Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yüksek olduğunu bize sağlık ocağındaki doktor söyledi. Ayrıca masallah benim bebeğim sürekli hastalanan bir bebek olmadığı için oda sasirdı o yüzden bizde haliyle endişe ettik. Cocuk doktoru görsün mutlaka demişti. Bizde çocuk doktorumuza gösterdik ve doktor bunda bişe yok dedi. Endişe etmemiz için 200 lerde falan olmalıymış ki bir sorun var diyebilirmişiz o zaman ancak. Kan almadan önce herhangi bir ilaç verilmiştir belki dedi calpol olarak yada grip falan olduysa oda böyle kan alımına denk gelmiş olabilir dedi korkulacak bir şey yok dedi.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle değerler düzeldimi bilmiyorum sonradan tekrar fırsatım olmadı ama doktora sonuçları gösterdim bebegimde hafif öksürük var grip gibi dedim ozaman bu değerin yükselmesi normal zaten çokta yukssek değil dedi korkulacak bisi yok dedi endişe etmeyin sizde gripkende yukseliyormus