• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bende bornoz takımı bakıyorum bu aralar..
taçın istediğim modeli 270 tl..çok pahalı geldi.. bilmediğim bi markayıda almak istemem
bu kadar pahalı olduklarını bilmiyorum insaf yahu
baktığım modelde taşlar vardı, taşsız olanıda 230 civarı
ama taşlıyı eşim istemedi kokoş diye (bende eşim diyeyimm bariii) :26::64:

bende bornoz takımı bakıyorum bu aralar..
taçın istediğim modeli 270 tl..çok pahalı geldi.. bilmediğim bi markayıda almak istemem
bu kadar pahalı olduklarını bilmiyorum insaf yahu
baktığım modelde taşlar vardı, taşsız olanıda 230 civarı
ama taşlıyı eşim istemedi kokoş diye (bende eşim diyeyimm bariii) :26::64:

bu bornoz takımlarına savaş açıyorum ya 239 a bende bu gün sordum çok manasız çok . . .

yine TAÇ ın tekli bornozları var gayet şık ve kaliteli onlardan aldım bende hemde 60 TL
ye ...
Bi de baş havlusu eklersiniz yanına aldığınız renkle uyumlu kendinden desenli de olabilir alın size en
fazla 140 Liraya fıstık gibi takım .
Janjanlı kutusu olmicak tabi ama bi kutu da 100 TL etmez herhalde :9:

aldığım bornoz bi önceki mesajda eklediğim bornozla aynı sütlü kahve o nedenle foto koymuyorum .

nasıl olsun araştırmalara devam nerde ne ucuz ne eksik araştırıyoruz :)))))) sen neler yapıyosun

aynen cicim bende öle nerde ucuz ne eksik sloganıyla . . .

sabuncum bende aynı şekilde düşünüyorum çok pahalı gerçekten taçın ürünlerini özellikle beğeniyorum, limango veya markafonide indirime girmelerini bekliyorum artık kaliteli alacağız diye gereğinden fazla para ödemek doğru değil :28:

Son düzenleme:
6 kişilk günlük kullanmak için aldığım çatal kaşık bıçak takımım, yazlık pijama takımım

Eklentiler

• $117525_buyuk.webp
    $117525_buyuk.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $penti yazlık pijama üstü +.webp
    $penti yazlık pijama üstü +.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 101
  • $penti yazlık pijama altı +.webp
    $penti yazlık pijama altı +.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar yenılerde sweet home diye bir markayla tanıştım çok güzel nevresım takımları , bornozlar var .Nevresım takımları bana pahalı geldı bır tane fransız dantellı begendım 300 tl dedı .. bornozlar ortalama 250 ve üstü gibi bir bakın derım güzel ürünleri var

bu bornoz takımlarına savaş açıyorum ya 239 a bende bu gün sordum çok manasız çok . . .

yine TAÇ ın tekli bornozları var gayet şık ve kaliteli onlardan aldım bende hemde 60 TL
ye ...
Bi de baş havlusu eklersiniz yanına aldığınız renkle uyumlu kendinden desenli de olabilir alın size en

aldığım bornoz bi önceki mesajda eklediğim bornozla aynı sütlü kahve o nedenle foto koymuyorum .

Güle güle kullan sabuncum :) iyi yapmışın ben de öyle yapıcaktım denk geldi aldım yoksa eved bir tane bornozum vardı zaten :)) ucuz araştırmaya devam :)))))
6 kişilk günlük kullanmak için aldığım çatal kaşık bıçak takımım, yazlık pijama takımım

güle güle kullan sarya

Kızlar bugün evmanya da TAÇ mutfak ürünleri ve CERVE bardaklarda kampanya var.
Kampanyalarla ilgili konu başlığına foto ekledim.
İhtiyacınız varsa bir bakın bence.

Sevgiler...

ye ...

Selam kızlar ya ben geçenlerde eminönüne gitmiştim annemle. Orda taçın büyük mağazası vardı, çok güzel bornoz modelleri var aynen benim istediğim gibi. Bahçelievlerde 290 a sormuştum beğendiğim modeli, eminönünde 220 TL ama nakitte yardımcı oluruz dediler:96:valla ellerimiz çok doluydu annemde daha sonra gelir pazrarlık yapar alırız dedi. Nebilim biraz daha uygun o taraflar.

Hepiniz güzel günlerde kullanın kızlar aldıklarınızı.Şöyle bir göz gezdirdim,herşey şahane :69:

kızlar selam,
eğer tencere takımı, çaydanlık, yemek takımı, kaşık-çatal, cezve takımı alacaksanız toplu halde eminönünde birlik züccaciyeden aldım. hisarın set halinde diğer yerlerden çok daha uyguna veriyolar hatta bardak takımımı ütü masasını çey tepsisini de aldım. istediğin takımı seçebiliyosun. :66:

kızlar selam,
eğer tencere takımı, çaydanlık, yemek takımı, kaşık-çatal, cezve takımı alacaksanız toplu halde eminönünde birlik züccaciyeden aldım. hisarın set halinde diğer yerlerden çok daha uyguna veriyolar hatta bardak takımımı ütü masasını çey tepsisini de aldım. istediğin takımı seçebiliyosun. :66:
bu dediğin birlik züccaciye eminönünün neresinde tarif edebilir misin.

Back
X