• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

$gelinhome.webp

410 liraydı galiba... aslında 419 du ama siteye üye olan herkese 10 lira veriyorlardı... aslında ben bu kadar pullu aldığıma pişman oldum biras daha güpürlü olanından alsaydım diyorum... ama alırken çok beğenmiştim. gerçi bu tarz şeyler de olalı çeyizlerde dimi?

Eki Görüntüle 126490

410 liraydı galiba... aslında 419 du ama siteye üye olan herkese 10 lira veriyorlardı... aslında ben bu kadar pullu aldığıma pişman oldum biras daha güpürlü olanından alsaydım diyorum... ama alırken çok beğenmiştim. gerçi bu tarz şeyler de olalı çeyizlerde dimi?

aynı siteye baktık belki de. ben de gidip gidip geldim alsam mı almasam mı diye...henüz almadım bakalım düşünüyorum daha. ama bence çok şık, kafan rahat olsun.

teşekkürler güzel düşüncelerin için.... ben satın almadan önce baya bi araştrmıştım en uygun olan steden almıştım, 10 ay taksitle vade farkı olmadan almıştım... şimdi ben de nasıl vermişim onca parayı diyorum, ama o balayı seti çeyizime almış olduğum ilk parça... bi kısmını annemler ödedi sonra atanınca da taksitlerine ben devam ettim... hatta son taksidi de geçen ay bitti... :)

bir de o site çok ilgili bir site, sürekli de kampanyaları oluyor... yılbaşında %10 indirim ve 15 tl puan vermişlerdi, meselageçen yıl 8 martta 10 tl puan vermişlerdi.... eğer mail atarsanız kampanya da yapabilirler o üründe, çünkü ben satın aldıktan sonra kampanya yapmışlardı galiba balayı setinde... mesela şuan hisar optima çatal kaşık bıçak takımları 299 lira, günlük olarak alınabilir. ben günük için optima ares alıcaktım son anda korkmaz shadow almış oldum... sonra yine aynı sitede hisar yemek takımları 399-499 arasında, çok ama çok uygun yani... ben hisardan çeyiz seti almıştım bu model tabakları dahil etmemişlerdi bir alt modellerden almak zorunda kalmıştım...

GELİN SETLERİ ,Pamuk Saten Balayı Setleri ,

bu site dediğim site, izmirde kurulmuş... ben bkaç alış veriş yaptım telefonla arayıp ilgilendiler çok nazik 2 bayan var orada çok ilgililer... mail atarsanız hemen cevap veriyorlr..

ben de yeni başladım hazırlıklara... inşallah bu siteden days in colors örgü battaniyeli nevresm takımı, days in colors set ve jua bornoz takımı alıcam inşallah... ama bu yıl eylüle kadar mutfak işlerine bakıcam sonra nevresim işine başlayacağım...

benmki diva modeli, gören herkesin çok hoşuna gidiyor, ama bana çok allı pullu gelmeye başladı... daha önce burda birinin çeyizlernde görmüştüm güpürlü olanından vardı o daha çok hoşuma gitti sonradan... benmki tül üzerine pul işlenmiş sonra da pikenin nevresimin üzerine dikilmiş... çok hoş güzel yani, tek problemi şuanlık çok pullu olması. şimdi baktım ebruli modeli de güzelmiş ama sanki o da pullu gibi görünüyor...

geçen hafta sonu aldığım birkaç şey; kültablası ( eşimde bende sigara içmiyoruz ama olsun dekaoratif amaçlı aldım zaten, misafirler için kullanırım), balkon için aldığım mumluk yeşil rengini aldım, iki tanede fotoğraf çerçevesi

Eklentiler

• $18de2c98-6847-42ce-8e84-32c3ea2b1197[1].webp
    $18de2c98-6847-42ce-8e84-32c3ea2b1197[1].webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $rotera-lantern-for-tealight-red__73385_PE190072_S4[1].webp
    $rotera-lantern-for-tealight-red__73385_PE190072_S4[1].webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $tolsby-frame-for--pictures-white__0100784_PE244197_S4[1].webp
    $tolsby-frame-for--pictures-white__0100784_PE244197_S4[1].webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 50
Eki Görüntüle 125679 Eki Görüntüle 125680

bunlar da satın almayı düşündüğüm günlük yemek takımı ve çatal kaşık bıçak takımı... gerçi çatal kaşık bıçak takımını satın aldım ama henüz gelmedi bana... çatalkaşık bıçak takımı göründüğünden çok daha güzel...

yemek takımını kesinlikle alıcam çok ama çok hoşuma gitti... ben öyle parça parça sevmiyrm hepsi takım olmalı...

mutfağım için düşündüğüm diğer aksesuarlar da beyaz porselen ve bambulu olucak... biev de okadar güzel şeyler var ki... yaza hemen hemen hepsini almış olacağım inşallah...

Çok güzeller. Güle güle kullan canım. Ben de bu aralar günlük yemek takımı arıyorum. Seçtiğin takımı çok beğendim. Bir mahsuru yoksa markasını söyleyebilir misin?

aldiklarinizi gülle gülle kullanin kizlar. Sebnem canim sanirim sen mutfagini kirmizi düzüyorsun. Gördügüm kadariyla aldiklarin hep kirmizi.

Bende mutfak esyalarinda mumkünse kirmizi almaya calisiyorum...

$why007.webp

inci_tanesi

beğendiğim günlük yemek takımının markası biev canım... biev in sitesinde 539 lira, ykm de 485 lira... ykm den almayı düşündüm ama çok taksitim var bu aralar yaza alabileceğim en erken... ama çok hoşuma gidiyor bu takım bayıldım yani o biçim... hem her parçası olduğu için yok salata tabağı, yok fincan vs uydurmaya gerek kalmayacak. hepsi takım olacak...

bu arada korkmaz shadow çatal bıçak takımı da çok hoş, normalde 350 civarı bişey ben gg den 230a aldım... kenarları kesik olduğu için çok uyumlu olucak bu biev yemek takımıyla... üzerine parmağınızla bastırıyorsunuz iz kalmıyo kaşıklarda, parıl parıl parlıyor... gündelik olarak nasıl kıyıp kullanacağım bilemiyorum....

Back
X