Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam baynalar evet emiy cogaliyoruz iyi ama sulatn kiz tatilde de mi calistin kötü olmustur senin icin herkes tatil yapiyor evde ama yinede gidebilecegin bir isin var onu bulamiyanlarda var bu krizde birde havalar cok sohuk donuyorum
kizlar bu sayfaya cok az ugraniyor , ama önce kendime kizmam gerek heralde :) msj larinizi okurken birde baktim benim evimin yanindan arkadaslar var bi ara haberleselim hatta bulusalim ben erlenbach tayim , aschaffenburg civari bana cok yakin hatta elsenfelt ten arkadas var bana iki dak yer haberleselim kizlar bekliyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
Selam geldım cansu yettım garı buraya kımseler ugramıyo dıye pek ugrayasım gelmıyo ama artık cogalıyoruz daha cok gelın arkadaslar hepınıze hayırlı cumalar ve ıyı hafta sonları
selam bayanlar hayirdir sultancim umarim problemlerini halledebilirsin evet emiy kimseler yoktu ama gelen arkadaslarimiz oldu hepinize hayirli hafta sonlari
selam arkadaslar nasilsiniz hayirdir sultanofkonya ne oldu insallah halledersin evet cansu gelenler oluyo ama onlarda bizim gibi ayda yilda bir ugruyolar galiba