Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır cnm kampanya felan yoktu varsada ben hiç rastlamadım şimdiye kadar tacın kampanyalarına. Normalde bunların taç katoloğundaki fiyatları 115 nevresim + 100 battaniye.
Ama benim sürekli nevresim pike aldığım bir yer var toptan fiyatına satıyor % 40 indirimli alıyosun her ürünü her marka satıyor istersen katologtan beğenip sipariş veriyorsun. Ben annemede kendi çeyizimede hep ordan alıyorum. çok memnunum.
pandomim çok teşekkür ederim. o kahverengi olan şeey çaydanlık altlığı,bi ismi vardı da unuttum vallamarkofoniden ün birşeyler aldım yatak örtüsünü annem alsın
![]()
Papatya bende battaneniyelerini çok sevdim nerden aldn tarif edeblirimisin
haklısın cnm şimdiden allahım kavustursun nişanlımda parar teslim olucak bişi kalmadı yaa![]()
Çaydaklık altlığı nihale cnmayrıca aldıkların çok şirin yumurta ayrıçlarına bayıldım çok şeker hepsini iyi günlerde kullan cnm
![]()
kızlar güle güle kullanın aldıklarınızı
pandomim ne kadara aldın acaba yatak örtüsünü
teşekkürler canım da ben yumurta ayrıcı almadım ki sen hangini ona benzettin![]()
ii de bu çok pahalı...daha uygun baksan...birdürü kampanyalar falan var.tabi sen bilirsin gene de!!!
jakobi ilk takım daha güzel spor bence.. sen bilirsin yinede.
jakobi ben ilk takımı beyendim çok şık gözüküyor hem dekahvalı için de çok hoş
Mor ve pembe olan süzgeçe benzeyenleri dedim cnm yumurta ayrıcı değil mi :44: