Selam Herkese,
3,5 sene önce esimle evlenmeye karar verdim. Diger Türk ailelerinin aksine, ailem evliligimizi onayladılar ve çok sevindiler. Biraz evliligimizin tadini cikarmak biraz da Almanca kursumu tamamlamak adina yaklasik 2,5 sene cocuk yapmadik. Ancak gecen sene istegimiz üzerine 2007 Ekim ayinda Oliver Wolfgang Kayra dünyaya geldi. Oglum herkesin cocugu gibi benim icin dünyalara degisemeyecegimiz en özel ve güzel varligimiz.
Simdiler de ev kusu olmus durumdayim. Yaklasik oglum 3 yasina gelene kadar da ona kendim bakmak istiyorum. Tek basina cocuk yetistirmek, zor bir zanaat...
Esimin ailesinden pek bir yardim alamiyorum, cünkü kayinvalidem oldukca yasli ve hasta. Kayinpederimden de böyle bir yardimi bekleyemiyecegim icin. Herseyiyle ben ve esim ilgileniyoruz.
Allahtan esim cok yardimsever. Evisleri ve cocuk bakiminda isten geldikten sonra elinden gelen bir sey var ise hemen yapiyor. Ya da sadece benim biraz kafami dinlemem icin cocukla ilgileniyor. Kisaca onun paydos saati benim icin de paydos saati oluyor
Bunlarin disinda, oglum 3 yasina gelince, herkes gibi ben de onu cocuk yuvasina gönderecegim. Vee benim icin asil önemli konu basliyor. Gelecegim icin burada nasil bir baslangic yapmak icin karar zamani. Daha simdiden bir takim kafamda planlar var, ama bunlardan hangisine karar vermem gerektigiyle ilgili kesin bir kararim hala daha olusmamis durumda.
Cocuga ,evlilik hayatina ve yabanci olmama ragmen burada kesinlikle bir kariyer yapmayi kafama koymus durumdayim. Evde devamli oturmanin nasil bir sey oldugunu yaklasik 5 aydir anlamis durumdayim. Ve bunun beni sadece öldürücegine inaniyorum.
Umuyorum kafamdaki ve yüregimdeki amaca en yakin ve basarili bir sekilde ulasirim.