkıpta evlılığe gıdınce yolumuz yatak örtüsü yaptık bana yakşaık 400 falan geldi