• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Kızlarr uygun fiyata bornoz nerden bulabilirim .. Baktığım çoğu yer pahalı.. İndirimle bile 80-90a anca
İki tane alıcam bide ..:44::44:.

lolacım ben markafoniden indirimde taçın aldım set halinde 139.90 gayetde güzel bence bu limango markofoni trendyol gibi siteleri takip et özdilek,soley ve taçın ürünlerini bulursan kaçırma

Kızlarr uygun fiyata bornoz nerden bulabilirim .. Baktığım çoğu yer pahalı.. İndirimle bile 80-90a anca
İki tane alıcam bide ..:44::44:.

bornoz bende bakıyorum cnmcm ve aynen bahsettiğin gibi pek bi pahalı . . .
henüz uygun bi yer bulamadım lakin gezmek gerek illa bi kapatan mağza, autlet ya da kampanyaya girmiş bi dükkan bulabilirsin . . .​

çok güzel şeyler gördüm herkes aldıklarını güle güle kullansın dün bende markofoniden taçın bornoz takımını ve friends athome'un nevresim takımını aldım :)

taç fantasy bornoz takımı 139.90 tl
Friends at Home - MARIANNE nevresim takımı 54,90 tl

işte bunları almıştım gayet güzel yumuşak bir bornoz çıktı allahtan :)

işte bunları almıştım gayet güzel yumuşak bir bornoz çıktı allahtan :)

ahh bayıldım çok güzelmişşş...
hemde terlikli filan...
Ya canım bende ondan korkuyorum aslında yumuşak çıkmazsa fln değiştirme yapmak zor olur markafoni limango fln..
Ama görerek almak daha iyi gibime geliyor.
Teyzem nevresim takımı almış limangodan ilk yıkamada renkleri biraz karışmış..
Sanırım büyük markalar kampanyalarında kalitesiz mallarını satıyorlar..

Ben Zara Homeda süper bir bornoz takımı gördüm daha tek kişilği 159TLdi.. Böylee gözlerim fal taşı gibi açıldıı.. Sultanlara yaraşır dedim almadım:52:

bornoz bende bakıyorum cnmcm ve aynen bahsettiğin gibi pek bi pahalı . . .
henüz uygun bi yer bulamadım lakin gezmek gerek illa bi kapatan mağza, autlet ya da kampanyaya girmiş bi dükkan bulabilirsin . . .​

Outlerlerde aynı ya çok ellenmişleri vardı ben optimumda bakmıştım .. Hem renkleri yoktu hemde güzelleri yine pahalıydı.. Bu outletlerde yani yine dükkan parasına satıyorlar neredeyse. Ama "magrenda" süper resim eklemiş hem rengine hemde terlikli verilmesine bayıldım :16:

lolacım ben markafoniden indirimde taçın aldım set halinde 139.90 gayetde güzel bence bu limango markofoni trendyol gibi siteleri takip et özdilek,soley ve taçın ürünlerini bulursan kaçırma

Taç ın normal dükkanına gitsem o fiyata bulabilir miyim acaba?
Çok uyguna almışın cnm.. Çok güzeller bide :16:

magrenta bişey sorucam köşe takımın yataştan di mi bende o modeli istyrm yalnız birebir görmedm nasıl kullanışlı mı acaba yardımcı olr msn?

ahh bayıldım çok güzelmişşş...
hemde terlikli filan...
Ya canım bende ondan korkuyorum aslında yumuşak çıkmazsa fln değiştirme yapmak zor olur markafoni limango fln..
Ama görerek almak daha iyi gibime geliyor.
Teyzem nevresim takımı almış limangodan ilk yıkamada renkleri biraz karışmış..
Sanırım büyük markalar kampanyalarında kalitesiz mallarını satıyorlar..

Ben Zara Homeda süper bir bornoz takımı gördüm daha tek kişilği 159TLdi.. Böylee gözlerim fal taşı gibi açıldıı.. Sultanlara yaraşır dedim almadım:52:
valla ben riske girip verdim bu fiyata araştıramıcam açıkçası hep özdilek'e gidip bakıyorum beğendiğim modeller 270den başlıyor oda bence pahalı aslında benim bir bornozum var bulamasaydım bir tane eşim için alıcaktım(ağzım alışsın :P) böyle kısmet oldu çokda beğendim sade ve beyaz renk istediğim gibi oldu internetten takip et bence bornoz sonuçta 270 tl verilmez diye düşünüyorum bende nevresim ve pike aldım trendyoldan markofoniden inşallah bişey olmaz nevresim sonuçta uygn fiyata aldım ona canımı sıkamam diyorum :)
Outlerlerde aynı ya çok ellenmişleri vardı ben optimumda bakmıştım .. Hem renkleri yoktu hemde güzelleri yine pahalıydı.. Bu outletlerde yani yine dükkan parasına satıyorlar neredeyse. Ama "magrenda" süper resim eklemiş hem rengine hemde terlikli verilmesine bayıldım :16:
sende takip et canım sanırım trendyoldan almıştım bunu no place like home mu ne bi kampanya vardı aralık sonunda :) taç sonuçta ne kadar kötü olabilir dedim aldım gitti
Taç ın normal dükkanına gitsem o fiyata bulabilir miyim acaba?
Çok uyguna almışın cnm.. Çok güzeller bide :16:
dükkanda bilemiyorum canım ara ara takip et uygun bulduğun yerde al bence :)

magrenta bişey sorucam köşe takımın yataştan di mi bende o modeli istyrm yalnız birebir görmedm nasıl kullanışlı mı acaba yardımcı olr msn?

canım eşim çok beğendi kocaman ve çok rahat kapanınca çok güzel yatak oluyor kilit sistemi var açılmıyor ve çok rahat yer değiştirebiliyorsun biz koyu kırmızı beğendik yoktu bir kahvesi kalmış onu aldık indirimde 1.399 tl
henüz kullanamadık ama ben beğendim bazalı bişey olsa daha iyiydi ama diğer takımlar allı güllü boncuklu ve deri bende öyle istemediğim için en iyisi yataştaydı çokta ilgilendiler saolsunlar 2 yıl garantisi vardı yanlış hatırlamıyorsam garantisi bitse bile arayın yine cüzi bir ücrete gelip sorun çözüyorlar dediler

bunlarda benim yemek takım ve çatal bıçak setim kızlar ilk aldıklarım kahvaltı takımı da aldım ama pc de bulamadım :)bakalım beğenecek misiniz

Eklentiler

• $12587b2.webp
    $12587b2.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 100
  • $807_04112010598.webp
    $807_04112010598.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 84

kzılar biraz araştırma yaptım sizin için ve SAREV in bu bornoz takımını buldum en uygun . . . ve en şık . . .
152 lira :16:
Ayrıca Tac ın tekli 58 liralık gayet sade fakat şık bornozlarıda var 2 çift alınıp baş havlusu eklenip takım yapılbilir derim . . .​

bunlarda benim yemek takım ve çatal bıçak setim kızlar ilk aldıklarım kahvaltı takımı da aldım ama pc de bulamadım :)bakalım beğenecek misiniz
güle güle kullan canımmmm çok güzelmiş

kzılar biraz araştırma yaptım sizin için ve SAREV in bu bornoz takımını buldum en uygun . . . ve en şık . . .
Ayrıca Tac ın tekli 58 liralık gayet sade fakat şık bornozlarıda var 2 çift alınıp baş havlusu eklenip takım yapılbilir derim . . .​

araştırmacı gördüm seni sabunum :))))) güzel görünüyor gerçekten

ayy canım çokk güzeller. Sarev i hiç duymamışım. Ve fiyatıda yine uygun bunlar dükkan fiyatlarıdır umarım markofoni fln değil dimi?
Renkler süper tam banyomluk. Eşim bayılır (benimde ağzım alışsın hihi):77:

ayy canım çokk güzeller. Sarev i hiç duymamışım. Ve fiyatıda yine uygun bunlar dükkan fiyatlarıdır umarım markofoni fln değil dimi?
Renkler süper tam banyomluk. Eşim bayılır (benimde ağzım alışsın hihi):77:

evet cnm bende çok beğendim ağar ve uyumlu renkler . . . erkeklere beyaz bornoz yakıştıramıyorum koyu renge de sütlü kahve çok şık . . . :16:
netten baktım canım ben mağaza değil sanal mağaza :61:

Back
X