selam bayanlar sevgililer gününüz kutlu olsun
selam...ben yeni üye =) wala hemen yabancılar kısmına baktım... Az kaldı gitmeme almanyadan ankaraya(26 gün) 5 aydır burdayım erlangen küçük ama güzel bir yer seviyorum burayı.Almanya benim 2. vatanım gibi oldu bu kadar kısa süre olmasına rağmen.sanırım çok özleyeceğim...buarada hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun kızlar=)
selam ben almanyadan yazıyorum
estafurlah canım .insanlık hali. bu arada herkezin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun.
herkese merhabalar!!!
ben bu yaz evlenip eischtaett a yerleşeceğim. Orası hakkında bilgi sahibi olan var mı ?? nişanlım doktorasını yapıyor o yüzden bende onun la birlikte almanya da yaşayacağım.. Şu an master kabulum için evrakları bekliyoruz .
kızlar sizce ne gibi zorluklarla karşılaşırım bilgi verebilir misiniz?
şu an da almanca kursuna gidiyorum ama bizimki aile birleşiminden değil öğrenci vizesi ile gideceğim..
ne gibi problemlerle karşılaşırım sizcee
şimdiden teşekkürler
selam bayanlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz almira münihte oturmuyorum ama 1 saat uzaklikta eichstatt ta oturuyorum
croiselle ingolsdatt taki eichstatt mi sanirim almanyada 2 tane eichstatt var münih yakinindaysa emiy ile benim oturdugumuz yer valla ben seviyorum kücük bir yer ama güzel sanirim alistim buralari esin ne yapacak eichstatt ta?
selam canlarim napiyorsunuz iyimisiniz ? Şeniz
valla ben pek ugriyamadim bu aralar, malum calisiyorum ondan sonrada fahrschule falan derken, kendime pek vakit ayiramiyordum gamyoncuiremsu
insallah emiycim, allah herkese nasip etsin, tabi banada. daha almadim sonucta :)
merhaba kizlarhihoyyyt, ben Nürnberg te yasiyorum. Acaba aranizda Nürnberg te iyi bir sünnetci taniyan var mi?fisfisfis Cevaplarinizi bekliyorum, selamlara.s.
selam bayanlar emiy nisanlisiymis canim yani yakinda esi olacak
asenam gecmis olsun bizim buralardada mide gripi salgini var virüsmüs ve ilacta vermiyorlar bizim eve daha ugramadi ama yakindir
gemis olsun emiy
iysallah buldugunuz su ev isi olur ne iyi yakinima gelirsin
kadinlar gününüz kutlu olsun simdiden arkadaslara.s.