Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz MakyajıEyeliner cekmek kizlar yardim lutfen :)
Merhaba kizlar benim goz kapaklarim cok kucuk o yuzden incecik cekmem lazim eyelineri ama beceremiyorum bunu yapmanin bi puf noktasi falan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim
bak sana küçük bi taktik söyleyeyim umarım başarılı olursun eyelinerini al ve göz kapağını hafifçe çek yavaş ve düz bir şekilde sürmeye çalış.. güzel ve düzgün sürmen için birazcık gözünü elinle gerginleştirmen yardımcı olabilir
önce siyah göz kalemiyle hafifçe geçeceğin yeri belirle ince bir şekilde sonra üstünden geçersin tecrübe edindikçe çok kolaylaşıyor şu keçeli kalem ucu gibi olanlar var ya onlardan al çok rahat oluyor
Merhaba kizlar benim goz kapaklarim cok kucuk o yuzden incecik cekmem lazim eyelineri ama beceremiyorum bunu yapmanin bi puf noktasi falan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim
eyeliner gozlerinin ustune cek kalin yada ince farketmez, fazlaliklari kulak copleri varya onla al geriye incecik ve gayet guzgun bu cizgi kaliyor. benim puf nokta bu