Eski sevgilime hangi ritüeli yaparsam bana geri döner?

Nerde o konular atsana merak ettim. 😶‍🌫
Fal topiklerine gir. Ama böyle çok mesajlı ve yıllardır aktif olanlara. Hepsi eski sevgilisi kendisine dönecek mi, platoniği kendisine aşık olacak mı diye fal, tarot vs baktırıyor. Aralarında ritüeller, büyüler yaptıranlar var. Büyü yapma günah diyeni linç ediyolar, sanki fal helal yazıyolar 😬 Bunlardan biri de bizim meşhur tırşik/matrusqaydı. O da fal topiğinde şok aktifti ve onun da büyüler yaptırdığı eleman başkasıyla evlenmişti.

Geçtiğimiz yaz bazı durumlardan dolayı çok boşta kalınca bunlara sarmıştım. 5-10 yıl önce yazılan mesajları ve güncel durumlarına bakmıştım bir tane bile uğruna falcı falcı gezdiği adamla evlenene rastlamadım. Geçici olarak dönüp sonra kadını daha çok üzüp tekrar gidenler vardı sadece. Bazıları da hiç dönmüyordu. Aksine ben bu adamı salınca hayatım düzeldi yazanlar vardı.

Son düzenleme:
Fal topiklerine gir. Ama böyle çok mesajlı ve yıllardır aktif olanlara. Hepsi eski sevgilisi kendisine dönecek mi, platoniği kendisine aşık olacak mı diye fal, tarot vs baktırıyor. Aralarında ritüeller, büyüler yaptıranlar var. Büyü yapma günah diyeni linç ediyolar, sanki fal helal yazıyolar 😬 Bunlardan biri de bizim meşhur tırşik/matrusqaydı. O da fal topiğinde şok aktifti ve onun da büyüler yaptırdığı eleman başkasıyla evlenmişti.

Geçtiğimiz yaz bazı durumlardan dolayı çok boşta kalınca bunlara sarmıştım. 5-10 yıl önce yazılan mesajları ve güncel durumlarına bakmıştım bir tane bile uğruna falcı falcı gezdiği adamla evlenene rastlamadım. Gezici olarak dönüp sonra kadını daha çok üzüp tekrar gidenler vardı sadece. Bazıları da hiç dönmüyordu. Aksine ben bu adamı salınca hayatım düzeldi yazanlar vardı.
Bizim Tırsi'de eleman bol ya, evlendirip evlendirip gönderiyo, hangi birine taktıysa artık fjfjfjfk

Merhaba sevdiğim biri var ve onunda beni sevmesini istiyorum fakat hal ve hareketlerinden ziyade evlilik istemiyor bunu kiramiyorum beni sevmesi için bilinen dua olur zikir olur veya enerji çalışması olur kuvvetli şeyler.bilen var mı ? Ama lütfen büyü olmasın altını çiziyorum büyü kesinlikle olmasın .

Arkadaşlar gece yaptigim ya vedud ya cami ve ya mucib zikirleri ile yapıp yatmistim az önce saat 7 buçukta mesaj atmis ve bu zikir ZİKİR ZİKİR BU NASİL BÜYÜ OLABİLİR BİRİ DEMİŞTİ BU DA BÜYÜ NE ALAKA

Adama olan sevginiz mantıklı açıklamaları bile anlamanıza engel oluyor, farz edin elinizde bıçak var, bıçak sizi aşçı da yapar katil de.
Dualar da böyledir, o altınızı çizdiğiniz şey farklı metotlarla mı yapılıyor sanıyorsunuz ? Aldanıyorsunuz ya da bu işleri para karşılığı yaptığını söyleyenler sizi başka şeyler yaptıklarını söyleyerek aldatıyor.

Diyelim dileğiniz kabul oldu adam da sizi sevdi, yaptığınız ritüeller nedeniyle iradesini elinden alarak sizi sevmesi içinize sinecek mi?
Kaldı ki madem büyü olmasın diyecek kadar hassassınız, hayır sandığınız şeyde şer olabileceğini de biliyor olmalısınız, ya adamın sizi sevmesi hayırlı değilse? Ya evlenmeniz sizin felaketiniz olacaksa?

Ritüel vs yerine kendiniz için hayırlısını isteyin.

Son gelişme nedir konu sahibi umarım iyisinizdir kendinizi toplamışsınızdır

Back
X