emlytknr Hayattaki tek doğrum sizsiniz... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2008 3.406 194 688 39 26 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emlytknr #1 bekledim gelmeyeceğini düşünmeden aklıma bunu getirmeden usanmadan yorulmadan hasretle bekledim benim için vazgeçilmez küçük bir mucizeydin kendime anlatamadığım herkesten sakladığım usulca ağladığım hasretle beklediğimdin benim için vazgeçilmez küçük bir mucizeydin seni hissetmek görmek koklamak sesini duymak için bekledim sabırla bekledim sonunda bana geldin artık benimlesin senin sesini kokunu özledim benim için vazgeçilmez küçük bir mucizeydin....
bekledim gelmeyeceğini düşünmeden aklıma bunu getirmeden usanmadan yorulmadan hasretle bekledim benim için vazgeçilmez küçük bir mucizeydin kendime anlatamadığım herkesten sakladığım usulca ağladığım hasretle beklediğimdin benim için vazgeçilmez küçük bir mucizeydin seni hissetmek görmek koklamak sesini duymak için bekledim sabırla bekledim sonunda bana geldin artık benimlesin senin sesini kokunu özledim benim için vazgeçilmez küçük bir mucizeydin....
M manolyam84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 106 0 66 İstanbul 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi emlytknr #2 paylaşımın için teşekkürler cnm çok güzelmiş