• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerim

TAKLIMMM......bayaa cokmus ceyizin opuyorumnanaktanellerine emeklerine saglik canimmm ama herhalde benimkini gecemez cünki benim bi oda dolusu ceyizim var annem sagolsun hep azar azar aldi benim sevgilim ostaya cikmadan önce:kedi: evimi bulabilirsem yerlestirmek istiyorumda ama nerelere sigdircam bilmiyorum CADIARZU heheheh allah seni cok mutluuu etsinn canummmmm

çeyizin çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallahhh

vazgeçilmezim döktürmüşün maşşallah,

evinde kullanmak nasip etsin allah

allah iyi günlerde mutlulukla huzurla kullanmanı nasip etsin güzelim herşey çok güzel

Esmacım ellerine sağlık canım

vazgeçilmezim Allah huzurlu günlerde kullanmak nasip etsin inşallah :nazar:

çok teşekkür ederim kızlarrr opuyorumnanaktan

TAKLIMMM......bayaa cokmus ceyizin opuyorumnanaktanellerine emeklerine saglik canimmm ama herhalde benimkini gecemez cünki benim bi oda dolusu ceyizim var annem sagolsun hep azar azar aldi benim sevgilim ostaya cikmadan önce:kedi: evimi bulabilirsem yerlestirmek istiyorumda ama nerelere sigdircam bilmiyorum CADIARZU heheheh allah seni cok mutluuu etsinn canummmmm

canım begendiğine sevindim . walla hepsi kullanılmıo bende koydm bazanın altına yapıcak bişey . :delphin: sende mutlaka sığdırck yer bulursun . ben hatta çoğu borcamı çıkarmadm kutulardan .koyucak yer yok napiyim zemuszemus

Back
X