• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerim

vazgecılmezım ceyızıne devamm

getattachment10l.jpg

getattachment5f.jpg

getattachment7i.jpg

getattachment8b.jpg

getattachment9tfv.jpg

getattachment11x.jpg

getattachment11x.jpg

getattachment12acu.jpg

getattachment13v.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
esmy ciim canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan . ohh be sonunda eklendi . o kadar uğraştm yapamadım ben :kedi:

güle gğle kullan canım, ne kdar çok lif ve havlun var bir ömür yeter sana.

pembe güllü gibi olan havlu kenarımı?
bebeğin arkasında duvara dayanık şeyler ne ?

güle güle kullan canım benım herşey gonlunce olsun

çok teşekkür ederim cnm

güle gğle kullan canım, ne kdar çok lif ve havlun var bir ömür yeter sana.

pembe güllü gibi olan havlu kenarımı?
bebeğin arkasında duvara dayanık şeyler ne ?

ewet cnm havlu kenarı yanlız boyama renkli olan yerler
bebeimin Arkasındakilerde bohçalar canım . . nişanlımın ailesine yaptk.daha hepsi bitmiş diil biraz daha yapcz :1hug:

ay inanmıorum ne varsa koymuşsun..üşenmedende çekmişsinkaydirigubbakcemile3hepsini güle güle kullan canım...dier bölümlerede ekliyebilirdin başlık açmaktansa..hazır başlıklar vardı...güle güle kullan canım:nazar:
esmy cim bal köpüğüm elien sağlık sende yorulmuşsun..öptüm ikinizidea.s.

ay inanmıorum ne varsa koymuşsun..üşenmedende çekmişsinkaydirigubbakcemile3hepsini güle güle kullan canım...dier bölümlerede ekliyebilirdin başlık açmaktansa..hazır başlıklar vardı...güle güle kullan canım:nazar:
esmy cim bal köpüğüm elien sağlık sende yorulmuşsun..öptüm ikinizidea.s.

ayy canımcığım haklsın keşkem öle yapsaydm . . .:utangac: zaten ekleyemedim bende sinirlerim tavan yaptı :bbo: esmycim sağolsn :CüvCüv:

çok şekerler allah mutlu gunlrde kullanmayı nasip etsin....bu arada anne evınde mı serıldı ceyıs...annamadım da hepsı neden bı yerde...

hep el emeği ya... çok güzel hepsiğ de. allah güle güle kullanmak nasip etsin. tüylü terliklerin de gözümden kaçmadı.benim de var. düğün alışverişinde birtek onu istemiştim eşimden. sağolsun kırmad beni.

çok şekerler allah mutlu gunlrde kullanmayı nasip etsin....bu arada anne evınde mı serıldı ceyıs...annamadım da hepsı neden bı yerde...

ewet ilk başta annemn evinde serdik .hafta sonuda kendi ewime yerşeltrcm Allah'ın izniyle

hep el emeği ya... çok güzel hepsiğ de. allah güle güle kullanmak nasip etsin. tüylü terliklerin de gözümden kaçmadı.benim de var. düğün alışverişinde birtek onu istemiştim eşimden. sağolsun kırmad beni.

canm onları ben almştm . .aslnda iki tane daha wardı tüylü ama onlar daha farklı annem çıkarttırmadı onları . :kedi:

ay maşallaaahh :nazar:
ne güzel ne bereketli görünüyorlar öyle :) güle güle sağlıkla mutlulukla kullan canım inş.

canım ıyı gunlerde mutlu yuvanda kullan ınslalah hepsı harıka gozukuyo zaten cok severım ceyzı bakmayı:)ellerınıze saglık
mutlulujklar

Back
X